Şimdi Ara

15Binlik Tavsiye istiyorum. Yardım Edin arkadaşlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekkür ederim. suan ryzenlerin durumu intellerden iyimi genel olarak. amazon degilde herhangi bir türk sitesinden toplayacağım heralde.
  • Selamlar.

4k 144z monitor bu yil ocak ayi icerisinde yapilan fuarda tanitildi. Biz oled derken monitor quatum dot panel ile cikarildi. Asus'un pg27ua olarak lanse ettigi monitorun muadili acer tarafindan gectigimiz haftalarda tanitildi.

Su anda piyasada bulunmayan bu monitorlerin taban fiyati olarak 1200 dolar belirlenmis durumda.

Piyasaya sunulacak olan monitorler acer tarafinda, onumuzdeki ay yapilacak fuar sonrasi, asus tarafinda ise yilin ucuncu ceyregi isaret edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k 144hz mönitörler henüz satışa çıkmadı ki çıksa bile beslemek için 2 tane gtx1080ti alman lazım. senin yapman gereken mantıklı hamle gtx1080 ti ile 3440x1440 ultrawide ekranlı pc toplaman.

asus pg348q 5500tl

gtx1080ti 3500tl

i7 7700k 1500tl

asus strix z270f anakart 900tl

16gb corsair vengeance led 3200mhz ram 700tl

nzxt h440 700tl

nzxt 280mm sıvı soğutucu 800tl

480gb ssd 3tb hdd

800w plat psu

bütçen tamam

• teşekkür ederim tavsiyen icin parcalar güzel gözüküyor. Sadece 3tb hdd yerine 1 tb ssd koyarım ve 500gblıkda m2 disk koyarım.
  • Ben olsam 2000tllik bir sistem toplar kalan parayı köşeye atar zamanla değiştiririm. çünkü şuan 2000tllik sistemle istediğin her oyunu rahatça oynayabilirsin. hadi 1000tl daha ver led al şekil şukul ışıklı ekipmanlar al hem havan olsun hem de on numara bilgisayarın.
  • Arkadaşlar merhaba,

Burada durum bütçe meselesi değil demek ki arkadaşın durumu el veriyor ki bu bütçe de bir sistem toplamak istiyor olabilir. Lütfen birbirimizi kırmadan saygı ve forum kuralları çerçevesi içerisinde yorumlar da bulunalım. Teşekkürler, iyi forumlar.
  • xdeliruzgar kullanıcısına yanıt
    2000$ biliyordum ben, tabi +kdv'de var. Herneyse. Arkadaşa tavsiyem 1080ti almasın, Volta'yı beklesin 1080ti alanları pişman eder zaten geçen sene 980ti alanları 1070/1080 kartları çıkarıp pişman ettiği gibi. Ayrıca monitör beklentilerini biraz düşürsün. 2k 144hz monitörlerden bile her oyunda randıman alınamıyor şu aşamada. 1080ti takınca fps'ler birden 200'e vurmuyor.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    hiçbir aaa oyunda zaten kimse yüksek fps beklememeli. 144hz olayı bf1 doom overwatch gibi bir oyunda elde edilebiliyorsa kafi ki zaten bu tarz monitörlerin çıkış noktası. Bu açıdan bakıldığında gtx1080ti hem performans hem de fiyatlandırma olarak gayet ederinde bir ürün. Daha 2 ay öncesine kadar gtx1080lerin 3500tlden satıldığını unutmayalım.

• Paranin gozunu seveyim..

• 15 bin tllik sistem nedir la ? Git fakir fukaraya harca o parayi 15 bine pc toplayinca ne olucak uzaya mi gidicen ?

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin cok benzerini gecen yaz topladim. Fark, ti yerine 1080, ve 6700k bir de anakart formula bendeki. Konu sahibi arkadas bir bilgisayara bu kadar para verdigine pisman olabilirsin, tabi kendi kazandigin para ise. Bilgisayar su anda yatiyor, bence tekrar dusun.

• sıkıntı bilgisayarın performansında mı yoksa o kadar para verip kullanamamanda mı? Bu ikisini ayrı tutabilirsen sevinirim.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Performansta tabi ki herhangi bir sıkıntı yok, ama bu kadar para harcamaya gerek yok. Daha azıda yetermiş, aç gözlülük yapmışım. Şu an makale vs. hazırlama dışında kullanmıyorum pek orası ayrı:) Yanlış anlamayın, bu bütçeye yapılabilecek en güzel sistemi yazmışsınız. Ben sadece bu kadar para vermenin anlamsız olduğunu düşündüğüm için öyle dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 2 Mayıs 2017; 22:46:20 >
  • teşekkürler önerdiğin sistem icin kardeşim. aynı sistemi kuracam bir kaç değişiklik ile.

HDD koymadan 1tb SSD koyacağim ve 500gb m2 disk ekleyeceğim.

artı olarak corsair clear 600c full pencereli kasa ve Corsair Hydro Serisi H100i v2 Extreme performance sıvı sogutucuyu tercih edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamenglu -- 2 Mayıs 2017; 23:1:40 >
  • pc kullanıcısı iki durumda çok mutludur:

1- pc alırken
    2- pc yi satarken

https://forum.donanimhaber.com/i5-6500-b150m-120gb-ssd-16gb-ram-400c-evga-g2-750w-benq-xl2411z-144-hz-acil-tek-fiyat--125621954

al şöyle birşey, kalan parayı da daha düzgün işler için harca...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brokengineer

4k 144hz mönitörler henüz satışa çıkmadı ki çıksa bile beslemek için 2 tane gtx1080ti alman lazım. senin yapman gereken mantıklı hamle gtx1080 ti ile 3440x1440 ultrawide ekranlı pc toplaman.

asus pg348q 5500tl

gtx1080ti 3500tl

i7 7700k 1500tl

asus strix z270f anakart 900tl

16gb corsair vengeance led 3200mhz ram 700tl

nzxt h440 700tl

nzxt 280mm sıvı soğutucu 800tl

480gb ssd 3tb hdd

800w plat psu

bütçen tamam

Ne de güzel izah etmişsiniz. +1 Bizzat kendim kullanıyorum benzerlerini
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.