Şimdi Ara

[16.03.2013 Part.2] AP Championlari ile Kill Compilation Montajlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun süre önce ilk partını burada yayınladığım videonun devamını çekmeyi ve yeni videoları hazırladıkça bu başlık altında toplamayı düşünüyorum, herkese iyi eğlenceler.

part 1:

part2:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 16 Mart 2013; 18:17:06 >

• Yıl
  • Youtube link ativer teldeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muzik secimi cok abarti olmus. Kulagi tirmalamayan muzikleri tercih etmelisin.
  • müzik abartı olmuş cidden ama güzel video
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Muzik secimi cok abarti olmus. Kulagi tirmalamayan muzikleri tercih etmelisin.

Bence agresif tonlar daha güzel bir seçim. Neyse adam çok iyi kurtarmış. PRO!!

/>
  • yorumlar icin tesekkur ederim sarkinin fazla agresif kacmasi ve genele hitap etmemesi konusunda hakli olabilirsiniz ama normal yasantimda dinledigim muzik tarzi bu ve icinde en ilimli bunu bulabildim ayrica biraz agresif tinilar tercih etmek istedim.

vidyonun bittikten sonra sarkinin devam etmesi konusuna gelirsek biraz acemi olmamdan kaynakliyor bu durum artik sonraki vidyolarda bu sorunlari asacagiz umarim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 7 Ağustos 2012; 23:37:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarkıyı duydum izlemekten vazgeçtim
    Teneke müzik dedected.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramstayn

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Muzik secimi cok abarti olmus. Kulagi tirmalamayan muzikleri tercih etmelisin.

Bence agresif tonlar daha güzel bir seçim. Neyse adam çok iyi kurtarmış. PRO!!

/>

nick-mesaj

• Anlamadım videoda özel bir şey görmedim. Hayatında ilk defa mid oynayacak bile yapabilir.Basit şeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 7 Ağustos 2012; 23:25:24 >
  • O Fizz'in attığı ultiyi gördüm ve anında kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

O Fizz'in attığı ultiyi gördüm ve anında kapadım.

Bi senin kimseye vurmayan katarina ulti degil
  • Şu Anivia ile Cassio kısmını beğendim
  • Montage videolarını ben de çok severim iyilerini bu başlık altında paylaşıcak olan varsa iyi olur.Özellikle lux montageları güzel oluyordu.
  • Müziği duyunca kapadım, iyi forumlar.
  • Güzel video tebrikler Anivia güzeldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 8 Ağustos 2012; 2:02:42 >
  • birşey sormak istiyorum kendi oyunlarımdan aldıgım kesitler demişsin ancak hem izleyici olup video çekip aynı anda oyunu nasıl oynadın aceba ?
  • Bana biraz sıradan geldi neredeyse 2 maçta 1 olan şeyler onun dışında şarkı iyiymiş adı nedir?
  • @legola54 lolreplay programi ile oyunlari spectator mod ile kaydedip fraps ile video kaydini gerceklestirdim.

@erdemfb12 haklisin siradan yerleri var daha iyi sahneler yasadigim oldu fakat dedigim gibi 15-20 gunluk montaj sonucu olusan bir video bu aylarca beklemek istemedim ve ozel bir caba sarfetmeden oyunumu oynarken ortaya cikanlar bunlar oldu. keske oyuna basladigimdan beri kayit alabilseydim. sarki adi ''hatebreed - destroy everything''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 8 Ağustos 2012; 4:01:31 >
  • benim ilk yaptıklarımdan iyi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.