Bildirim
16/17 Ev Forması Sızdı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Süper olmuş. -
ironi mi yaptın ciddi misin -
sarı ve kırmızı üzerindeki şeritler renkleri kapatmış ve daha soluk bir görünüm getirmiş bencequote:
Orijinalden alıntı: Dolmetscher
ironi mi yaptın ciddi misin -
at çöpe gitsinquote:
Orijinalden alıntı: Dolmetscher
sarı ve kırmızı üzerindeki şeritler renkleri kapatmış ve daha soluk bir görünüm getirmiş bence
Alıntıları Göster -
Bu yönetim varken tarihin en güzel formasını 1 liradan satışa çıkarsalar yine almam.quote:
Orijinalden alıntı: AliKocBey
at çöpe gitsin
Alıntıları Göster -
Her sene oldugu gibi forma elestirici milletimiz yine begenmeyecek ama bence gayet guzel olmus ara sıra degisiklik iyidir. -
Bence güzelquote:
Orijinalden alıntı: Tigrerra
Her sene oldugu gibi forma elestirici milletimiz yine begenmeyecek ama bence gayet guzel olmus ara sıra degisiklik iyidir. -
Bu ne la ? Hiç hoş olmamış bence. Üzerine ardı ardına siyah şerit çekerek forma yapan yaratıcılığınıza ... -
Nice. -
Forma bahane yıldızlar şahane -
Ben beğendim güzel bence.quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Forma bahane yıldızlar şahane -
Ciddiyim ben beğendim -
kartuş bitmişquote:
Orijinalden alıntı: gurkan19
Ciddiyim ben beğendim -
Hologramik bir görüntüsü var. Gece oynanan maçlarda rakip takım çift görebilir formayı giyeni. Bence fizik ile futbolun mükemmel bir birleşimi -
son zamanlarin en kotu formasi bence.quote:
Orijinalden alıntı: sommet de la montagne
Hologramik bir görüntüsü var. Gece oynanan maçlarda rakip takım çift görebilir formayı giyeni. Bence fizik ile futbolun mükemmel bir birleşimi
her takimin birinci formasi standar olmali ve sadece kucuk detaylar degismeli. asil farklilik 2. ve 3. formada yasanmali. -
Az önce dikkatimi çekti milli takımın giydiği mavi tişörtlerde de bu çizgiler var. Sanırım nike'ın önümüzdeki sezon formalarının çoğunda göreceğiz. Kendi fikrim o kadar kötü olmadığı yönünde. Hele geçen seneki forma üzerindeki yıldız saçmalığından sonra taraftar bu formaya daha sıcak bakar diye düşünüyorum. -
Bana göre iyi ve güzel şahsen. Yıllardır düz parçalı yapıldı hep, e bu çizgiler biraz da olsa haba katmış canlı canlı görmek daha detaylı fikir verir bence. Şahsen bu formalar gerçek ise. Ama twitter da bu formalar ın yalanlandığı twitlerini gördüm bir kaç tane. -
Ben çok beğendim ama dursun varken hiçbirşey almam storedan -
Yav Başkan Dursun Özbek varken böyle birşey çıkmadığına şükretmemiz lazım.
[image]http://i.hizliresim.com/nrMa91.jpg[/simage]
Ayrıca yeni forma her türlü idare eder. 4 yıldız olayı kurtarıyor karizmayı.
Benzer içerikler
- stada saat sokulur mu
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- en iyi altyapı takımları türkiye
- milenyum kupası
- şampiyonlar ligi font tipi
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X