Şimdi Ara

150k TL +-5k TL Araç tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-boyasiz-kazasiz-tramersiz-35.000-km-812705096/detay/

150 bin tl param olsa bunu alırdım hem şık yeni ve keyifli otomobil.

maalesef bütçem 100 bin tl ve hiçbir şey bulamıyorum.

1.5 sene önce 1.16i sattım temiz 96 binde sunrooflu vb. 80 bine vermiştim.

şuan hiçbir şey alamıyorum. 1.16i çok tavsiye edilmiş ama bence bmw 2.eli çok riskli bizde varken çok sık arıza çıkartıyordu.

1.16 i çok yakıyor bu arada 1.16d ile alakası yok.

• OreoNewAccount kullanıcısına yanıt
    sattığım araç 2013 modeldi şuan aynı km aynı temizliktekiler 145 - 150 bandında şaka gibi.

araba fiyatları akıl almaz uçmuş.daha 1.5 sene olmuyor 2018 c200d exclusive 205 bin tl'ye 3000 km'de arkadaşa almıştık.
  • İnsignia tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Focus 3.5 veya 0 leon 0 araba her zaman için daha iyidir.

• Komşunun biri bu ay 2017 Civic Eco Elegance otomatik aldı 155 bine, temiz araba. Az yakar Lpg li. Ben benzinli kullanıyorum.

Şimdi fanboy anti falan olacağım ama top gibi yuvarlak, tasarım nedir bilmeyen sportiflik ile uzaktan yakından alakası olmayan dümdüz arabaya da ÖZGÜN TASARIM demişler ya çok güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Nisan 2020; 2:15:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raptor_ex kullanıcısına yanıt
    O paraya bulabilir misiniz tam emin değilim ancak eski aracım olan Volvo V40 1.5 t3 öneririm. Oldukça kaliteli bir c sınıfı hb otomobildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu günceldir. Değerli görüş ve önerilerinize açığım. Sağlıcakla.
  • 2016 2017 Astra K 1.6cdti 136hp dynamic alırdım 160.000'e

• 150 liraya alacağınız civic rs büyük ihtimalle ağır hasarlı olacak bunu da göz önünde bulundurun.
  • Leon FR
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Piyasaya bakıyorum ve dediğiniz gibi.
    Bende bütçeyi 160'a kadar çıkarabiliyorum şu anda.
  • Eğer o fiyata temiz honda civic bulabiliyorsanız tabi ki honda civic derim. Mercedes, BMW her ne kadar cezbedici olsalarda o bütçelerde ineceğiniz model yılları ve Türkiye'de o yaşlarda hemen hemen hiç ağır hasarsız, değişensiz, düzenbazsız, tuning yapılıp, motor ve tüm iç donanımlar berbat edilmemiş araç bulmanız çok zor olur. Sakın olaki kendinizi riske atmayın derim. Onca paraya yazık günah. Civic içinde aynı şekilde. Ağır hasarlı araç zaten direk eleyin. Türkiye'de şaka gibi piyasası var. Sigorta şişirmesi diye bir şey olmaz. Sigorta cebinden fazla para çıksın istemez. Saçma bir yalan. Tramer kaydı az da olsa hatta olmasa bile aslında pert olma riski de epey çok. Gümrük araçları diye bir şey var. Devlet hiç bir şekilde denetlemiyor. Yurt dışında fena şekilde hasarlanıp çöp olmuş arabaları buraya getiriyorlar. Yan sanayi, kıytırık ustalarla dışarıdan çiziksiz görünümünü verip yine fahiş fiyatlara gagalıyorlar. Yurt dışı gelişli olduğu için de plakadan zerre hasar çıkmıyor. Youtube videoları var.

Ha ben olsam gider güzel güzel otokoçtan 136bg 1.6 opel astra alırdım, mükünse dolu paket. 2017-2018 135.000TL civarlarına var. En azından kafam rahat olurdu. Arkada koç garantisi olurdu. Ne km oynaması ne çakma, çıkma parça hiç bir şey olmadan alırdım. O fiyata boyasız tertemiz astralar var. Daha önce kullandım ve çokta memnun kaldım. Tabi ki bir 182 beygirin verdiği gücü veremez. Ama gerçekten orjinal, bakımlı ve tertemiz olduğunu bilirdim en azından.

