Şimdi Ara

16 ADSL'den 24 VDSL'e geçiş sonrası hat ve hız değerleri SS'Lİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 16 mbit vdsl var mıymış ben en düşük 24den başlıyor diye biliyordum. 16lıkla vdslin farkı sadece upload için olur. Sanırım siz de sadece upload hızı yükselsin diye 16 mbit satın aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilecerme kullanıcısına yanıt

Yani hocam saha dolabınız benimki gibimi eski olandan mı yoksa tip 7 saha dolabımı ?

Bu arada siz şuan vdsl başvurusu yaptınız geçmesini mi bekliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 2 Kasım 2020; 13:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Dolaptan değil direk santral den vdsl alıyorsunuz

Evet biliyorum hocam en altta açıkladım zaten.

yanlış mı etiketlediniz acaba :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cant Let Go

Hocam 16 mbit vdsl var mıymış ben en düşük 24den başlıyor diye biliyordum. 16lıkla vdslin farkı sadece upload için olur. Sanırım siz de sadece upload hızı yükselsin diye 16 mbit satın aldınız.

Tüm paketlerde değil ama hiperneti destekleyen paketlerde 16 vdslde oluyor. Upload yönünden çok rahatlattı canlı dersler falan yönünden hemde 16adsl de maksimum 13.90mbps alırken şuan maksimum 15.50mbps alıyorum verdiğim paranın karşılığını alıyorum en azından16 ADSL'den 24 VDSL'e geçiş sonrası hat ve hız değerleri SS'Lİ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 2 Kasım 2020; 13:22:18 >
  • Valla hocam hangi saha dolabından internet aldığımı dahi bilmiyorum ki :) onu nasıl anlamam gerekiyor tipini vs.?

Ben bu sabah ADSL'den VDSL'e paket geçişi yaptım. Online hizmetlere baktığımda yeni paketimin yanında (Talep beklemede) yazıyor

16 ADSL'den 24 VDSL'e geçiş sonrası hat ve hız değerleri SS'Lİ
  • Hocam ilk görseldeki testi nereden yapıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Valla hocam hangi saha dolabından internet aldığımı dahi bilmiyorum ki :) onu nasıl anlamam gerekiyor tipini vs.?

Ben bu sabah ADSL'den VDSL'e paket geçişi yaptım. Online hizmetlere baktığımda yeni paketimin yanında (Talep beklemede) yazıyor

(Talep beklemde) diyorsa %80 santralden hizmet alıcaksınız santralden hizmet aldığında portun el ile değişmesi gerektiği için beklemede yazıyor.

Bugün başvurduysanız yarına geçmiş olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GupoBS -- 2 Kasım 2020; 18:50:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

@Btuhansp @Against Me

ADSL'den VDSL'e geçişiniz ne kadar sürdü? Ben biraz önce paket değişikliği yaparak talimat verdim bekliyorum bakalım. ADSL değerleri sizinkiyle aynı hemen hemen.

2 gün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Hızlı Fırsat kampanyası sanırım.

• Sizce 24 mbit alabilir miyim?

16 ADSL'den 24 VDSL'e geçiş sonrası hat ve hız değerleri SS'Lİ

• Boş port sorgulama işlemini hangi sayfadan yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Sizce 24 mbit alabilir miyim?

hattınız 48 mbps e kadar destekliyor ama kablonuzda sorun var sanırım değiştirirseniz daha yüksek hızları alabilirsiniz ve upload sorununuz çözülür.

• byagressif B kullanıcısına yanıt

Gıbır netin altyapı sorgulama sayfasından ve netspeed in altyapı sorgulama sayfasından yapabilirsiniz ikisinde de gözüküyor.

https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama

https://netspeed.com.tr/altyapi-sorgula/

• boş port olmadığı için vdsl2 ye geçemiyorum lanet olsun

• Hazinem33 H kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 650 metre uzaklıktayım, netspeed abonesiyim 24mbit bile bağlatmam onaylanmıyor. 450 metreden sonrası için türk telekom vdsl geçişini onaylamıyormuş. siz başvuru yaptınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Hocam ilk görseldeki testi nereden yapıyoruz

• bende alt yapı vdsl 2 santral mesafesi 85 metre diyor çok uzak değilmi mesafe yaa ben vdsl ye geçsem sıkıntı olmazmı

• flurence F kullanıcısına yanıt
    Saka mısın msjdkwndskdjkw 85 metreden 100 mbps çok çok rahatlıkla alırsın.

• maxsimum hız 82Mbps 'e Kadar diyor sorgulamada

• o zaman fiber değilde hipernet var sanırım kafam karıştı neden 100 mbps değilde 82 mbps diyor sorgulamada alabileceğim hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flurence -- 3 Kasım 2020; 20:41:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.