Şimdi Ara

155PS TRANSİT SİLİNDİR KAPAĞI ÇÜRÜMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ARACI ALALI 3 HAFTA OLDU. İZMİR'DEN ANKARA'YA KADAR SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GETİRDİK ARACI HİÇBİR SIKINTISI YOK DENİLDİ BİZE 3-4 TANE DE USTA GÖRDÜ ARABAYI AMA DÜN DURDUK YERE EGZOZDAN BEYAZ DUMAN ATMAYA BAŞLADI. HİÇ YÜRÜMEDEN DİREKT SERVİSE ÇEKTİK ARABAYI. MOTOR İNDİ VE SİLİNDİR KAPAĞININ ÇÜRÜK OLDUĞUNU SÖYLEDİLER 12 BİN TL MASRAFI OLDUĞUNU SÖYLEDİLER. BİZİM BU KONUDA HUKUKİ BİR HAKKIMIZ VAR MIDIR. NE YAPMAMIZ LAZIM. NE YOL İZLEMELİYİZ.

• Hukukunu bilmem ama antifriz kullanilmayan her aracta bu sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Hukukunu bilmem ama antifriz kullanilmayan her aracta bu sorun olabilir
    KARDEŞİM BENİM ANLAMADIĞIM ŞEY 5-10 LİRADAN KAÇMAK İÇİN ARABANIN ANASINI AĞLATIYORLAR YAZIK GÜNAH 2013 MODEL ARABADA NE ÇÜRÜMESİ YA İNSAN KENDİ MALINA NASIL KIYIYOR AKLIM ALMIYOR YA
  • beyaz duman atan aracların satıldıgını gormustum alan kısı hemen anlamıyor

arac ne kı fıyat o kadar

20 bın tl lık arabada sılındır kapagı 2000 tl 3000 tl
    unluoto.com.tr
    Silindir Kapağı 1.2 16v - Fiat Palio Albea İdea Punto Stilo
    https://unluoto.com.tr/urunler/82581/silindir-kapagi-1-2-16v-fiat-palio-albea-idea-punto-stilo

urun.n11.com
    Silindir Kapağı 1.2 16v - Fiat Palio Albea İdea Punto Stilo - n11.com
    https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/silindir-kapagi-12-16v-fiat-palio-albea-idea-punto-stilo-P347985987

git cıkmacıdan al taktır

pekı motor sokulurken ordamıydın servıs belkı oyun yaptı...12 bın tl cok para

parca fıyatına bak sonra sökme takma o kadar tutmaması lazım en fazla ıscılık 300 tl 500 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

beyaz duman atan aracların satıldıgını gormustum alan kısı hemen anlamıyor

arac ne kı fıyat o kadar

20 bın tl lık arabada sılındır kapagı 2000 tl 3000 tl
    unluoto.com.tr
    Silindir Kapağı 1.2 16v - Fiat Palio Albea İdea Punto Stilo
    https://unluoto.com.tr/urunler/82581/silindir-kapagi-1-2-16v-fiat-palio-albea-idea-punto-stilo

urun.n11.com
    Silindir Kapağı 1.2 16v - Fiat Palio Albea İdea Punto Stilo - n11.com
    https://urun.n11.com/oem-yedek-parca/silindir-kapagi-12-16v-fiat-palio-albea-idea-punto-stilo-P347985987

git cıkmacıdan al taktır

pekı motor sokulurken ordamıydın servıs belkı oyun yaptı...12 bın tl cok para

parca fıyatına bak sonra sökme takma o kadar tutmaması lazım en fazla ıscılık 300 tl 500 tl
    EN UYGUN ŞEKLİYLE 12 BİN TL ÇIKTI HEPSİ ORİJİNAL PARÇA ARACI DA 90 BİN TL'YE ALDIK ALDIĞIMIZA DA PİŞMAN OLDUK ZATEN

• quote:

Orijinalden alıntı: Btoksoy

EN UYGUN ŞEKLİYLE 12 BİN TL ÇIKTI HEPSİ ORİJİNAL PARÇA ARACI DA 90 BİN TL'YE ALDIK ALDIĞIMIZA DA PİŞMAN OLDUK ZATEN

Alıntıları Göster
    PARÇALARIN HEPSİNİ BİZZAT KENDİM KONTROL ETTİM FİYATLARINI ARAŞTIRDIM EN UYGUN ŞEKLİYLE ALDIM AMA DOLAR KURU ÇOK ETKİLİYOR
  • Motor icinde sorun oldugunda bazen yag ekliyorlar belli etmiyor. Sesi kesiyor. Ya da ozel yaglar var dumani kesen. Yag yakiyor ama anlamiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun var diye biliyorum. Bir avukata danışmakta fayda var. Tabi önce aracı aldığınız kişi ile anlaşmaya çalışın. Arada bir rakamda buluşursanız anlaşın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Geçmiş olsun var diye biliyorum. Bir avukata danışmakta fayda var. Tabi önce aracı aldığınız kişi ile anlaşmaya çalışın. Arada bir rakamda buluşursanız anlaşın derim.
    ALDIĞIMIZ KİŞİ TELEFONLARIMIZI AÇMIYOR
  • arac alırken motoru sokup baktırmak zor zaten ancak gıderken bellı olur

