Şimdi Ara

15K Laptop Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15K bütçede web browsing ve ofis işleri için bir laptop arıyorum. Bu bütçede Lenovo ve HP’nin çeşitli modelleri var ama alttaki attığım modelin Type-C PD şarj olması cazip geldi, ileride adaptör kablosu bozuldu diye adaptör aramam hiç değilse.

www.n11.com
    Asus Expertbook B1502CBA-BQ0787 i5-1235U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/asus-expertbook-b1502cba-bq0787-i5-1235u-16-gb-512-gb-ssd-156-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-47579734?magaza=glc

Sizce model nasıl? Bu fiyat bandında 16GB RAM ve nispeten güncel işlemcili başka önerileriniz varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şunu gözüme kestirdim de şarjı nasıl ki? Vivobook serisi şarjı iyi gidiyor diyorlardı. Bu fiyat bandında şarjı sekiz saat civarı gidecek laptop var mı?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 19 Şubat 2024; 14:54:0 >

• www.n11.com
    HP 255 G10 8A548EA R7-7730U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/hp-255-g10-8a548ea-r7-7730u-16-gb-512-gb-ssd-156-free-dos-fhd-dizustu-bilgisayar-45340516?magaza=garajonline

senin linkini koyduğunda iyi.Ben dün bundan sipariş verdim hocam.Klavye aydınlatması varmış üreticinin sitesinde yazıyor.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

hocam 8 gb ramlı notebook değilde en az 16 gb ramlı olanı alın bence.Bu fiyat bandında arkadasın linkini koyduğu ve benim asagıda aldığım ürüne bakabilirsiniz.

• nazaman kullanıcısına yanıt

Evet hocam bunu da gördüm, güzel aslında gri yüzey parmak izini daha az gösterdiği için de cazip. Yalnız USB-C şarj önceliğimdi diye linkini attığım Asus Expertbook'ta karar kıldım. Hepsiburada'da aynı fiyata 6 taksit ve 2 ay ertelemeli bulunca düşünmeden aldım. Pişman olmam umarım :)

Diğer tavsiyeler için de teşekkür ederim.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun hocam.Güle güle kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Max 35k laptop tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    45K Bütçeye Laptop Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nazaman kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam siz de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.