zalman z3 plus diyorum ben direk olarak içinde 5 fan takılı geliyor. zten. ayrıca içinde fan takıp istediğin yöne üflemesini sağlayabileceğin bir aparat var. ona da 80 mm elinde olan bir fan takar kuzey köprüsüne üflettirirsin.
worner56: Güzel kasaymış ama Usb ve diğer girişleri butonları yukarıda olanlar tercihimdir hocam :)
metekmete: Hocam Everest pek güvenebildiğim bir marka değil o yüzden kasada da kullanmayı pek istemem açıkçası. Zalman'a gelecek olursak benimde aklımda olan kasa buydu zaten ve yıllardır takip ettiğim bir firma olarak neredeyse hiç şikayet edene rastlamadım. Hava akışı iyi diyorsanız tercihim Zalman'dan yana olacaktır.
can-can-can: Valla hocam benimde aklımda bu kasa vardı. Fakat tam olarak kararsızdım şimdi iyice netleşti. Yaza almayı düşünüyorum ve 5 fan + o söylediğini aparatında olması baya iyiymiş :)
Peki aranızda kullanan var mı bu kasayı? Kullananınız varsa memnun musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Furkan.Yilmaz
worner56: Güzel kasaymış ama Usb ve diğer girişleri butonları yukarıda olanlar tercihimdir hocam :)
metekmete: Hocam Everest pek güvenebildiğim bir marka değil o yüzden kasada da kullanmayı pek istemem açıkçası. Zalman'a gelecek olursak benimde aklımda olan kasa buydu zaten ve yıllardır takip ettiğim bir firma olarak neredeyse hiç şikayet edene rastlamadım. Hava akışı iyi diyorsanız tercihim Zalman'dan yana olacaktır.
can-can-can: Valla hocam benimde aklımda bu kasa vardı. Fakat tam olarak kararsızdım şimdi iyice netleşti. Yaza almayı düşünüyorum ve 5 fan + o söylediğini aparatında olması baya iyiymiş :)
Peki aranızda kullanan var mı bu kasayı? Kullananınız varsa memnun musunuz?
ben kullanıyorum dostum dediğim şekilde. yani fiyat/performans acısından en iyi kasa diyebilirim. deli gibi o.c de ve cok ısınan bir anakartta kuzey köprüsü 58 dereceyi geçmiyor. bu söylediğim aparata fan takıp kuzey koprusune ufletiyom. eksoz fan ile 80 lik fan arasında kalıyor kuzey köprüsü. bundan önce eski bir kasam vardı. diyordum ki bu bilgisayara ne yaparsam yapayım soğutamam. sonra kasayı salona koymaya karar verdik. hanımda git eli yüzü düzgün bir kasa al ben bunu istemem dedi. o şekilde aldım. işlemci boşta 10-12 derece. full yükte 5-6 saat gta 5 oynuyorsun 54 dereceyi gecmiyor. neyse ben kaçtım kendine iyi bak hayırlı işler.
can-can-can
kullanıcısına yanıt
Eyvallah hocam. Alıyorum o zaman :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme