Şimdi Ara

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
22
Favori
84.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyvallah. Benzer durumdayız arayayım o vakit ben de
  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    Arama arayınca çözüm yok online programdan iletişimden şikayet kaydı oluştur faturam çok taahhüdüm bitiyor millete ucuz ucuz tarife filan döşe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen biri net olarak yazabilirmi 15gb için 3 hat toplam fatura ne gelir...

• quote:

Orijinalden alıntı: antireis

Bilen biri net olarak yazabilirmi 15gb için 3 hat toplam fatura ne gelir...

109 TL

• Bir zamanlar çok yapmıştım deneyeyim bakalım
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Gerek yok kalsın :)

• 6gb olanı tam rezillik. taahhüt vermemiş olsaydık şu saniye çıkar herhangi başka operatöre geçerdim.Bu tarife hakkında bilgi alırken müşteri hizmetlerinin söylediği yanlış bilgilermi dersiniz,pakete dahil hatlara ayrıca gelen aylık 10liralık(pakete dahil olmak için ana fatura üzerine gelen farura değil ayrıca 10ar lira)faturamı dersiniz...Normalde müşteri hizmetlerinde bize 4kişinin 70lira civarı ücret ödeneceği söylendi şuan bakıyorumda gelen faturalar toplamı en az 90 100lira.Biz zaten ayrı ayrı hepimize bu fiyata aynı paketi alırdık 4kişi 6gb kullanmaz ayrı ayrı 3er gb kullanırdık.Neyse uzun lafın kısası bunlar boş kampanyalar konunun üzerinden baya geçmiş ama hala konuya girip almaya niyetlenen varsa almasın diye söylüyorum
  • Nerdeyae ikinyıl oluyor kota aşılmadığı sürece hep 76 civarı geldi diğer hatlara hiç fatura çıkmadı seninkinde bir sorun var btk ya şikayet oluştur tarife ile ilgili şimdi 15 gb le devam edwcwm 96.65 TL fiyat aldım herşey dahil yoksa ayrılırdım

• 5 kişi kullanıyoruz 6 gb olanı 82 lirayı hiç aşmadı. Alırken iyi araştırmıyorsunuz sonra çamur atıyorsunuz.
    Aşım falan oluyordur hem o kadar gelmesi imkansız.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Çamurla alakası yok.Benim kadar emin ol kimse araştırmamıştır.Olay gerçekleştiğinde babam yurtdışına çıkmıştı ana hattın sahibi o olduğundan dolayı işlem yaptırmadılar bana ki ben mh'yi ilk aradığımda durumu belirttim yurtdışına çıkış olacak konunun muhattapı ben olmak istiyorum dedim.Babamdan onay alındı uzun süre beklettiler.Sonuç = Fos.Üstüne basa basa faturasız hattımı faturalı yapmam şartmı diye sorduğum halde üstüne basa basa sadece ana hattın faturalı olması yeterlidir dendi.Babama olayı anlattım uğraşmak istemedi geldiğinde.Hattımı faturalı olarak değiştirdim mecburen falan.Sonra babam bu kadar önemsemeyince olayı benimde içimden gelmedi işin ardına düşmek.Ama konuşma kayıtları ortada sonuçta.Yanlış bilgilendirme var çok bariz.Eğer taahhütü bozarken para falan isterlerse şikayette bulunmayı düşünüyorum babam bulunmasa bile.Şu sıralar internetten dolayıda türk telekomdan şikayetçi olduğumuz için komple turkcell'e geçireceğiz tüm hatları.

Ayrıca aşım falan olması imkansız herkesin telefonunda sınır belli.Aşım olunca 500mb=5lira mesajı geliyodu o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yenibirmesajvar

Ayrıca aşım falan olması imkansız herkesin telefonunda sınır belli.Aşım olunca 500mb=5lira mesajı geliyodu o ayrı.

Hocam, faturaları detaylı inceleyin derim, nerdeyse 2 yıldır kullanıyoruz kullanıcı hataları hariç hiç ekstra fatura gelmedi (mms gönderimi, araç hasar sorgulama, yanlışlıkla mobil servislere abonelik gibi).
    MH ile görüşürken harcamanın neye istinaden yapıldığını sorun, genelde başka servislere üye olunduğu için ya da ücretli hizmetlerden faydalanıldığı için ekstra fatura geliyor.
  • nasıl sadece ana hat faturalı olur? diğer hatlar paylaşıma dahil olmak için faturalıda başlangıç tarifesine geçirilir ve paylaşıma dahil edilince otomatik olarak ortak tarife diye tarife değişimi yapılır. online işlemlerden neden ücretlendirme yapıldığına bakın ben 6 aydır hiç sorun yaşamadım ve faturam sabit geliyor. üstelik başka numaranın adına işlem yapmak için ayrıca bir vekalet gibi birşey almanıza gerek yok. mh de hat sahibinin annesinin kızlık soyadı, doğum tarihi vb. şeyler soruluyor.

15GB Ailece Kampanyası TURKTELEKOM

• 6 gb olanın tahhütü 9 ocakta bitecekt, arayıp kayıt oluşturdum 2 gün önce faturasıza geçmek istiyorum diye. Bugün dönüş yaptılar. 15 gb ailece paket için 24 ay taahhüt 12 ay %20 indirim teklif ettiler direk. Yeterli geldi kabul ettim. 12 ayın sonunda tekrar arayacağız artık. Hatlara tekrar onay mesajı göndererek tarifeye dahil ettim. Haber verenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 16 Aralık 2016; 16:58:28 >
  • ulex kullanıcısına yanıt
    hocam benim taahüt de bu ayın 27 sinde bitiyor kaydı nerden oluşturdunuz mail yolu online işlemlerden mi yoksa telefonla müşteri hizmetlerinemi yüzde 20 indirimi 12 ay taahütlü tarife fiyatındanmı tanımladılar cevaplarınız için teşekkürler
  • geniusm38 G kullanıcısına yanıt
    arayarak kayıt oluşturdum. 24 ay taahhüt, 12 ay indirim.
  • tdursun T kullanıcısına yanıt
    Mh müşterileri işin kolayını bulduğundan dolayı sorun çıkıyor.Faturanın hattının geldiği kişi hariç görüşme yapmıyorlar babamda uğraşmak istemiyor.Bakalım 2aydır fırsat bulup geçiş için turkcelle gidemedi.Giderse zaten ayrılacağız tt'dan.Cayma bedeli istediklerinde zaten büyük ihtimal işin peşine düşer ben üstelemek istemiyorum bu yüzden

Ben ne zaman arasam hattın yasal sahibiyle görüşme talebinde bulunuyorlar.Ben sadece şu soruyu soruyorum sizle olan konuşmalarım sizde mevcutmu sürekli sürekli aynı cevap.Ama bir daha şansımı denerim.Bizim ana faturayada 82geliyor genelde ama 2tane hat faturalıya yeni geçti.O ikisine 3ayda bir 17şer lira veriyoruz yani aylık fatura 90lira üstüne çıkıyor.Aslında meselr para değil ayda 10lirayı her yere veriyoruz ama yanlış bilgilendirilmek kötü gerçekten

• 24 ay %15 aldım96.65 e 4 hat şikayet maili attım dönüş yapan uzun pazarlık sonucu indi
  • Nereye yazdın. Ben yaziyom, umurlarında değil sanki . Hat taahhütum bu ayın 22 sinde, cihaz taahhütum Nisan da sona erecek. Acaba diyorum. İkinci taahhütum devam ediyor ondan mı sallamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.