Şimdi Ara

150TL'ye kadar boş kasa önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

150TL'ye kadar hava sirkülasyonu iyi olan, boş kasa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hali hazırda kullandığım ve yeni alacağım kasaya taşıyacağım sistemimse şöyle

İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm
    Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA
    Ram: ADATA 4 GB DDR3 1333 MHz + KINGSTON 4 GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Kartı: MSI GT630 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
    Hdd: WD 500GB + Samsung HD502HJ 500GB
    Psu: XIGMATEK X-Calibre XCP-A600 600W PSU 80+
    CD-ROM: Samsung'un bir modeli hatırlamıyorum.
    Kart Okuyucu: ADATA('nın olması lazım)

• Aerocool Aero 800

150 tl den biraz pahalı ama gayet güzel kasa
  • ZALMAN Z3 PLUS VS RAMPAGE 77

http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-z3-plus-midt-atx-pencereli-siyah-kasa.html
    VS
    http://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-77-usb-3-0-midt-atx-siyah-kasa.html

İKİSİDE KALİTELİ VE HAVA AKIŞI İYİ OLAN KASALAR VE İÇ HACİMLERİ KULLANIŞLI OLAN KASALAR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Yilmaz

Merhabalar,

150TL'ye kadar hava sirkülasyonu iyi olan, boş kasa önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Hali hazırda kullandığım ve yeni alacağım kasaya taşıyacağım sistemimse şöyle

İşlemci: AMD FX X6 6300 Soket AM3+ 3.5GHz 14MB Önbellek 95W 32nm
    Anakart: ASUS M5A78L-M LX3 AMD 760G (780L)/SB710 AM3+ DDR3 1866MHz VGA
    Ram: ADATA 4 GB DDR3 1333 MHz + KINGSTON 4 GB DDR3 1333 MHz
    Ekran Kartı: MSI GT630 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11
    Hdd: WD 500GB + Samsung HD502HJ 500GB
    Psu: XIGMATEK X-Calibre XCP-A600 600W PSU 80+
    CD-ROM: Samsung'un bir modeli hatırlamıyorum.
    Kart Okuyucu: ADATA('nın olması lazım)

zalman z3 plus diyorum ben direk olarak içinde 5 fan takılı geliyor. zten. ayrıca içinde fan takıp istediğin yöne üflemesini sağlayabileceğin bir aparat var. ona da 80 mm elinde olan bir fan takar kuzey köprüsüne üflettirirsin.

• worner56: Güzel kasaymış ama Usb ve diğer girişleri butonları yukarıda olanlar tercihimdir hocam :)

metekmete: Hocam Everest pek güvenebildiğim bir marka değil o yüzden kasada da kullanmayı pek istemem açıkçası.
    Zalman'a gelecek olursak benimde aklımda olan kasa buydu zaten ve yıllardır takip ettiğim bir firma olarak neredeyse hiç şikayet edene rastlamadım.
    Hava akışı iyi diyorsanız tercihim Zalman'dan yana olacaktır.

can-can-can: Valla hocam benimde aklımda bu kasa vardı. Fakat tam olarak kararsızdım şimdi iyice netleşti. Yaza almayı düşünüyorum ve 5 fan + o söylediğini
    aparatında olması baya iyiymiş :)

Peki aranızda kullanan var mı bu kasayı?
    Kullananınız varsa memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan.Yilmaz

worner56: Güzel kasaymış ama Usb ve diğer girişleri butonları yukarıda olanlar tercihimdir hocam :)

metekmete: Hocam Everest pek güvenebildiğim bir marka değil o yüzden kasada da kullanmayı pek istemem açıkçası.
    Zalman'a gelecek olursak benimde aklımda olan kasa buydu zaten ve yıllardır takip ettiğim bir firma olarak neredeyse hiç şikayet edene rastlamadım.
    Hava akışı iyi diyorsanız tercihim Zalman'dan yana olacaktır.

can-can-can: Valla hocam benimde aklımda bu kasa vardı. Fakat tam olarak kararsızdım şimdi iyice netleşti. Yaza almayı düşünüyorum ve 5 fan + o söylediğini
    aparatında olması baya iyiymiş :)

Peki aranızda kullanan var mı bu kasayı?
    Kullananınız varsa memnun musunuz?

ben kullanıyorum dostum dediğim şekilde. yani fiyat/performans acısından en iyi kasa diyebilirim. deli gibi o.c de ve cok ısınan bir anakartta kuzey köprüsü 58 dereceyi geçmiyor. bu söylediğim aparata fan takıp kuzey koprusune ufletiyom. eksoz fan ile 80 lik fan arasında kalıyor kuzey köprüsü. bundan önce eski bir kasam vardı. diyordum ki bu bilgisayara ne yaparsam yapayım soğutamam. sonra kasayı salona koymaya karar verdik. hanımda git eli yüzü düzgün bir kasa al ben bunu istemem dedi. o şekilde aldım. işlemci boşta 10-12 derece. full yükte 5-6 saat gta 5 oynuyorsun 54 dereceyi gecmiyor. neyse ben kaçtım kendine iyi bak hayırlı işler.

• can-can-can kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Alıyorum o zaman :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.