|
16 bin liraya Android telefon almak?? 'Samsung Galaxy S21 Ultra 5G detaylı inceleme' (3. sayfa)

-
-
Ben şunu anlamıyorum. Herkes adaptör kararını tüketici tercihi diye yorumluyor.. Peki insanların sahip oldukları adaptörlerin de telefonları gibi eski olduğu niye hiç göz önüne alınmıyor? Tabiki herkes Xiaomi alırken adaptörlü kutuyu tercih etti çünkü eski 30w adaptörle 55w telefon mu şarj etmeye çalışıcaklardı? Yoksa gidip 55w adaptörlü kutu yerine extra para verip adaptör mü alacaklardı?
-
Evet ikisi de otomobil 👍
Maalesef çok fark var , ayağını yerden kesip seni bir yerden alıp başka bir yere götürme dışında teknik ve güvenlik konusunda çok fark olduğu gerçeğini kimse değiştiremez.
Şahsen ne Clio ne de Passat alırdım 😉
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oradaki mesele clio ya da passat değil.Verdiğin paranın az ya da çok karşılığı oluyor.
Clio ile passat bir olmadığına göre 2 binlik telefonla 16 binlik telefon bir değil haliyle.
2 si de gidiyor demekle ikisi de fotoğraf çekiyor demek aynı şey.
-
Şarj cihazı konusunda Gereksiz uzunlukta duyar kasması sinirimi bozdu incelemeyi izlemekten vazgeçip kapattım. İncelemelerini sevdiğim biridir fakat burada bu konuyu abartmasi beni soğuttu bu videodan. -
Ben artısını yazayım hocam. Daha kaliteli fotoğraf çekiyor bu telefonlar. wi-fi hızı daha iyi. Ses kalitesi çok iyi.
Bu amiral gemisi olayı tamamiyle sidik yaristima işine döndü. Yeni gelen telefonlarda ciddi bir fark yok. Sadece gece resim çekme özelliği için alınmaz bunlar.
Paranız varsa alırsınız bu telefonları kimsenin keseinin hesabı bize düşmez.
Benim görüşüm bir alet fiyat performans ürünü olmalı. Bu fiyatta bir telefonun fiyat performans olabilmesi için drone özelliği felanda olmalı bence. Yoksa bı fiyatlar uçuk. -
Android'e verilir belki ama Exynos'a bu para verilmez bence..
-
O paraya hiçbir telefon alınmaz salaklık.
-
Bu telefonu almam için fiyatının Max 7 bin olması lazım. Exynos'lu model testlerde ve gerçek kullanımda Snapdragon versiyonuna çok yakın gibi görünse de aynı uygulamayı biraz daha uzun kullanınca Exynos ısınıyor ve yavaşlıyor. Bunu test eden videolar var, mesela Geekbench ilk çalıştırıldığında aralarında önemsiz bir fark varken ard arda 2 ve 3 kez çalıştırınca Exynos cortluyor. -
Gavurun asgari ücretlisi istese ayda 3 veya 4 tane alabiliyor 1 2 tane alabilende var bizim gibi alamayanda var ülkesine göre değişiyor.şimdi bunu bizim ülkede almak zırdelilik 20 bin tl maaşım olsa bile 2 kere düşünürüm almadan önce.illa herşeyin en yenisini en pahalısını almak gerekmiyor yarı fiyatına başka telefon alıp belki yarısıylada durumu olmayan bir öğrenciye burs verebilirsin.kısacası tamam bu gereksiz telefonu kullanın ama hayırda işleyin benburda yaptığım iyilikleri anlatmıcam ama sizde yapın.
-
Bence gereksiz
-
Bak sen , yeni öğrendim aradaki farkı 😉 eyvallah kardeşim
Öğrenmiş oldun
Öğrenmenin yaşı yok , senden daha çok faydalanmam lazım dersem inanma 👍 hadi sağlıcakla kal
ilerde 50 bin tl yede görecez inşallah
-
16000tl para ver adamlar adaptör bile vermesin size çevrecilik vs. istiyorsan fiyatı kır indirim yap kazandığın para ilede git ağaç dik
-
Bu para kolay kazanılan bişi heralde. Birisi demişti 1 ay mı ne bi yerde çalışıp paranı alıyomuşsun. Başkası yiyip sen bakıyomuşsun. Dur bi denicem. 1 ay sonra telefon bende.
-
Sıkıntı yok. Bizim ülkede salak çok.
-
Hiç bir tlf a verilmez o para.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kraix
Şarj cihazı konusunda Gereksiz uzunlukta duyar kasması sinirimi bozdu incelemeyi izlemekten vazgeçip kapattım. İncelemelerini sevdiğim biridir fakat burada bu konuyu abartmasi beni soğuttu bu videodan.16 bin liraya telefon alacağım icinden sarj cihazı cıkmayacak neden? Apple böyle yapıyor diye.. Az bile konusmuslar.. Bu sımarık firmaların ürünlerini satın alanlar ve savunanlar suçlu.. Bunlar telefon üzerinden var olmaya çalışan insanlar hepsi.. Hayatta hiçbir başarıları, hiçbir övünç duyacak şeyleri yok.. Ellerinde sadece bir telefon var.. 2000 TL ya da 16000 TL.. Fakat bir telefonları var ve bu telefon onların herşeyi.. Yazık.. Bozuk para gibi harcanmış koca bir ömür çağrıştırıyorlar bende..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 28 Şubat 2021; 7:6:39 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X