![]() soğutucusu güzel kullanmıştım daha önce cl17 bu soğutucuyla bu fiyata ram yok https://www.n11.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/bellek-ram < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bussocapara -- 16 Şubat 2021; 22:15:32 > |
16 gb 2400 mhz soğutuculu RAM 436tl n11
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
soğutucu nasıl bir şey avantaji nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ogamisoğutucu nasıl bir şey avantaji nedir?
hiç bir işe yaramıyor şekil sadece, yıllardır ramlerde soğutucusu görürüm, OC de yapardım ama hiç bir etkisi yok açıkçası tamamen şekil.
-
evet ben de ne bir fan ne bir termal pad görebildim açıkçası düzmece bir mevzu
-
2400 mhz cl 17 mi?
3800mhz'de cl 16 kullanıyorum, inanılmaz vasat hızda olması lazım bunun.
-
Arkadaşlar imzamdaki ramlere ek olarak bu Rami alsam bir sıkıntı olurmü acaba 2400 değilde stabil 2133 olarakmi çalışır?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Arkadaşlar imzamdaki ramlere ek olarak bu Rami alsam bir sıkıntı olurmü acaba 2400 değilde stabil 2133 olarakmi çalışır?kingston 2 adet 8 gb raminiz var.
bu tek slot 16 gb cl mhz farklı, takarsanız 3 slot dolu olacak ramler single channel çalışacak çok verimsiz olur.
yapacağınız en iyi şey elinizdeki ramleri satıp bundan 2 adet almak olur. 4 ram slotunuz olsa bile en iyi performansı 2 slot dolu iken verir anakartlar. kaldı ki ramler tamamen aynı olması tercih edilir, sizde bambaşka 2 firmanın bambaşka hızlarda rami olacak ve 3 slotla dual channel da kullanmayacaksınız %20'ye yakın hızdan ödün vermiş olacaksınız.
-
Doğru hocam ben çift slot sandım bir anda o yüzden sormuştum soruyu. Tek slotmus dediğiniz doğru teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X