ıyı avukat bul sansını dene muhtemelen paranı gerı alacaksın cunku bırısı yolda saga sola gıden arac satmıstı mahkemeyı kazandı

senden once arıza oldugu bellı zaten ama satıcı dıyecektırkı haberı vardı o sekılde aldı

ama fıyat bellı yanı 90 bın tl arızasız araclar o fıyatteyken haberın olsaydı 80 bıne alırdın

yanı satıcı kazıkladıgı ortaya cıkacaktır
  • quote:

ALDIĞIMIZ KİŞİ TELEFONLARIMIZI AÇMIYOR

Alıntıları Göster
    açmasın bosver

senın bıraz daha ara sonra mahkemede aradıgın onun acmadıgı kayıtlarda gorunecek

hemen yarın savcılıga suc duyurunda bulun nıtelıklı dolandırıcılık de

cıddıyım kazanırsın rahat ol güven

avukatlar bu ıse zaten atlıyor cunku para alıyorlar kolay mahkeme olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

açmasın bosver

senın bıraz daha ara sonra mahkemede aradıgın onun acmadıgı kayıtlarda gorunecek

hemen yarın savcılıga suc duyurunda bulun nıtelıklı dolandırıcılık de

cıddıyım kazanırsın rahat ol güven

avukatlar bu ıse zaten atlıyor cunku para alıyorlar kolay mahkeme olacak

Alıntıları Göster
    UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR KARDEŞİM :( BÖYLE DOLANDIRICILAR YÜZÜNDEN ARABAYA BİNEMEZ OLDUK HER ŞEYİN BİR HİLESİNİ BULUP KANDIRIYORLAR İNSANLARI :(

• Anahtar kelime 3-4 tane usta gördü demişsin.
    Şimdi satıcı sıkıntısını biliyorsa bile artık o iş geçti. Arasan o kadar kişiye gösterdin diyecek.
    2. Elden tiksindim , sıfır km den illet ettim.
    Araba alıp satarken sanki bütün dünya beni dolandırmaya çalışıyormuş gibi geliyor artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herkes tanıdıktan esnaf cevresınden alıyor

tamırcı parca satan adam bıle oyle dedı ortam bozuk mıllet tamır ettırmıyor arızalı satıyor

ama satıs fıyatı ortada arıza parası dusmemıs yanı kazıkladıgı ortada

rahat paranı alırsın
  • Btoksoy kullanıcısına yanıt
    Anahtar cümle bu hocam. Günah almak olmasın ama muhtemelen sorunu biliyordu. Araca katkı falan koyarak bir süre duman atmasını engelleyebiliyorlar. Siz uzun yol da yapınca tekrar sorun ortaya çıkmış olabilir.

• quote:

UMARIM DEDİĞİN GİBİ OLUR KARDEŞİM :( BÖYLE DOLANDIRICILAR YÜZÜNDEN ARABAYA BİNEMEZ OLDUK HER ŞEYİN BİR HİLESİNİ BULUP KANDIRIYORLAR İNSANLARI :(

Alıntıları Göster
    2 bın 3 bın tl olsa ugrasma derdım ama o paraya şahin alınır

sen guven,bızım komsu avukat o sekılde bır aracı davayı kazandı
  • banada galerıcı takla atmıs araba satıyordu aracı gosterdıgım servıs basına bela alırsın bunu satamazsın dedı

galerıcıyı aradım hemen gerı aldı adam baskalarıyla kavga edıyordu

5 bın tl lık arası 15 bıne satıyordu bazı arızalar cok ortadadır yanı dolandırdıgı ortadadır o yuzden rahat ol

sen davanı ac kesın kazanırsın

yada adama mesaj atcaksın dıceksınkı ya arabayı gerı al yada 12 bın tl lık masrafın en azından 6000 tl sını bana gonder dıceksın

yarı yarıya yaptırıcaz dıceksın bunlar olmazsa ac davanı

bu ısler tecrube ısı cok gorduk bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 9 Nisan 2020; 0:17:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

Anahtar kelime 3-4 tane usta gördü demişsin.
    Şimdi satıcı sıkıntısını biliyorsa bile artık o iş geçti. Arasan o kadar kişiye gösterdin diyecek.
    2. Elden tiksindim , sıfır km den illet ettim.
    Araba alıp satarken sanki bütün dünya beni dolandırmaya çalışıyormuş gibi geliyor artık.
    SIFIRA GERÇEKTEN GÜÇ YETMİYOR BU MEMLEKETTE HEM DÜNYA KADAR PARA DÖKÜYORSUN HEM DE 3-4 AYDA GELİYOR ARAÇ
  • o adam aracı yenı almıs ve arızayı gorup satıyor olabılır bakman lazım ne zaman almıs ne zaman satıyor ayrıca kımlık no su ıle gbt sorgulatırsan adam dolandırcımı bakabılırsın
  • Btoksoy kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 2.eldede böyle sıkıntılar yaşanıyor.
    Ülkede dürüst insana denk geliyorum bazen o kadar seviniyorum ki ümit veriyor bana.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.