Merhabalar, sınavda 15927 sıralama yaptım. Çocukluktan beri bilgisayar ve yazılımla ilgileniyorum. Lise yıllarım da bu ilgimi profesyonele taşımakla geçti. Hedefim istanbulda top ünilerde cmpe okumaktı fakat ne yazık ki bu sıralamaya gelmiyor. Halihazırda İstanbul'da yaşadığım ve ülkemizdeki en geniş network imkanı sunan şehir burası olduğu için İstanbul'daki alternatiflere yöneldim. YTÜ KOM %30 21k, YTÜ EHB %30 14K, YTÜ MAT %30 16K, YTÜ Elektrik 34k bu bölümleri denemenin taşrada cmpe okumaktan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. İYTE EHB bakacaktım fakat barınma sorunu ve benim için şehir dışı olmasından ötürü elemek zorunda kaldım. Sizce bu düşüncelerim mantıklı mı? Siz neler önerirsiniz? |
15k sıralamaya taşra cmpe VS istanbulda ee bölümleri
-
-
EE ve türevi bölümleri yaz.
-
odtü stat
-
Siz o bölümde mi okuyorsunuz? Mühendislik yerine istatistik yazılır mı pek bilemedim açıkçası evet odtu istatistik çok iyidir ama hic araştırmadım. Bilginiz var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
okumuyorum
-
yazılır ama gelmeyebilir.
-
Yazdım bir kenara hocam
-
İl dışı bana biraz sıkıntı hocam ama araştırdım biraz da güzel bir seçenek gibi duruyor. Dediğiniz gibi de 18 binle kapatmış gelme ihtimali düşük.
-
itü veri bilimi ve analitiği diye bir bölüm açıyor ona bak
-
İlk tercihlere gömeceğim hocam ama tahmini ilk 10 binden açar gibi. Eğer gelirse büyük sürpriz olur kendi açımdan.
-
up
-
Taşra sayılmaz 15k daki cengler
İüc gazi vs okunabilir
Hocam istediğin bölümleri forumda arat illaki açılmış konu bulursun burası artık yanlış yönlendirmeye çok müsait bir yer maalesef
Hocam istanbulda yaşıyorum ve şehir dışında okumak bana çeşitli nedenlerden ötürü sıkıntılı. YTÜ'nün de sektörde büyük bilinirliği olduğu için bana çeşitli kapılar açacağını düşünüyorum. Bu yüzden bilgisi olan kişilere danışmak için bu konuyu açtım.
-
Yönlendirme konusunda size hak veriyorum hocam. Dediğiniz gibi bölümleri araştırıyorum kendim bizzat okuyan kişilerle de irtibata geçtim. Aklımda soru işareti kalmaması için uğraşıyorum.
-
YTÜ Kom yazabilirsin bence
YTÜ ehm de yazarsın başa ama gelmez muhtemelen
Ben de dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum hocam
-
İstanbul Üni-Cerrahpaşa Bilgisayar Mühendisliği şimdi taşra mı oldu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 26 Temmuz 2024; 20:3:45 > -
Yıldızda yapay zeka ve veri mühendisliği bölümü açılıyor bu sene. Bir şansını dene
Benzer içerikler
- testokul cevap anahtarı
- doping hafıza yorumlar
- baykar staj ücreti
- üçgen akademi zor mu
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X