Şimdi Ara

156 için çift taraflı egzos modifikasyonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 ay önce hayallerimin arabası Alfa romeo mu aldım. 2004 model distinctive luce di amalfi grisi 156.

Aracın hali hazırda görünümü gayet yeterli zaten bence ama sadece sağlı ve sollu egzos olmasını istediğimden önerebileceğiniz anadolu yakasında egzos modifiyecisi varmıdır? Sonuç olarak yeni body kit almadan, üzerindeki tamponun şekil verilmesini yapacak iyi bir usta lazım. Temsili olarak aklımdan geçenin ne oldugunu daha iyi anlaşılması açısından foto ekliyorum.

Aracın fotolarını ekleyecem en kısa zamanda.

Bu arada Alfa Romeo alıp almama konusunda teraddüt eden arkadaşlar için tek tavsiyem şudur. Kulaktan dolma işlere kulak asmasınlar . Sadece o kokpite otursunlar ve içlerinden gelen sese kulak versinler yeter. Yedek parça ve servis ücretleri ise sınıfının aracı olan passat-audi a4-insignia gibi araçlara göre bedava. Yakıt konusuna gekince sakin kullanımda uzun yolda 100 km sabit HIZLA 6 lt. Şehir içinde ise max. 8 lt yakıt tüketiyorum.

Henry Ford'un dediği gibi : Ne zaman bir alfa romeo görsem, şapkamı çıkartırım

• quote:

Bu arada Alfa Romeo alıp almama konusunda teraddüt eden arkadaşlar için tek tavsiyem şudur. Kulaktan dolma işlere kulak asmasınlar . Sadece o kokpite otursunlar ve içlerinden gelen sese kulak versinler yeter. Yedek parça ve servis ücretleri ise sınıfının aracı olan passat-audi a4-insignia gibi araçlara göre bedava. Yakıt konusuna gekince sakin kullanımda uzun yolda 100 km sabit HIZLA 6 lt. Şehir içinde ise max. 8 lt yakıt tüketiyorum.
    quote:

Bilgiler için teşekkürler, resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bende bu resme deli oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre2blue

quote:

quote:

Bilgiler için teşekkürler, resimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bende bu resme deli oluyorum

bu resimdeki spoyler şahaneymiş ya nerden kaça bulabiliriz bunu bilen varmı??

• teşekkürler...
  • Tamam kısa süre içerisinde fotoları ekleyecem.
    bu arada önerebileceğiniz egzos modifiyecisi varmıydı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcardio

Tamam kısa süre içerisinde fotoları ekleyecem.
    bu arada önerebileceğiniz egzos modifiyecisi varmıydı?

Kusura bakma şu anlık bende bilmiyorum. Hangisine gideceğime emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.