|
16 bin liraya Android telefon almak?? 'Samsung Galaxy S21 Ultra 5G detaylı inceleme' (2. sayfa)
-
-
Arkadaşlar bu söyleyeceğimi duyunca şok olabilirsiniz. Almak zorunda değilsiniz WOW
-
valla kategori karsilastirmak dogru olmaz ama yine de o paraya bi mac pro m1 alirim nasilsa geforce now ile oyunda saglanir. -
vay be zamanında hyundai accent araba sıfır 20 22 k arasıydı.
-
Burak Bey,
Yurtdışında SD işlemci ile geliyor ama Türkiye'de Exynos işlemci cümlesi yanlış. Sanki sadece Türkiye'de Exynos işlemciymiş gibi bir anlatım oluyor ki bu çok yanlış.
SD işlemci Amerika ve Çin'de satılıyor; dünyanın geri kalanında (Avrupa dahil) ve Türkiyede Exynos işlemci ile satılıyor...
İnceleme yapan bir editörün bu bilgiyi -madem konuya giriyorsunuz- bilmesi ve doğru biçimde aktarması gerekir diye düşünüyorum.
Not: Samsung'u bu konuda desteklediğim vs gibi bir izlenim olmasın. Samsung kullandığım zamanlar olmuştur ve her seferinde kısa sürede pişman olup almamaya karar vermişimdir; ancak tasarımı güzel göründüğü için tekrar şans verdiğim (S2 - S5 - S7 - S9 Plus - S10 Plus) oldu maalesef.
-
Hiçbir telefona 16 bin lira verilmez, veren de kerizin tekidir zengin olsanız bile vermeyin.
Daha ucuza s21 ile yarışabilecek iphone vb. Cihazlar var. -
O paraya tel almak bildiğin ...Neyse anlayan anladı.
-
Oyun PC si toplamayla ilgili bir konu olsa anlarım şu fiyatları. Ama kıçımda taşıdığım telefon bu. Ben çocukluğumdan telefon nedir bilmeden büyüdüm. Şimdi bakıyorum çoluk çocuğa sanki hayatın merkezi bu meret. -
Gerçekten Türkiye'de en iyi telefon incelemesi hazırlayan iki üç kişiden birisi Burak Şolt. Bu noktaya geliş hikayesini DonanımHaber bünyesinde adım adım izleyen biri olarak takdirle izlemeye devam ediyorum. Benim için telefona Nova Launcher kurup gerçek anlamda kullanması bile bu incelemenin önemini arttırıyor.
S21 ailesine gelecek olursak bu fiyatlar içerisinde bir telefon almak çok zor bir Android telefon almaya ikna olmak ekstra zor. Özelliklede elinizdeki seçenekler üzerinde Google servisleri çalışmayan Huawei ve işlemcisi 1 yıl içerisinde ciddi anlamda geride kaldığını hissettiğiniz gpu ve termal açıdan oldukça zamanın gerisinde olan Exynos'lu Samsung ise maalesef düşünceyi eyleme gerçekleştirmek zor oluyor.
Saygılar..
-
İnceleme için emeğinize sağlık ama videoda hızlandırma seçeneği olsa daha iyi olmaz mıydı? -
param olsa bende almam bu fiyatlara fakat aynı işleri yapmıyor sadece bunu belirttim. -
Clio da gidiyor Passat da gidiyor. İkisi de araba. İkisinde de klima var radyo var koltuk var. Ne fark var ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemedim hatta rakiplerini bile denemedim ama asgari ücretin 6-7 katı bir tutarda telefonuda kullanmayı garip buluyorum
-
Bana göre artıları.
Daha kaliteli fotoğraf ve video çekiyordur.
Ses kalitesi çok daha iyidir.
Bunlar dışında bişey aklıma gelmiyor. -
Öncelikle elma ile patatesi karşılaştırmamak lazım.
Aracın içine biniyorsun çocuğun biniyor. Canını teslim ediyorsun araca.
Ayrıca Passat çöpüne vereceğin paraya git Volvo S90 felan al madem işin kalite sağlamlık kısmını tartışıyoruz.
Telefona binip bir yere gitmiyorsun.
Koltuğun üstüne salladığın bir alet.
Gözünüzde büyütmeyin bu kadar. Ben ev telefonu dönemlerinde büyüdüm. Allah'tan bu telefon olayı yokmuş o zamanlarda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X