Şimdi Ara

159 JTD vs. CLC 160 var mı fikri olan? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    CLC=Compact=Yeni kardeşiniz hayırlı olsun
  • 159 kullanıcsı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Kullanımı çok keyifli, bağımlılık yapan bir otomobil. Ayrıca bu arabanın yolda giderken ki duruşu çok başka. Yolda çok nadir görülen bir araba, karşılaştıgım zaman da enteresan bir şekilde kullanıcılar birbirlerinin araçlarını inceliyorlar . Kullanıcısı da özel bir araba haliyle... Yakıt konusunda uygun devir aralaıklarıyla kullandığınızda güzel sonuçlar elde edersiniz. Otomatik vitesi düz vitesine göre trafikte 1-2 lt fazla yakar.
    Temizini bulursanız kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

159 kullanıcsı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Kullanımı çok keyifli, bağımlılık yapan bir otomobil. Ayrıca bu arabanın yolda giderken ki duruşu çok başka. Yolda çok nadir görülen bir araba, karşılaştıgım zaman da enteresan bir şekilde kullanıcılar birbirlerinin araçlarını inceliyorlar . Kullanıcısı da özel bir araba haliyle... Yakıt konusunda uygun devir aralaıklarıyla kullandığınızda güzel sonuçlar elde edersiniz. Otomatik vitesi düz vitesine göre trafikte 1-2 lt fazla yakar.

sizin şehiriçi yoğun trafikteki yakıt tüketiminiz ne mertebede öğrenebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: satox

quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

159 kullanıcsı olarak kesinlikle tavsiye ederim. Kullanımı çok keyifli, bağımlılık yapan bir otomobil. Ayrıca bu arabanın yolda giderken ki duruşu çok başka. Yolda çok nadir görülen bir araba, karşılaştıgım zaman da enteresan bir şekilde kullanıcılar birbirlerinin araçlarını inceliyorlar . Kullanıcısı da özel bir araba haliyle... Yakıt konusunda uygun devir aralaıklarıyla kullandığınızda güzel sonuçlar elde edersiniz. Otomatik vitesi düz vitesine göre trafikte 1-2 lt fazla yakar.

sizin şehiriçi yoğun trafikteki yakıt tüketiminiz ne mertebede öğrenebilir miyim?

Ankara'da 159 1.9jtdm otomatik kullanicisiydim ve sik sik perfomansli kullaniyordum. 8 litrenin altindaydi hep. Tanitim konumda da bir kac kez buna dair fotograflar paylasmistim. Sehir disinda ise 90 la giderim derseniz maksimum goreceginiz deger 5.2yi gecmez. Ben kirsehir kirikkale arasinda 4.6 yakalamistim fotograflari konum da mevcut. Ama genelde uzun yolda 160 in altina pek dusmedigim icin ortalama tuketimim 7.5 seviyelerindedir.

Diger 159 kullancisi arkadas da benzer seyleri soyleyecektir diye tahmin ediyorum.

Tekrar ileteyim tum araclarda yakit tuketimi kisiye ve kullanima baglidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• satox S kullanıcısına yanıt
    harunresitz arkadaşımızn bahsettiği şehir dışı değerlerle aynı. Bendeki 159 düz vites. Benim güzergahım daha çok karma verisi. Sürekli yoğun trafik değil. Dikkatli kullanımda 6.2-6.4 arası, performanslı kullanımda da 6.8 leri görüyorum. Sizin alacağınız 159 model itibariyle otomatik vites olacaktır. o yüzden bu değerlere birer lt ekleyin. Yalnız şehir dışı veriler düzde de otomatikde de aynı. Arabanın ayrıca EGR valfinin, emme manifoldunun sağlam olduğuna özellikle dikkat edin. Bakımlı bir 159 hem performans anlamında hem de yakıt anlamında kullanıcısını mutlu eder
  • Alfa mantıklı bir seçim olacaktır. 1.9JTD'de ömürlük bir motordur. Kullanımı çok zevkli. CLC'nin tek avantajı marka algısı ve vergisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.