Şimdi Ara

Carrefoursa Kırık Tv yi değiştirmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 Haziran da Hepsiburada kanalı üzerinden Carrefoursa dan almis olduğum LG 50NANO766QA televizyon Kutusundan kırık çıktı. Kutusunun da hasarlı olduğunu daha sonra gördük. Bununla ilgili servis rapor tuttu. Gerekli görselleri hem Hepsiburada ya hemde Carrefoursa ya gönderdim. İade için tv yi de gönderdim. Ancak carrefoursa beni arayarak ürünü iade alnayacaklarini belirtti.

Ben ne yapayım bu durumda. Hemen hemen tv alamam ki. Artı hasar benden dolayı değil. Kimden dolayı ise bulsunlar çözüm üretsinler.

Ben ne yapacağım şimdi..

• Kutusu hasarlı tvyi mi teslim aldınız tutanaksız ? Eğer öyleyse işiniz zor. Kargodan veya mağazadan ürünü teslim aldığınızda size imzalatılan teslim belgesinde ürünü hasarsız olarak teslim aldığınız belirtlilir. Buna dayanarak satıcı ürünü size hasarsız teslim ettiği iddiasını yürütür.

THH'ye başvurabilirsiniz, ama heyet te size sorulan ilk soru neden hasarlı kutuyu teslim alırken tutanak tutturmadınız veya teslim almayı reddetmediniz olacaktır.

• Hepsiburada sayesinde hasarlı kargo iade alındı. Carrefoursa ya kalacak olsaydık kırık tv ye kalmıştık.. Teşekkürler hepsi burada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.