Korkutmak gibi olmasın ama Türkiye'de o kadar hukuk adalet denetim kalmadı ki, sağdan soldan 2. el araç almak büyük piyango. Geçen gün haberi çıktı, kadının çalınan arabası 1 sene sonra bulunmuş ve iade edildi. Ama bu süreçte araç 4 kere el değiştirmiş. Son satın alanda patladı piyango. Verdiği tüm para çöp. Hani araç ağır hasarlı çıksa daha iyiydi.

Bana da o fiyata 2016 linea alacağına, yok 10 yaşında şunu, 20 yaşında bunu alırdın diyenler oldu. Niye, sözde az daha iyi marka görünecek. Ona buna sözde hava atacağım diye ben ne yapayım 500 binden 140 bine indirilmiş, orası burası yan sanayi ürünlerle değiştirilmiş, bir ton kaza geçirmiş, bakımları aksatılmış ya da modlanıp motoru öldürülmüş aracı. Bütçemin el verdiği en temiz, en güvenilir en yeni arabayı aldım. Sonra kaza testleri diyorlar. Sanki o 15 senelik tüm şaseleri yamulmuş, alt kısmı kaç kez yamalanmış iyi marka araç hala o ilk günkü sağlamlıkla testlerden geçebilecek. Geçen yine tarcanlarda vardı. Gitmiş sözde güzelim passat kapatmış. Orada eksperini de yaptırmış tertemiz. Tarcanlar bir bakıyor komple alt yamulmuş, yamalanmış. Buraya kadar ölmeden gelebilmenize şaşırdım diyor, yürüyen tabut satmışlar diyor. Dıştan bakarsan cillop gibi passat. Ama benim kıytırık araçtaki 2 tane hava yastağı bile kalmamış normalde 6 hava yastıklı arabada. Hepsi direnç. Şimdi o mu güvenli bu mu?

Valla Türkiye'de ikinci el adamı kanser eder. Size bol şanslar dilerim.

• Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Türkiye'de ikinci el araba almak Rus ruleti gibi bir durumda. Ben en namuslu insanım diyen dahi bazı şeyleri gizlemeye çalışıyor. Güya esnaf ve evde çocuklarını doyurmak zorunda. Karşıdakini düşünen yok. Vakit nakittir. Ömür ise vakittir. Ben çalışıp didinip kenara biriktirdiklerim ve belirli bir meblağ borca girip araba almaya çalışayım, namussuzun teki gelip benim ömrümden vakit çalsın. Kimse istemez.
    Tarcanlar'ın videolarını bende izledim. Özellikle bu son hafta bütün videolarını baştan izledim ve dehşete düştüm.
    Yaşım çok yok, bazı şeyleri ise yeni yeni öğreniyoruz. Araba almayı düşünmeye başladığımdan eri böyle videoları izlemeye korkmuştum ama dayanamayıp izledim. İnsanlığımızdan utandım.

Velhasılıkelam, 160 civarı bir araba arıyorum.Sizler tecrübelerinizi paylaştıkça ben kafamda bir liste oluşturuyorum. Civic hoşuma gitti ama fiyatlar balon misali arttıkça artıyor.Yetişemiyorum istenen meblağlara. Pert kayıtlı veya yüksek hasar kaydı olan bir araba almayacağım. Emeklerimi gidip birisinin kucağına bırakmak istemiyorum.

Önerdiğiniz Opel Astralara da bakacağım.

Tekrardan çok teşekkür ederim.

• Benim de aklımda hiç yokken arkadaşım hiç ummadığım bir araba aldı. 150 bin lira civarında bütçesi vardı ve büyük küçük sedan hb farketmeden arabalara bakıyordu. Sonra araba almaya gidiyorum dedi ve geri dönüşte yanıma uğradı. 2015 veya 16 ydı yalan olmasın Ford - Mondeo almış. 110 bindeydi araç, lacivert. Ama arabayı dışarıdan görüp, içini de inceledikten sonra edip canseverin masa da masaymış ha şiiri gibi araba da arabaymış ha dedim :) Bir fikir yalnızca, şöyle bir bakmak isterseniz. Şimdiden ne alırsanız alın Allah hayırlı bir şekilde, kaza bela vermeden kullanmanızı nasip etsin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.