Exceptional nedir?
Arkadaşlar ben böyle bir uygulama satın almadım. Google play de de yok böyle bir şey. Bütçe ve geçmiş de 79 liralık harcama gözüküyor. Ne olduğunu bilen var mı?
İp tv satın alma
Merhaba.. Hem lig maçları, hem de tv için ücretli bir ip tv üyeliği arıyorum. Yayın sırasında donmayacak. Yayın kaliteli olacak. Bizi yarı yolda bırakmasın var mı öyle bir şey.
Carrefoursa Kırık Tv yi değiştirmiyor.
15 Haziran da Hepsiburada kanalı üzerinden Carrefoursa dan almis olduğum LG 50NANO766QA televizyon Kutusundan kırık çıktı. Kutusunun da hasarlı olduğunu daha sonra gördük. Bununla ilgili servis rapor tuttu. Gerekli görselleri hem Hepsiburada ya hemde Carrefoursa ya gönderdim. İade için tv yi de gönderdim. Ancak carrefoursa beni arayarak ürünü iade alnayacaklarini belirtti.
Ben ne yapayım bu durumda. Hemen hemen tv alamam ki. Artı hasar benden dolayı değil. Kimden dolayı ise bulsunlar çözüm üretsinler.
Ben ne yapacağım şimdi..
Telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç güne kadar telefon almayı düşünüyorum. 10-13 bin aralığında telefon öneriniz ne olur. Tercihim 256 gb hafıza 8 GB Ram. Samsung m34, redmi note 12s, redmi note 12 pro ilk bakışta gözüme takılanlar. Sizlerin önerisi ne olur..
EGM 20 İÇİN REFERANS
Merhabalar. Emniyet Genel Müdürlüğü EGM 20 GB tarifesi için referans arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonu kapatıp açmaktan yoruldum
Hindistan romu yüklü Miui 11 sürümü olan Redmi 8 telefonuma, Miui 12 geçmek adına direk Türkiye romu Miui 12 sürümünü yükledim. Ondan sonra telefonum sık sık donmaya, bazı uygulamalar açılmamaya başladı ki mecburen telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.
Wipe data cache, Wipe dalvik yaptım ama yine de sorunu gideremedim.
Yapabileceğim bildiğiniz bir şey var mı?
4.5 G Arama Sorunu
Telefon 4.5 G de iken başka kişileri arayamıyorum. Telefona Başka kart takınca sıkınca sıkıntı yok. Benim kartı başka telefona takınca da sıkıntı yok. Sorunu nasıl düzeltirim.
Telefon önerisi
|
TELEFON ÖNERİSİ
|
YENİ TARIFE
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.861
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 30.276 (Bu ay: 1.259)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar