Bugun tanitim gunlerinde tahmini 8000 ile kapatırız dediler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
15k sıralamaya taşra cmpe VS istanbulda ee bölümleri (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
15k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence imkansiz hocam . Itunun ki 2k suan..veri analitigi gelebilir fakat onu da iyi arastirmak lazim. Biraz stat gibi bir bölüm bence
Yıldız kom yaz. Gelecek kontrol ve otomasyon üzerine kurulu ve henüz çok başındayız. Makine ile elektriğin kesişim kümesi olduğu gibi bosch siemens hatta airbus gibi büyük uçak fabrikalarına bile girme şansın olur. Boş bölüm değil. Eğer bundan 2 yıl öncesine dönsem kesinlikle kom yazardım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Suan ne okuyorsunuz hocam?
Makina. Gazi makinadayım. Hocaların %70i kontrol doktorası yapmış zaten. Seçmeli derslerde ve ders programında da kontrol dersleri bolca bulunmakta. Bu yüzden biliyorum bu alanı. Bizim okulun makinesinden airbusa kontrol mühendisi olarak giden çok kişi var kontrol müh fakültede de olmamasına rağmen. Her neyse sonuç olarak ytu kom itü kom bilindik hangi üniye açılırsa bu bölüm yazılır. Zordur ve cidden insanı terletir kontrol dersleri ama ekmeğini yiyebileceğin en iyi alan bence benim için. Millet ceng bilmem ne derken bu bölümü sessiz sedasız okuyup rahatıma bakardım.
Hocam biraz alakasiz soru olacak kusura bakmayin ama gazi teknoloji fakültesi nasıldır? Orada mühendislik okunur mu ?
Ben teknoloji fakültelerini tavsiye etmiyorum maalesef. Uygulama fazla. Akredite değil. Devşirme bölümler. Hepsi öğretmenlikten vs dönen bölümler(teknik öğretmenlik). Asla önermem. Uzak durmanı öneririm ama :D.
YTÜ Kom yazılır, elektrik yerine ondan önce YTÜ makine yaz bence
İyte ve barınma sorunu mu?? İyte'de geçen sene başvuran herkese yurt çıkmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul üni yzvm
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ytü'nün daha iyi imkanlar sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca bölüm 18 binlerdeydi bana gelme ihtimali zor.
-
Gelme ihtimali zor fakat ilk tercihlerimde değerlendireceğim. Dürüst tahmin olarak ilk 10 binde açacağını düşünüyorum.
-
İlk tercihe itü veri bilimi ikinciye ytü ai yazacağım açıkçası herhangi birisi gelirse de pişman olacağımı düşünmüyorum.
-
Çok haklısınız hocam kom'u araştırdıkça hem lisans düzeyinde az mezun vermesi hem de gelecek yılları düşündüğümüzde ilgi çekici gelmeye başladı.
-
Öneriniz için teşekkür ederim hocam, yazılımla uğraştığım ve makine de bu alana oldukça uzak olduğu için ne yazık ki tercihlerime eklemeyeceğim.
-
Hocam bahsettiğim olay yurt çıkması değildi. İYTE'de okuyanlarla konuştuğumda kendileri bile okudukları okulu önermediler. Ayrıca yurtta kalanlara sorduğumda yurta su bastığı olduğunu zaman zaman elektrik kesildiğini söylediler. Urla'da ev alıp okula gidecek durumum da olmadığı için (O kadar durumum olsa okumama gerek kalmazdı) tercihlere eklemekten vazgeçtim.
-
Hayırlısı olsun kom gelir gibi ucundan da olsa
Şu anda elimde sıralı olarak böyle bir tercih listesi var. Gelecek kariyer planlarımı yazılım üzerine planladığımı düşünürsek mantıklı olduğunu düşünüyorum.
-
Teşekkürler hocam, ben de kom gelmesini umuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X