Çalışan yada okuyan silkroad fanatikleri için düzenlenmiştir.. Oyunda 13d 14d herşey 15d sadece weaponlar + 2012 Dresler ve Fellow petler NPC ye eklenmiş, moblardan düşen Vip Coin ler ile satılmaya başlanmıştır.. Serverde item satışı yoktur.. Free oyuncularımız 1 level başlayarak yüksek ratelerle kısa sürede 120 olabilir ve max level olana kadar düşen Vip coinler ile Full Sun setlerini NPC den alabilirler.. Premium oyuncularımız ise : İlk char açılışı free olup, zamanı olmayan, sadece pvp yapıp çıkacaklar için 120 max + 10m SP + 14d+8 Full Sun Set + Devil sprit+12 + Pemium Plus + 10k Vip Coin + 10b Gold lu açılış charları 50 Tl.dir. Sonraki aylarda aylık ödeme 25 Tl. olup premium plus ve +12 devil yenilenir + 10k Vip coin ve 5b Gold tekrar yüklenir.. Böylece premium oyuncular oyun için herşeyi bedavaya alarak zamanlarını coin yada gold kasmakla geçirmezler.. Siz de bu ayrıcalıktan yararlanmak ve seçkin oyuncular arasına katılmak için Sosyete SrO
Neye göre bu mu ? Siz ekleyin biz de ona göre kıyaslayalım..
quote:
Orijinalden alıntı: Mokok0
quote:
Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai
Bu mu 15 dg? Güldürmeyin Allah aşkına.. :)
Bir kere şu itemlerin 13 DG ve üzeri DG ile hiçbir alakası yok. Bu silahlar yakın arkadaşım tarafından ücretli olarak (wow,v.s) diğer oyunlardan edinen silahlarla silkroad'a uyarlanmış silahlar. Ama görüyorum ki her yerde bu silahlar 14 dg veya 15 dg (15 dg ilk defa sizden duyuyorum) olarak adlandırılmış. Bana çok saçma geliyor.
quote:
quote:
quote:
Bir kere şu itemlerin 13 DG ve üzeri DG ile hiçbir alakası yok. Bu silahlar yakın arkadaşım tarafından ücretli olarak (wow,v.s) diğer oyunlardan edinen silahlarla silkroad'a uyarlanmış silahlar. Ama görüyorum ki her yerde bu silahlar 14 dg veya 15 dg (15 dg ilk defa sizden duyuyorum) olarak adlandırılmış. Bana çok saçma geliyor.
Evet doğru bunlar sonradan editlenmiş.. Statlarıyla oynanmış ve şekilleri değiştirilmiş.. Zaten orjinal 13d bile yok.. Neden 14d 15d ? Madem bu editler yapılıyor o halde bir isim vermek gerekiyor.. En uygun isimde statları artırıldığı için degreeleri yükseltmek.. :) Yakında modifiye sro'lar orjinalini geçerse şaşırmayın..
quote:
quote:
quote:
quote:
Evet doğru bunlar sonradan editlenmiş.. Statlarıyla oynanmış ve şekilleri değiştirilmiş.. Zaten orjinal 13d bile yok.. Neden 14d 15d ? Madem bu editler yapılıyor o halde bir isim vermek gerekiyor.. En uygun isimde statları artırıldığı için degreeleri yükseltmek.. :) Yakında modifiye sro'lar orjinalini geçerse şaşırmayın..
İsim olarak yeni Silahlar verilebilir. Atıyorum açtığınız private serverin adını verin. Daha fazla konuşup konuyu kirletmeyi istemiyorum, iyi çalışmalar.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İsim olarak yeni Silahlar verilebilir. Atıyorum açtığınız private serverin adını verin. Daha fazla konuşup konuyu kirletmeyi istemiyorum, iyi çalışmalar.
silaha isim verince bütün stonelere vs de isim vermek gerekiyor.. Sonra birde bunu 7+ yaş grubuna izah etmek lazım... En iyisi böyle oynasınlar.. Onlar mutlular hallerinden :)
quote:
quote:
quote:
14 dg itemler bulunmadan önce bunları(editli itemler) 14dg diye yutturmaya çalışıyorlardı.14dg bulunduktan sonra editli itemlere 14, gerçek itemlerede 15dg diyerek insanları kandırmaya çalışıyorlar. Kimisi yeni şehri ekler, kimiside böyle sahtekarlıklarla uğraşır. Madem gerçek değil o zaman parantez içinde yazılır ama insanlar böyle ilgi çekiyor işte. Yeni şehir,skill ler ve silahlar sızalı çok oldu ama bizim sözde profesyoneller aynı takılıyor.
Yazdıklarım çoğu private server için geçerlidir.
quote:
Orijinalden alıntı: MataRayshuNe
quote:
quote:
quote:
14 dg itemler bulunmadan önce bunları(editli itemler) 14dg diye yutturmaya çalışıyorlardı.14dg bulunduktan sonra editli itemlere 14, gerçek itemlerede 15dg diyerek insanları kandırmaya çalışıyorlar. Kimisi yeni şehri ekler, kimiside böyle sahtekarlıklarla uğraşır. Madem gerçek değil o zaman parantez içinde yazılır ama insanlar böyle ilgi çekiyor işte. Yeni şehir,skill ler ve silahlar sızalı çok oldu ama bizim sözde profesyoneller aynı takılıyor.
Yazdıklarım çoğu private server için geçerlidir.
