Şimdi Ara

[16.03.2013 Part.2] AP Championlari ile Kill Compilation Montajlari (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video+Müzik keyifliydi hocam, sevdim müziği cidden. Eline sağlık.
  • lol gecmisi boyunca o kadar harika anlar yasandi ki hep söyledigimiz sey ; recorder i acmadik dimi!!!! idi. bu video 20 gunluk hosumuza giden kısımlardi ama daha iyileride gelicek merak etmeyin. tam destek güzel videyo olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownmisery

lol gecmisi boyunca o kadar harika anlar yasandi ki hep söyledigimiz sey ; recorder i acmadik dimi!!!! idi. bu video 20 gunluk hosumuza giden kısımlardi ama daha iyileride gelicek merak etmeyin. tam destek güzel videyo olmus.

videyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

benim ilk yaptıklarımdan iyi

bana gaz verici müzik söylermisin böyle wowda fo da hoord diyip 10 kişinin arasına daldırıcak bi müzik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advantea

quote:

benim ilk yaptıklarımdan iyi

bana gaz verici müzik söylermisin böyle wowda fo da hoord diyip 10 kişinin arasına daldırıcak bi müzik?

http://www.youtube.com/watch?v=s5HdCwXUvX4

• İyi oyuncusun ama müzik tek kelimeyle baş ağrıtıcı ve bana kalırsa beğenenin müzik zevki berbat.
  • cok hosuma gitti dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

İyi oyuncusun ama müzik tek kelimeyle baş ağrıtıcı ve bana kalırsa beğenenin müzik zevki berbat.

seni daşlarız olom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

İyi oyuncusun ama müzik tek kelimeyle baş ağrıtıcı ve bana kalırsa beğenenin müzik zevki berbat.

seni daşlarız olom

O biraz zor klavye delikanlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: legola54

birşey sormak istiyorum kendi oyunlarımdan aldıgım kesitler demişsin ancak hem izleyici olup video çekip aynı anda oyunu nasıl oynadın aceba ?

• Kullandığın müzik ile senkronlamaya çalışsan daha güzel şeyler ortaya çıkar bence.
  • 2.part eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 16 Mart 2013; 18:15:41 >
  • Müziği beğendim.İyi oyuncusun tebrikler.
  • konu ilgili bolume tasindi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

şarkıyı duydum izlemekten vazgeçtim
    Teneke müzik dedected.

• Bende beğendim eline sağlık
  • kardeş lolreplayın hangi sürümünü kullanıyosun ben de kullanıyorum bu programı ama izleyici modunda kayıt yapmayı başaramadım bi ayarı varsa yardımcı olur musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cursive

uzun süre önce ilk partını burada yayınladığım videonun devamını çekmeyi ve yeni videoları hazırladıkça bu başlık altında toplamayı düşünüyorum, herkese iyi eğlenceler.

part 1:

part2:

Mobil içln link versen de bizde izlesek

• part2 izleyebildim sadece. Müzikte bence video nun önüne geçmiş. Dengelemelisin, Müziğin türünü değiştirmektense. Sonuçta senin zevkin senin videon.
    İyi oyuncusun bence. Çunku adamları hataya zorlamışsın, kule altı düşük hp ile beklemişsin. Adamlarda ramboymuş:) benim yorumum bu şekilde evet.
    Başarılar. Devamı gelir ümit ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.