Bildirim
15Kv seramik kondansatör
Beurer HR 2000 hassas düzeltici, kaş, burun ve kulak kıllarını düzeltmek ve düzeltmek için, tarak başlığı ve çıkarılabilir kesme başlığı dahil : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B089X93SGD
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kapasite degeri de onemli. Eger yuksek kapasite ariyorsan 1uF yada daha yuksek isin zor yanlis hatirlamiyorsam bu tur kapasiteler ozel izinle satiliyor.
Bir zamanlar bana da yuksek kapasiteli 20KV 100nF kapasite lazim oldu ve piyasada bulamadim. Camciya buyuk cam kestirdim aluminyum folyo ile kendim yapmaya calistim ama hisir hisir voltaj havayi iyonize etti. Mumla kapladim bir olcu ise yaradi lakin 1nF bile elde edememistim.
Ihtiyacin olan kapasite bir kac yuz piko ise kenin uydur bir seyler. -
EHT (Flyback) trafoların içinde var. Eski bir TV'den söküp parçalamayı deneyebilirsin. (Polyester veya epoksi kaplı oluyor yanlış hatırlamıyorsam.) 3 kV filan olsaydı, bende vardı.
Bunalmis üstadın da dediği gibi sığa önemli.
Bir de, HV Lifter uygulamasında bir vatandaşın, şişelerle kendi kondansatörünü yaptığını görmüştüm nette. Bir araştır istersen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X