15 Ekim 2011 de Türkiye'de ilk açılan PvP serverlerinden birisini ben açtım.. Doğal olarak bu itemdir, haritadır, pettir vs nin zararını da en çok görenlerden birisiyim.. Sırf bu yüzden çok oyuncu kaybettim.. Çünkü bizim oyuncular nerde yeni birşey var oraya kaçmaya başladı.. İstikrarlı oyuncuları toplaması çok zor. Benim ilk açtığımda daha register sayfası ekleyebilen kişilerde çok azdı.. Şimdi üstünden 1 yıl geçti ve artık herkes birşeyler yapmaya başladı.. Olayın mantığını çözenler çoğaldı ve eskisi gibi her yeni özellik için yeni server kurmaya gerek kalmadı.. Bundan sonrasının daha istikrarsız olacağını tahmin ediyorum.. Ciddi playerler bir server seçip kalacaklar, ortada dolaşanlar işe hergün başka başka yerleri gezinecekler..
Güncel Server
Ara ara 6-7 aydır serverlarını görüyorum senin,sunucuya verdiğin okadar paraya acıyorum doğrusu çünkü tutturabildiğin bir server yok,bunun sebebinin profesyonel olmaman ve ciddiyetsiz olmandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Sadece bir eleştiridir umarım alınmazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: PATEVRA
Ara ara 6-7 aydır serverlarını görüyorum senin,sunucuya verdiğin okadar paraya acıyorum doğrusu çünkü tutturabildiğin bir server yok,bunun sebebinin profesyonel olmaman ve ciddiyetsiz olmandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Sadece bir eleştiridir umarım alınmazsın.
Paraları kazanıp ortadan kaybolma gibi bir niyetimiz yok.. 13 aydır açığız ve açık kalmaya da devam edeceğiz.. . Çok profesyonel serverleri de gördük.. Sorun ben de olduğunu sanmıyorum... Mantar gibi açılan serverler var ve neredeyse herşey bedava.. Tabi 1 ay sonra kapanıyor o başka mesela.. Zorla oyuncu çağırmıyoruz.. Beğenen, arzu eden oynar..
quote:
quote:
Paraları kazanıp ortadan kaybolma gibi bir niyetimiz yok.. 13 aydır açığız ve açık kalmaya da devam edeceğiz.. . Çok profesyonel serverleri de gördük.. Sorun ben de olduğunu sanmıyorum... Mantar gibi açılan serverler var ve neredeyse herşey bedava.. Tabi 1 ay sonra kapanıyor o başka mesela.. Zorla oyuncu çağırmıyoruz.. Beğenen, arzu eden oynar..
Hocam ben de 6-7 aydır görüyorum serverlarını para kanabiliyor musun yani en azından host parasını çıkarıyor mu yoksa başka bir gelir kaynağı mı var
quote:
Orijinalden alıntı: AralSNinja
quote:
quote:
Hocam ben de 6-7 aydır görüyorum serverlarını para kanabiliyor musun yani en azından host parasını çıkarıyor mu yoksa başka bir gelir kaynağı mı var
Hocam biz 6-7 sene 7/24 silkroad oynayan 3 oyuncuyuz.. Joymaxa harcayacağımız parayı kendi serverimize harcıyoruz.. Dolayısıyle para kazanmasak bile ki kazanmıyoruz kendi serverlerimizde oynuyoruz.. Şimdi oyuncular diyecekki kazanıyorsunuz.. Ama bunu geçmiş 13 aylık sunucu ve kurulum geliştirme masraflarına bölerseniz açık vermiş olursunuz.. Bir diğer konu yukarıda biraz bahsetmiştim anlaşılması için biraz daha açayım.. Beni bir mimar gibi düşünün ve ilk binayı yapıyorum.. İlk bina olmanın verdiği dezavantajları da yaşıyorum. Ancak benden sonrakiler benim binaya bakarak nelerin yanlış olduğunu gözlemleyip kendi binalarını açıyorlar.. Aramızdaki fark bu.. İlk sro pvp serverini Türkiye de ben açtım.. İlk bulduğumuz dosyalarda hem çok eksik hem çok açık vardı.. İşten anlayan yoktu.. Ben Ekim 2011 de açtım.. Dikkat ederseniz serverler 5-6 aydır çoğalmaya başladı.. Yani artık hem işi bilenler çoğaldı, hemde kurma işini geliştirenler.. Benim açtığım ilk server olduğu için bazı eksikleri zamanında gideremedik ve zamanla yeni dosyalarla açılan serverlere doğru oyuncu kaybetmeye başladık.. En sonunda pes ettik.. 2011 model bir arabayı 2012 modeller ile yarıştıramadık.. ve yeni en yeni dosyalarla şimdi yeniden 10 numara server kurduk.. Eski hatalarımızdan da dersimizi aldık.. İlk günden beri bizi bırakmayan oyuncularımıza yenilerini kattık ve 400+ online doğru emin adımlarla ilerliyoruz.. Tek yanlışımız ilk olmak :) Oyuncu olarak düşünürseniz... Oyuncuların çoğu 10+ yaşlarda.. Ve nerde beleş orda yerleş hesabı yapan kişiler.. Joysro 80 cap server açtı 2000 full çalıştı 3 ay sonra 500+ lara düştü.. Onların açtığını ben 9 ay önce 70 cap olarak açmış ve 5-6 ayda açık tutmuştum.. 120 skillere alışan oyuncular 70-80 capserverlerde oynamıyoru.. İlk kurduğunuzda meraktan heyecandan 1-2 ay full çalışıyorsunuz ama kurulumlar geliştikçe oyuncular kaçmaya başlıyor ve serverde sadece para harcayanlar kalıyor.. Onlarda bir süre sonra sıkılıp ayrılıyorlar.. PvP Serverlerden uzun soluklu olarak yine Joymax karlı çıkacak ve oyunu bırakan oyuncular tek tek geri döneceklerdir....
Sunucularımız 18 aydır açıktır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme