Şimdi Ara

150k TL +-5k TL Araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netttt2627 N kullanıcısına yanıt
    Evet hb 1.5 turbo182 beygir

Açıkcası bu paralara alınacak en iyi araç diyebilirim
    4-5 ay araştırdım araç alırken golf leon v40 ceed hepsini gidip inceledim sadece görünüş olarak bile civic önde başlıyor bütün donanımların tek paket halinde olması büyük artı diğer araçlara göre onu al bunu al derken fiyatlar bambaşka seviyelere geliyor diğer araçlarda saydığım araçları belli sürelerle kullandım v40 hariç

Performans olarak hepsinden üstün golf iç malzeme kalitesi olarak daha üstün görünüm olarak zevk meselesi tabi ama civic bana göre 10 basar

Eksi olarak sayabileceğim açıkcası pek birşey yok
    Cla 320 gibi araçların sizinle performans olarak altınızda kaldığını görünce varsa da gözünüze gelmiyor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JonVaynen kullanıcısına yanıt
    Aracınız benim Civic'e en çok yakıştırdığım renkte. Kaza bela gelmeden siz satıncaya kadar kullanmanız dileğimle.

Soru olarak şunu sormak istiyorum;

Koltukların kumaşından memnun musunuz ? Deri, kumaş veya deri + kumaş mı? Konforu nasıl acaba ?

Civic aklıma mantıklı gelmeye başladı.

320, Civic ve C180 arasında gidip geliyorum sanırım.
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    Ben f20 kasa 1 serisinden geçmiştim. Yaklaşık 3 ay oldu alalı. Başka bir araç alma planım vardı ama fiyatı çok artınca ortada kalmamak için bunu aldım. Beklentimin üstünde çıktı. Çoğu yönde f20den mutlu etti diyebilirim. Herhangi bir kronik problemle karşılaşmadım, problem sayılabilcek belki cvt bakımı vardır. O da 40 bin km veya 2 veya 3 senede bir yağı değişiyor.
    Sağolun teşekkür ederim sizin içinde hayırlısı olsun şimdiden

Koltuklar kumaş hbde kaliteli ve güzel bi görünüme sahip genel olarak memnunum bir sıkıntı yaşamadım şimdiye dek
    Konfor olarak da beklentileri karşılıyor
    Bu araç tam bir fiyat/performans aracı hatta fazlası diyebilirim diğer araçlara baktığımızda
    İç genişlik, bagaj genişliği, performans, görünüm, donanım herşey var açıkcası

Civicden önce hayalim amg a180di sonra alfa gulietta bugün iyiki civic almışım diyorum logoya aldanmayın isteklerinizi daha fazla hangi araç karşılıyorsa onu alın.
    Tekrardan hayırlısı olsun sizin içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonVaynen -- 26 Nisan 2020; 1:5:49 >
  • Araçtan beklentiniz nedir hocam ? Yakıt tasarufu istiyorsanız GOLF, kalite istiyorsanız GOLF, verimlilik istiyorsanız GOLF, konfor istiyorsanız GOLF, değer kazanmasını istiyorsanız GOLF, özgün ve efsane tasarım istiyorsanız GOLF, her şey olsun istiyorsanız GOLF.

Bu arada geçen ki konuda Golf’ü küçük yazmışsın diye uyaran forumdaşıma şükranlarımı sunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Araçtan beklentiniz nedir hocam ? Yakıt tasarufu istiyorsanız GOLF, kalite istiyorsanız GOLF, verimlilik istiyorsanız GOLF, konfor istiyorsanız GOLF, değer kazanmasını istiyorsanız GOLF, özgün ve efsane tasarım istiyorsanız GOLF, her şey olsun istiyorsanız GOLF.

