soğutucusu güzel kullanmıştım daha önce cl17 bu soğutucuyla bu fiyata ram yok https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/bellek-ram < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussocapara -- 16 Şubat 2021; 22:15:32 > |
16 gb 2400 mhz soğutuculu RAM 436tl n11
-
-
soğutucu nasıl bir şey avantaji nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ogamisoğutucu nasıl bir şey avantaji nedir?
hiç bir işe yaramıyor şekil sadece, yıllardır ramlerde soğutucusu görürüm, OC de yapardım ama hiç bir etkisi yok açıkçası tamamen şekil.
-
evet ben de ne bir fan ne bir termal pad görebildim açıkçası düzmece bir mevzu
-
2400 mhz cl 17 mi?
3800mhz'de cl 16 kullanıyorum, inanılmaz vasat hızda olması lazım bunun.
-
Arkadaşlar imzamdaki ramlere ek olarak bu Rami alsam bir sıkıntı olurmü acaba 2400 değilde stabil 2133 olarakmi çalışır? -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Arkadaşlar imzamdaki ramlere ek olarak bu Rami alsam bir sıkıntı olurmü acaba 2400 değilde stabil 2133 olarakmi çalışır?kingston 2 adet 8 gb raminiz var.
bu tek slot 16 gb cl mhz farklı, takarsanız 3 slot dolu olacak ramler single channel çalışacak çok verimsiz olur.
yapacağınız en iyi şey elinizdeki ramleri satıp bundan 2 adet almak olur. 4 ram slotunuz olsa bile en iyi performansı 2 slot dolu iken verir anakartlar. kaldı ki ramler tamamen aynı olması tercih edilir, sizde bambaşka 2 firmanın bambaşka hızlarda rami olacak ve 3 slotla dual channel da kullanmayacaksınız %20'ye yakın hızdan ödün vermiş olacaksınız.
-
Doğru hocam ben çift slot sandım bir anda o yüzden sormuştum soruyu. Tek slotmus dediğiniz doğru teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X