Şimdi Ara

15k sıralamaya taşra cmpe VS istanbulda ee bölümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, sınavda 15927 sıralama yaptım. Çocukluktan beri bilgisayar ve yazılımla ilgileniyorum. Lise yıllarım da bu ilgimi profesyonele taşımakla geçti. Hedefim istanbulda top ünilerde cmpe okumaktı fakat ne yazık ki bu sıralamaya gelmiyor. Halihazırda İstanbul'da yaşadığım ve ülkemizdeki en geniş network imkanı sunan şehir burası olduğu için İstanbul'daki alternatiflere yöneldim. YTÜ KOM %30 21k, YTÜ EHB %30 14K, YTÜ MAT %30 16K, YTÜ Elektrik 34k bu bölümleri denemenin taşrada cmpe okumaktan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. İYTE EHB bakacaktım fakat barınma sorunu ve benim için şehir dışı olmasından ötürü elemek zorunda kaldım. Sizce bu düşüncelerim mantıklı mı? Siz neler önerirsiniz?

• EE ve türevi bölümleri yaz.

• odtü stat

• yltyy kullanıcısına yanıt

Siz o bölümde mi okuyorsunuz? Mühendislik yerine istatistik yazılır mı pek bilemedim açıkçası evet odtu istatistik çok iyidir ama hic araştırmadım. Bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumuyorum

• EnesC05 E kullanıcısına yanıt

yazılır ama gelmeyebilir.

• Yazdım bir kenara hocam

• İl dışı bana biraz sıkıntı hocam ama araştırdım biraz da güzel bir seçenek gibi duruyor. Dediğiniz gibi de 18 binle kapatmış gelme ihtimali düşük.

itü veri bilimi ve analitiği diye bir bölüm açıyor ona bak

• İlk tercihlere gömeceğim hocam ama tahmini ilk 10 binden açar gibi. Eğer gelirse büyük sürpriz olur kendi açımdan.

• up

• Taşra sayılmaz 15k daki cengler
    İüc gazi vs okunabilir

• Hocam istediğin bölümleri forumda arat illaki açılmış konu bulursun burası artık yanlış yönlendirmeye çok müsait bir yer maalesef

• parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

Hocam istanbulda yaşıyorum ve şehir dışında okumak bana çeşitli nedenlerden ötürü sıkıntılı. YTÜ'nün de sektörde büyük bilinirliği olduğu için bana çeşitli kapılar açacağını düşünüyorum. Bu yüzden bilgisi olan kişilere danışmak için bu konuyu açtım.

• randyrhoads7 kullanıcısına yanıt

Yönlendirme konusunda size hak veriyorum hocam. Dediğiniz gibi bölümleri araştırıyorum kendim bizzat okuyan kişilerle de irtibata geçtim. Aklımda soru işareti kalmaması için uğraşıyorum.

YTÜ Kom yazabilirsin bence

YTÜ ehm de yazarsın başa ama gelmez muhtemelen

• parasanayidekanzi P kullanıcısına yanıt

Ben de dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum hocam

• İstanbul Üni-Cerrahpaşa Bilgisayar Mühendisliği şimdi taşra mı oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 26 Temmuz 2024; 20:3:45 >
  • Yıldızda yapay zeka ve veri mühendisliği bölümü açılıyor bu sene. Bir şansını dene

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.