Şimdi Ara

155PS TRANSİT SİLİNDİR KAPAĞI ÇÜRÜMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bace3434

o adam aracı yenı almıs ve arızayı gorup satıyor olabılır bakman lazım ne zaman almıs ne zaman satıyor ayrıca kımlık no su ıle gbt sorgulatırsan adam dolandırcımı bakabılırsın
    ADAM ARACIN 2. SAHİBİ VE YAKLAŞIK 1 SENEDİR ADAMDAYMIŞ
  • bellı zaten beyaz duman atınca baktırdı 12 bın tl tutuyor hemen sattı

• Btoksoy kullanıcısına yanıt
    Km nedir bilmiyorum ama 155 ps fordun en sorunlu motoru ortalama kullanicinin elinde 80 100 binde rektefe ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Km nedir bilmiyorum ama 155 ps fordun en sorunlu motoru ortalama kullanicinin elinde 80 100 binde rektefe ister
    KİLOMETRESİ 160 BİN AMA ARTIK ONDAN DA ŞÜPHELİYİM ÜLKEMİZİN İNSANINA GÜVEN OLMUYOR
  • 5000 tl ındırımle galerıcıye bırakmıstır galerıcı gorunce zaten beyaz duman demek motor arıza demek

galerıcı o ıse gırmemıstır
    Senin ustan bilir zaten o aracin daha once motorunun acilip acilmadigini belli oluyor silikonlardan vs

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Senin ustan bilir zaten o aracin daha once motorunun acilip acilmadigini belli oluyor silikonlardan vs
    MOTOR DAHA ÖNCE HİÇ AÇILMAMIŞ AMA EGR SUSTURUCUSU VS DEĞİŞMİŞ. ONLARI DA MOTOR İNİNCE GÖRDÜK. YAN SANAYİ PARÇA TAKILMIŞ.
    Demekki daha once egr sogutucu patlatmis arac sonrasinda da normal su koyulmussa curume normal

Abim demek ki bir bilene daha danışman daha iyi olurmuş. Geçmiş olsun. Ticaret kurallarından biri: Ucuz maldan korkacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaZEaZ

Abim demek ki bir bilene daha danışman daha iyi olurmuş. Geçmiş olsun. Ticaret kurallarından biri: Ucuz maldan korkacaksın.
    BÖYLE BİŞEY YAŞAMAMAK İÇİN PİYASASINDAN 10 BİN YUKARI ALDIK ARACI AMA ŞANS İŞTE OLACAĞI VARSA OLUYOR KAÇAMIYORSUN
  • Abi bir avukata gidip durumu anlatıyorsun. Kazanılacak bir dava ise zaten avukat bu işe el atar.

Canını sıkma hayatta neler oluyor.

Saglıcakta kal, herşeyin bir cözümü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Abyss

Abi bir avukata gidip durumu anlatıyorsun. Kazanılacak bir dava ise zaten avukat bu işe el atar.

Canını sıkma hayatta neler oluyor.

Saglıcakta kal, herşeyin bir cözümü var.
    CAN SIKILMAYACAK GİBİ DE DEĞİL Kİ KARDEŞİM :(
  • satış sözleşmesine gördüm beğendim ve aldım yazmadıysanız bir ihtimal hukuki hakkınız olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

satış sözleşmesine gördüm beğendim ve aldım yazmadıysanız bir ihtimal hukuki hakkınız olabilir
    TAMAM GÖRDÜM BEĞENDİM AMA MOTORUN İÇİ AYRI BİR KONU. MÜNECCİM DEĞİLİM Kİ MOTORUN İÇİNİ NASIL GÖREBİLİRİM. ADAM BÜYÜK İHTİMALLE DUMANI VS KESMESİ İÇİN İLAÇ ATMIŞTI MOTORA
  • The Abyss kullanıcısına yanıt
    Kaybedilse bile avukat her türlü parasını alacağı için dava açalım diyecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.