Şimdi Ara

16.000 TLye 0 Sanderomu yoksa 2.el başka bir araçmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ikinci el gercekten düşermi hocam sadece 3 ay değilmi bu ötv nebilim benim aracım olsa satmam ikinciel yazı beklerim değilmi?
  • Herkes senin gibi düşünse tabiki de düşmez.Ama ötv indirmini kaçırmak istemeyip sıfır araç almak isteyenler elindekini çıkarmak isteyince mecbur düşecek.Daha dün efsane kasa bildiğimiz 96 model gazlı 100.000 km deki xei corollasını bayiye sıfır dizel clio ile takasa getiren gördüm.Adam 2002 de 7500 liraya almış ve araba 2003 te 15.000 lirayı görmüş.Krizden önce arabaya 15.500 vermişler.Ama şimdi 13500 istiyorum diyor ama tabi bayi kaç kabul eder?Böyle düşününler muhakkak olacaktır ve zaten durmuş olan 2.el piyasasına dahada arz olacak ve sonuç fiyatlar daha da inecek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackamd

ikinci el gercekten düşermi hocam sadece 3 ay değilmi bu ötv nebilim benim aracım olsa satmam ikinciel yazı beklerim değilmi?

aynen öyle. bizim millet 3 ay dişini sıkar gene vermez ucuza 2. eli. Bazan 2. el için telefonla görüşüyoruz almak için. vatandaş 50-100 TL felan ikram ediyor. "bandrolü yattı, lastikler 3 aylık, boya koruma var, renkli cam var " gibi ekstraları de çok özellik gibi anlatıyorlar... tamam mal canın yongası ama sıfırı bu kadar düştüğü halde 2. elde halen bi düşüş yok....
  • palio yaklaşık 10 yıldır satılan bir arba kasa çook eskidi
    sıfır palio alınmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.