Bildirim
16.000 TLye 0 Sanderomu yoksa 2.el başka bir araçmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sandero ile ilgili yorumları ben de merak ediyorum...
İkinci el bir araba almak mı yoksa sıfır Renault Cakması(mı) bir araca binmek mi ? -
elcevap; hyundai accent al. 17.000 TL-18.000 TL tüm bayilerle görüş pazarlık et
1- daha lüks ve yol tutuşu daha iyi 2- 2. eli tutuluyor -
Accent Era'ya "kereste" dersek, Sandero'ya "odun" diyebiliriz; yani daha az işçilik var.
Sandero: Daha fazla iç hacim, bilinen Renault teknolojisi, daha düşük kaliteli iç mekan, sorunsuzluk.
Accent Era: Daha modern tasarım, daha yüksek konfor, 2. el avantajı.
Tabi en güzeli ikisinin de içine oturup, test etmek. -
Yahu biraz daha kasıp
yeni kada ford fiesta mı almak lazım?
Tabii kriz/fırsat denkleminden bir sonuç çıkarabilirsek ! -
Bende kakarsız kaldım
2.elde de biraz düşüş olabilir diye düşünüyorum bu 3 aylık periyotta
arabasını sıfırlamak isteyen çok kişi olacaktır çünki.
2.elmi sıfırmı zor karar -
Şimdi o para bende olsaydı ikinci el bakardım,çünkü kalite benim için herşeyden önce gelir.Sizin arabadan beklentilerinizi öğrensek iyi olur,ona göre öneri sunabiliriz... -
sandero 16milyar mı oldu? klimalı mı? -
15.850 lik fiyatta klima yok
konfor palketi ile 17.659
Dacia Sandero'daki 12.000 TL için 12 ay vade, %69 faiz de var ama dacia??? -
pazarlıkla 17ye alınır ozaman -
quote:
Orjinalden alıntı: tiviti
16.000 TL kadar bir bütçe ve sürücülük deneymi olmayan biri için 16.000 TLye 0 Sanderomu yoksa 2.el başka bir araçmı öneririsiniz?
Acele etme 2 ay daha para biriktir. 20.000 liraya 2005-2006 Peugeot 407 düşür. Bas gaza atlat acemiliğini. SANDERO'yla 407 arasında milyonlarca yıl teknoloji farkı var.
Ya da 3000-5000 km. de Sandero al. Sıfırı 16.000'se 12.500 e düşürürsün sahibinden. er yada geç... -
Peki Palio sole multijet 1,3 diesel için ne diyorsunuz 18 bine bırakırlar sanırım km de 0,15 cıvarı yakıyor sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackamd -- 18 Mart 2009; 17:21:21 > -
Teşekkür ederim LAST_DRIVER
Düşününce en mantıklısı bu galiba
ÖTVnin rüzgarına fazla kapılmamak lazım -
palio multijetler cok ekonomik araçlar..2.el piyasası da var -
quote:
Orjinalden alıntı: LAST_DRIVER
quote:
Orjinalden alıntı: tiviti
16.000 TL kadar bir bütçe ve sürücülük deneymi olmayan biri için 16.000 TLye 0 Sanderomu yoksa 2.el başka bir araçmı öneririsiniz?
Acele etme 2 ay daha para biriktir. 20.000 liraya 2005-2006 Peugeot 407 düşür. Bas gaza atlat acemiliğini. SANDERO'yla 407 arasında milyonlarca yıl teknoloji farkı var.
Ya da 3000-5000 km. de Sandero al. Sıfırı 16.000'se 12.500 e düşürürsün sahibinden. er yada geç...
20000e 407yi zor bulursun... -
PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE CD AC 21.110 TL -
http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/paliosole_fiyat.aspx#
PALIO SOLE 1.3 MULTIJET ACTIVE 18.870tl -
O km Sandero, neden tercih edilmesin ki..
En azından,orta üst sınıf bir 2.el arabada ortaya çıkabilecek sürpriz sorunlardan, en az 2 yıl uzak olmak demek -
renault bunyesindeki sıfır bir aracı her zaman ikinci el bir araca tercih ederim
ikinci elin riski herzaman vardır -
2.elin düşmesini bekle bu ötv 15bin üstündeki 2.elleri daha çok etkileyecek bence.Elinde tık para varsa 2.el golf olsun astra cd olsun ford focus olsun yüksek modelli denk getirebilirsin.
Benzer içerikler
- birevim araba alma yorumları
- audi hangi şanzımanı kullanıyor
- dq381 şanzıman
- motora segman atmak fiyatı 2024
- 1.4 egea alınır mı
- yeni bmw 1
- renault logan
- adac testi geçen oto koltukları
- bmw i4 fiyat
- togg sipariş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X