< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
16 GB 3200 MHz RAM 699₺
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Site konusunda niye emin değilsin? Özellikle Philips Hue ürünleri ara Hepsiburada'da vs sonra satıcısına bak. Sıkıntısız bir tedarikçidir.
-
Öyledir hocam ben bilmiyorum yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aldım bir adet. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyi alternatif var mıdır?
Soğutma bloksuz ddr4 rame 700tl vermek ? 900tlye rgbli ramler düşüyor forumda garantili faturalı
Hocam ne gibi bir sorun olur?
Sorun olacağından değil.daha bilindik daha görseli güzel soğutma performansı iyi olan ve 2 nci elde bile aldığın fiyata satabilecek bir ürün almak var iken neden bunu alıyorsun ki ?ddr2 ramleriyle aynı görüntüye sahip
Hocam fiyatlara bakıyordum çok yüksek geldi açıkçası. Bunu uygun görünce kaçırmak istemedim. Şimdi iptal etsem mi diye bir daha düşüneceğim.
Cl19 olan bir ürün hocam hala neyi düşünüyorsun? :)
Cl19 olunca ne oluyor?
RAM hızını temsil ediyor. Özellikle frekans arttıkça yükseliyor bu CL değerleri ama 3200 mhz çokta yüksek değil artık ama CL19 bunun için yüksek.
-
Normal şartlarda 16GB ramlerin 1000 lira bandında olduğunu düşünürsek fiyat avantajlı ancak soğutucu blok yok. Gecikme değerleri yüksek. Amaç internette takılmak, gündelik işlerde kullanmak vs ise ideal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En basit hız testini buradan yaparsınız.
Geçen ay 8x2 3200 cl16 PNY ram'i 12ye böldürerek kargo dahil 729a almıştım ve o fiyatlara daha inmez diyordum.
Hafif bir performans kaybı olsa da yüksek ram kullanan uygulamalar için ideal olabilir. Tek kanal olması yine bir dezavantaj tabii.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 10 Nisan 2022; 5:40:47 > -
çok takılmayın alın gitsin. Yok CL değeri yok soğutma bloğu. 700 TL'lik RAM'den ne bekleniyor anlam veremiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 10 Nisan 2022; 5:41:30 > -
İmkan varsa aşağıdaki daha iyidir.
Patriot Memory Signature Serisi Premium DDR4 Bellek Kiti 3200 MHz PC4-25600 32GB (2x16GB) C22 - PSP432G3200KH1
https://www.amazon.com.tr/dp/B088LW287R/ref=cm_sw_r_apan_i_N6JAJRZSHX4S38WFA6QF?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende cruicial 2x8 cl15 3000mhz var 1 ay falan kullandım ilgilenen ulaşabilir antalya
-
neden daha iyi ?
SPD Gecikme Süresi: 22 ! çok yüksek
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
çok takılmayın alın gitsin. Yok CL değeri yok soğutma bloğu. 700 TL'lik RAM'den ne bekleniyor anlam veremiyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X