Şimdi Ara

150TL Gaming Mouse Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, benim max. 150TL bütçem var. Gaming Mouse almak istiyorum ne önerirsiniz? Ben Logitech G300s almayı düşünüyorum, sizlerin tavsiyesi nelerdir?
    Logitech G300s =http://www.teknosa.com/urunler/125088803/logitech-g300s-gaming-mousemouse-pad-hediye

• G300s gayet iyi bir mouse. Onun dışında steelseries rival 100 var 150 liraya fakat G300s yanında mouse pad de var, G300s almanızı öneririm.
  • Merhaba
    Bildiğim kadarı ile G300s Optik bir mouse. Bukadar bütçe ayırmış iken mouse ye lazer sensörlü bir ürün almanızı tavsiye ederim. Mouse hareketlerini optik okuyucular veya lazer okuyucular belirler. Lazer okuyucular optik sensörlere göre kat kat daha iyi performans vermektedir. Daha uygun fiyata DLM-500 ürününü alabilirsiniz.
    http://www.hepsiburada.com/everest-rampage-dlm-500-siyah-oyuncu-mouse-13542-p-BD802616?magaza=Ucuzlukcu&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=Cj0KEQjwg47KBRDk7LSu4LTD8eEBEiQAO4O6r6DO-7rQITTOJFtmzcXUf94f2_5peXvTcD-0DbZd8RkaAkxc8P8HAQ

• Mehmet.3434 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düşüneceğim. Ama şu ana kadar bütün arkdaşlarım g300s al dedi bana.
  • G300 ve G300S'i yıllardır kullanıyorum. Ne oynamak ve nasıl oynamak istediğine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 18 Haziran 2017; 18:20:8 >
  • valla aga 20 tl lik imice v6 kullanıyorum gayet çok iyi bi bak yedek olarak al
  • Düne kadar g300s kullanıyordum bugün başka fare bakmaya başladım. Sana uzak durmanı tavsiye ederim. Çift tıklama ve soyulma sorunu oluştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Gaming Laptop Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Mouse önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.