Arkadaşlar sorunumu kısaca anlatayım maaf oldum :D
bi kız arkım pc format atmam için getirdi ve elimde patladı :S
formatladım çok güzel arkıma yollanan mail lı takıp ederek
bios ayarları fln Gerci onu kay bettim :D geri (varsa onu almak istiyorum birde)
nese konu su arkadaşlar 0x0000007B (0x0 gibi hatalar alıyorum bunun yanlış yükledim bi driverden dolayı kaynak landına inanıyorum
çünkü bütün driverleri yükledim sadece Ağ denetleyicisini bulamadım :S orjinal cd deki driverleri yüklerken windowns bi hata verdi MMC gönder gönderme hatası
REcorvry de sildim bundan kaynaklana bilirmi :S cünkü ilk defa vista kuruyorum :S cok mutsuzum kıza rezil olacam xp gibi yaparım dedim ama xp de bu hatayı alsam hertürlü acıp driveri silerdim :S bunda hiç bir mod dan acamıyorum hdd leri görmüyor bios ayarlarından dan süpeleniyorum Olağan ayarlara döndürdüm hata aldıkdan sonra yine aynı :S bikere acılır gibi oldu ama lütfen bekleyin dedi kaldı saatlerce bekledim en son kork dum cpu ya da ram leri elimize alırız diye üzgünüm derdim büyük
Biosda harddiskin çalışma modu var. O ayarı ATA ya getirmeyi deneyin. Receovery i silmeniz makinaya zarar vermez. Tekrar format atıp driver ları internetten Dell in sitesinden indirmenizi tavsiye ederim.