Bu arada geçen ki konuda Golf’ü küçük yazmışsın diye uyaran forumdaşıma şükranlarımı sunuyorum.
    Midline Plus Golf mükemmel bir araç gerçekten. Donanımlarıyla ve o özel koltuğuyla segmentinde bir numaradır. Özellikle 2015 Midline Plus'lardaki direksiyonu çok beğeniyorum, tuşları, fonksiyonları falan çok ayrı seviyede bir direksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 26 Nisan 2020; 3:59:50 >

• 150 binin gerçekten varsa seni tenzih ediyorum burası kolpaçino kaynıyor. Senin alacağın araba 1 serisi sportline ya da m paket bmw dir. Gerisi laga luga olur 2010 2011 model arabalara o Paralar yazık yüksek model dolu paket 1 serisi seni kendine aşık eder.

Bildiğim kronik sorun yok hocamda 2012 2013 makyajli kasa biraz fiyatları yuksektir motor olarakta amg bluefenncy 1.6 ve 1.8 vardı ama beygir güçleri ayniydi diye hatirliyorum

• Clio 5 öneririm

• Öncelikle GOLF'ü küçük yazarak sizleri üzdüysem özür dilerim.

GOLF konusunda kaç yılı ve hangi modeli tavsiye edersiniz. Aranacak araç listesini oturtmaya çalışıyorum.
    Teşekkürler.
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Evet gerçekten var ve ciddi anlamda kararsızlık içerisindeyim. Dediğiniz gibi 2010 2011 model araçlara bu fiyatları vermek bana da yazık gibi geliyor.

1 serisinde hangi motor konfigurasyonunu tavsiye edersiniz ?
    1.16D 1.16i 1.18d vb.
    Teşekkürler.
  • Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Evet, makyajlı kasaya geçiş yapınca fiyatlar direk fırlıyor.

Profilinizdeki AUDI logosuna dayanarak soruyorum,
    AUDI tavsiye etmez misiniz ?

A3, A4 vb.

Teşekkürler.
  • 160 bine cıkabilirseniz;
    Sıfır 308 1.2 puretech 130bg eat8 (8 ileri tam otomatik aisin şanzuman) style paket alabilirsiniz.

Ek: can tavan standart

Ek2: 5-10 senelik 2. El arabalara sakın o parayı vermeyin. Sıfır almaya calısın.
    Sıfır, garantili bi şekilde aracınızı kullanın. 2 senede garanti uzatın, 4 sene kafanız rahat olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Nisan 2020; 14:14:35 >
    Tabiki yüksek tork gücünden dolayı 1.16d.
    Bak dostum ben çok araba aldım sattım bindim sıkıldım sattım gezdim sıkıldım sattım bmw nissan peugeot land rover audi hepsinin spor arabalarını allah nasip etti aldım bindim sattım en zor vazgeçtiğim 1 serisi oldu belkide bmw aşkı böyle bir şeydir. Binmeden yaşamadan bilemez hiç kimse. Bmw ile antalya muğla mersin heryere gittim tatil beldelerinin hepsini gezdim araç yormuyor yakmıyor adeta kokluyor bunu bilmelisin adamlar ne motor yapmış abi diyorsun kendi kendine. Senin için baktım biraz araçlara bmw 1.16d 2015 model joy plus paket hemen hemen full e yakın pakettir eksiklik hissetmezsin sana uygun bir araç. Alacağın arabada bixenon sunroof mutlaka olmalı yoksa premium araca biniyorum dememelisin bunu unutma.

Temiz a3 bulursanizda alin derim konfor olarak c daha iyidir ama model temizlik ve piyasada a3 daha kolay satilir
    Audide a3 tercih etmenizi oneririm a4 de model dusuyor d segmenti oldugu icin tabiki konforu daha iyidir ama benim tercihim a3 olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 26 Nisan 2020; 15:42:4 >
  • Bu civic 182 yazan arkadaşlar neye göre yazıyor acaba? 150-155 arası o aracın hasar kayıtlı değişenli boyalı olanları var. 160 dan aşağı düşük kilometreli hatasız araç yok.
  • Ne alırsan al 2. el alma. Öperler

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt
    aynen öyle türkiyede ikinci el arabanın başına herşey gelmiş olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.