|
15mbps Superonline devam mi yoksa Turknete geçmelimiyim? (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, bilgilendirme uygulama üzerinden yapılmış olabilir. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz.
-
İşte bende 1 senedir superonline kullanıyorum. dakika kopma olmadı. dakika hız inmedi. 89.90 tl olarak çok memnunum
tabletli kampayasına geçicektim 35 mbps ama tablet yok galiba kampanya iptal edildi. ( kampanya devam ediyor ama benim paket eski pakete döndü)
2 ay sürem kaldı taahüt bitmesine ama dediğim gibi sıkıntısız başım demek için galiba devam edicem superonline ile.
Binada kablonet harici hepsi var ama vodafone zaten gram guvenmiyorum
TT net fiyatlar hemen hemen aynı ama superonline hizmet olarak iyi
milenicom zaten istemiyorum
türk net ve superonline arasındayım ama %80 superonline ağır basıyor bakalım
-
Zaten şuan fiber 15 mbps kullanıyorum. bina sisteminde eve girişte kutuya kadar fiber var modem bağlandığından 3 dakikada hazır oldu
-
tamam işte bende sana diyorum ki hız yetersiz geliyosa 24 lük 50 lik pakete geç fiyatı pahalı geliyosa vodafone a falan geç
-
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Kontrol ettiğimde hizmetiniz 24/02/2021' de iptal edilmiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X