Şimdi Ara

16 GB 3200 MHz RAM 699₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyat güzel. Kullanıcı yorumlarında mikron çip kullanıldığını söyleyen var. Site konusunda emin değilim. Ne dersiniz?
    https://www.nethouse.com.tr/urun/hikvision-hked4161cab2f1zb1-u1-ddr4-3200-16gb-ram-udimm/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Site konusunda niye emin değilsin? Özellikle Philips Hue ürünleri ara Hepsiburada'da vs sonra satıcısına bak. Sıkıntısız bir tedarikçidir.

• mttzn kullanıcısına yanıt
    Öyledir hocam ben bilmiyorum yani.

• Ben aldım bir adet. Sizce alınır mı bu fiyata? Daha iyi alternatif var mıdır?

• Soğutma bloksuz ddr4 rame 700tl vermek ? 900tlye rgbli ramler düşüyor forumda garantili faturalı

• mgunsiray kullanıcısına yanıt
    Hocam ne gibi bir sorun olur?

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    Sorun olacağından değil.daha bilindik daha görseli güzel soğutma performansı iyi olan ve 2 nci elde bile aldığın fiyata satabilecek bir ürün almak var iken neden bunu alıyorsun ki ?ddr2 ramleriyle aynı görüntüye sahip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam fiyatlara bakıyordum çok yüksek geldi açıkçası. Bunu uygun görünce kaçırmak istemedim. Şimdi iptal etsem mi diye bir daha düşüneceğim.

Cl19 olan bir ürün hocam hala neyi düşünüyorsun? :)

Cl19 olunca ne oluyor?

RAM hızını temsil ediyor. Özellikle frekans arttıkça yükseliyor bu CL değerleri ama 3200 mhz çokta yüksek değil artık ama CL19 bunun için yüksek.

• Normal şartlarda 16GB ramlerin 1000 lira bandında olduğunu düşünürsek fiyat avantajlı ancak soğutucu blok yok. Gecikme değerleri yüksek. Amaç internette takılmak, gündelik işlerde kullanmak vs ise ideal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notkyon.moe
    Ram Latency Calculator
    https://notkyon.moe/ram-latency.htm

En basit hız testini buradan yaparsınız.

Geçen ay 8x2 3200 cl16 PNY ram'i 12ye böldürerek kargo dahil 729a almıştım ve o fiyatlara daha inmez diyordum.

Hafif bir performans kaybı olsa da yüksek ram kullanan uygulamalar için ideal olabilir. Tek kanal olması yine bir dezavantaj tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 10 Nisan 2022; 5:40:47 >
  • çok takılmayın alın gitsin. Yok CL değeri yok soğutma bloğu. 700 TL'lik RAM'den ne bekleniyor anlam veremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrikeen -- 10 Nisan 2022; 5:41:30 >
  • İmkan varsa aşağıdaki daha iyidir.

Patriot Memory Signature Serisi Premium DDR4 Bellek Kiti 3200 MHz PC4-25600 32GB (2x16GB) C22 - PSP432G3200KH1

https://www.amazon.com.tr/dp/B088LW287R/ref=cm_sw_r_apan_i_N6JAJRZSHX4S38WFA6QF?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cruicial 2x8 cl15 3000mhz var 1 ay falan kullandım ilgilenen ulaşabilir antalya

• harabesin H kullanıcısına yanıt

neden daha iyi ?

SPD Gecikme Süresi: 22 ! çok yüksek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.