Şimdi Ara

16 BİT MS-DOS ALT SİSTEMİ HATASI NTVDM CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye dostan çalışan bi muhasebe programı kurmak istediğim zaman bu hatayı veriyor
    NTVDM CPU geçersiz bir yönergeyle karşılaştı RESMİNİDE KOYACAĞIM HATANIN
    Daha önce bu muhasebe programını aynı pc de sorunsuz şekilde kurmuş ve kullanmıştım ama şimdi hata veriyor
    Program kuruluyor ama açılacağı zaman bu hata çıkıyor
    Çok yöntem denedim düzeltmek için microsoftun sitesinde bahsedilenleri başka yerlerdeki herşeyi denedim olmuyor düzelmiyor

autoexec.nt
    config.nt bunlarla alakası olduğu söyleniyor ama her denileni denedim olmadı

Bütün partitionları sildim baştan biçimlendirip xp kurdum yine düzelmedi
    Sizin aklınıza gelen bi çözümü varmı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dagdeviren_58 -- 4 Aralık 2009; 0:06:02 >

• aynı hatayı bende alıyorum off
  • aynı hatayı bende alıyorum bu sabhtan beri aynı hatayı bende alıyorum

İşletim sistemim Windows 7 ultimate
    ntvdm cpu has encountered an illegal instruction
    yabamc bir formda okudum:
    Yazan arkadaş intelin çoklu işlemcilerinde 16 bit te çalışan bazı programları çalıştırırken bu hatayı veriyormuş, aynı arkadaş bu hata bir "killer eror" demiş ölü hata çözümü yok demiş nasıl iştir anlamdım bilgisayarda viruste bulamadı

6 sattir biz çözüm bulamadım
    format atmak ta istemiyorum...
    yardım lütfen
  • forum konuda fikir sahibi olucak kisiler ne zaman görürse bilgisi varsa ozaman cevap verir.

öncelikle Avg bulamadi diye bir sey demek münkün degil.
    http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/AVPTool/

Yükle herseyi isaretle tarattir
    Drivers sorunu icin sistem özelliklerini yaz bilmiyorsan pc markasi yada cpuz speccy tarzi programd etayli bilgi verir.

Ayrica win7 kullandigina eminmisin bu 16 bit programlarla ilgili bir hata diyor ccleaner yada baslat calistir msconfig yazarak baslangicta calisan herseyi kaparatarak dene antivirus vs vs hersey dahil.
    Muhtemelen virus var tam temizlenmemis nette norton yada kasperla hal edildigini yaziyor kolay gelsin.

• Kardeş Bunun Çözümü Çok Basit Combofix i İndirin çalıştırın 10 dk içinde bilgisayarınız Düzeliyor Bütün Sistem hatalarında Oluyor.

http://www.gezginler.net/indir/combofix.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.