Şimdi Ara

150k-200k arasi arac tavsiyesi(21 yas) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• werneke W kullanıcısına yanıt
    İşim gereği bazen doblo kullanıyorum o da hoşuma gidiyor yalan değil enişte olmaya hevesliyim sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Getz amg

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

23 yaşındayım, suv ve büyük arazi araçlarını (örnek land cruiser, pajero vb) daha çok seviyorum. hayatta coupe veya saydığınız araçlardan almam.

bence kişisel bir zevk bu, benim mesela hız yapmak veya sportif sürmek gibi meraklarım yok ama bazen köy yollarına, dağ yollarına kendimi vurasım yükseklere çıkasım var kimsenin giremediği kardan kapanmış köy yollarına bu büyük dört çekerler ile giresim var. mx5'le kendini bu tarz yollara vuramazsın ne yazık ki. mesela motosiklet merakım da var, akranlarım racing severken ben enduro seviyorum

bence csb değil. bir tane kanlı canlı örneği benim işte.
    Arazi aracına 50 yaşında bile binersin ama bazı şeyleri ileride yapamıyorsun. Umarım yaşlanınca keşke demezsin. Motor için de chopper tavsiye ederdim bak

• quote:

Orijinalden alıntı: wardstone

F30 cok hosuma gittigi icin aldim hevesimi de aldim. C coupe düsündüm yeni kasalardan ama onlar da cok pahali. Beni üzmeyecek bunaltmayacak 2 yada 4 kapili arac bulamiyorum bu bütceye.

Alıntıları Göster
    F30 güzeldir ama yaşın izin veriyorken bazı şeyleri yapmak lazım. Hep aynı şeyleri yazıyorum benzer konularda ama en basitinden f30a 40 yaşında bile binsem sıkıntı olmaz ama o yaşta rcz ancak ikinci araç olur. Bu yüzden diyorum fırsatınız varken gençliğimizi yaşayın.

İlla bmw alacaktıysan da eski kasa 3 serisi coupe al derdim ben mesela. Veya 2016 da o aracı alırken 2 serisi coupe al derdim. Al ki 40-50 oldugunda azgın Teke moduna girme.

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    azmin elinden ne kurtulur, ben 23 yaşında üniversite bitirdim mesela ama 2 hafta önce haberlerde izledim amca 78 yaşında hukuk fakültesinden mezun olmuştu 1950'lerin sonunda okula girmiş ama bırakmış, af ile geri dönmüş öyle bitirmiş yıllar sonra. yine ünlü güldürü ustamız Kemal Sunal 27 senede üniversite bitirmişti

chopper motorlar uzun yolda rahat mıdır emin değilim. bir de çok gürültülü çalışıyorlar patapatapata. a2'yi bir alayım da bu yaz sonra bu fikrimi tekrar gözden geçiririm tabi

• Focus al

• Moueson kullanıcısına yanıt
    heh, bu cevabı bekliyordum. ağzına sağlık
  • mercedes c200d amg

sorunsuz.

• ben senin yerinde olsam fk2 typer tercih ederdim veya 2.20d denk getirebilirsen güzel olur
  • 10 yaşından beri forumdasın galiba bu yaşta o mesaj sayısı ne

• 21 yaşındasın f30 var ve yeni araç istiyorsun 🤔

• quote:

azmin elinden ne kurtulur, ben 23 yaşında üniversite bitirdim mesela ama 2 hafta önce haberlerde izledim amca 78 yaşında hukuk fakültesinden mezun olmuştu 1950'lerin sonunda okula girmiş ama bırakmış, af ile geri dönmüş öyle bitirmiş yıllar sonra. yine ünlü güldürü ustamız Kemal Sunal 27 senede üniversite bitirmişti

chopper motorlar uzun yolda rahat mıdır emin değilim. bir de çok gürültülü çalışıyorlar patapatapata. a2'yi bir alayım da bu yaz sonra bu fikrimi tekrar gözden geçiririm tabi
    Uzun yolda motor işi her türlü sıkıntı. Bakma o afrika twine atlayıp bilmem nerelere gidenlere. Gerçi o işler biraz da bütçe meselesi. Sen kalkıp motora 200 bin verecek kadar rahatsan al bir goldwing veya benzeri araç. motor yatak gibi zaten. yok yaşıtlarının çoğu gibi motora 10-15 bin vereceksen o fiyatlara gayet yeterli chopperlar al gençliğinin tadını çıkart.

Hatta bence konuyu açan arkadaş da sana uysun. beraber alın motoru.

çocuk olmadan önce hanımla falcon freedom bakıyoduk sonra mecburen vazgectık. şimdi herkesi uyarıyorum, bir şeylerin tadı ancak zamanında yaptığınızda çıkar.

• Ya ben ne yapayım, hayatım boyunca hep spor araba hevesim oldu gördüğüm her galeride binmeye çalıştım hiç birisine sığamadım. Boy 1.94 zayıfken bile spor araçlara sığamıyordum şimdi muhtemelen hiç sığamam kilo aldığım için... İşin kötüsü yaş oldu 33 ve 500bine kadar istediğim spor aracı alacak para da var ama binemiyorum bu saatten sonra alsam ne olacak Sedanlarda bile zorlanıyorum sığarken, bu sene mecbur pickup alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renova_TR -- 12 Haziran 2019; 14:27:52 >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt
    goldwing mükemmel bir şey. dayımda 2013 modeli var. ona ben motosiklet demiyorum araba diyorum. ama şu da var tamam parayı bastırdın aldın ama deneyimin yoksa, motosiklet sürmeyi bilmiyorsan o motor bahçede çürür ne yazık ki. dayım 1980'lerin başından beri motosiklet sürücüsü ve o deneyimle o koca motorla eşiyle birlikte avrupa turlarına çıkıyor yaz aylarında. geçen yaz italya'ya gitmişlerdi çok eğlenmişler

enduro diyorum ama tabii ki ilk başta ufak bişeyle başlamak gerekecek. ufak bişey de muhtemelen yamaha ybr 125 gibi vitesli bir motosiklet olacaktır Sonrası nasip kısmet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 12 Haziran 2019; 15:0:13 >
  • Mini Cooper S John Cooper gider
    Subaru Brz
    Mitsubishi Evolution X
    Bmw 2 Cabrio
    Audi S3 sedan veya hatchback

• quote:

goldwing mükemmel bir şey. dayımda 2013 modeli var. ona ben motosiklet demiyorum araba diyorum. ama şu da var tamam parayı bastırdın aldın ama deneyimin yoksa, motosiklet sürmeyi bilmiyorsan o motor bahçede çürür ne yazık ki. dayım 1980'lerin başından beri motosiklet sürücüsü ve o deneyimle o koca motorla eşiyle birlikte avrupa turlarına çıkıyor yaz aylarında. geçen yaz italya'ya gitmişlerdi çok eğlenmişler

enduro diyorum ama tabii ki ilk başta ufak bişeyle başlamak gerekecek. ufak bişey de muhtemelen yamaha ybr 125 gibi vitesli bir motosiklet olacaktır Sonrası nasip kısmet...
    Orası öyle, o tarz araçlar için ve o kadar yol gitmek için sağlam motorcu olmak lazım.

• leon cupra
    sahibinden.com
    Seat / Leon / 2.0 TSI / Cupra / Sahibinden 2016 Seat Leon CUPRA-40.000Km-Servis Bakımlı-Hatasız! sahibinden.comda - 684053343
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-2016-seat-leon-cupra-40.000km-servis-bakimli-hatasiz-684053343/detay

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.