Şimdi Ara

16 gb iphone 6 plus yetermi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
22.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

arkadaşlar 32 gb 5s kullanıyorum zaten telefonu alınca sıfırken bile 7 gb iphone işletim sisteminemi neye giriyorsa artık kullanılabilir alan 29 gb görünüyor o yüzden 16 gb alırsanız 9 gb alan size kalacak orta düzey üstü grafikli bir oyun zaten 1gb a yakın o yüzden iyice düşünün bende 32 gb plus alacaktım ama mecburen 64 gb almak zorunda kalacağım :( 16 gb hayatta yetmez yok ben müzik dinlemem oyun oynamam videoda çekmem derseniz çok rahat yeter kesin bilgi.

16 alman komik olmuş ..

pişman mısın ben de 16 6s alıcam gibi duruyor

Hala İPhone 6 16 GB kullanıyorum 1 yıldır 4 GB boş alan var ama bende 6s alıcam 64 mü alsam diyorum bazen sorun oluyor herşeyi yüklemeye çekiniyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

arkadaşlar 32 gb 5s kullanıyorum zaten telefonu alınca sıfırken bile 7 gb iphone işletim sisteminemi neye giriyorsa artık kullanılabilir alan 29 gb görünüyor o yüzden 16 gb alırsanız 9 gb alan size kalacak orta düzey üstü grafikli bir oyun zaten 1gb a yakın o yüzden iyice düşünün bende 32 gb plus alacaktım ama mecburen 64 gb almak zorunda kalacağım :( 16 gb hayatta yetmez yok ben müzik dinlemem oyun oynamam videoda çekmem derseniz çok rahat yeter kesin bilgi.

16 alman komik olmuş ..

pişman mısın ben de 16 6s alıcam gibi duruyor

Hala İPhone 6 16 GB kullanıyorum 1 yıldır 4 GB boş alan var ama bende 6s alıcam 64 mü alsam diyorum bazen sorun oluyor herşeyi yüklemeye çekiniyorsun.

Kesinlikle hak veriyorum ama 700 lira hocam.. Vatandayim simdi 2800 liradan alicam apple garantili demo urun vs kesinlikle degil dedi alcaksaniz kacirmayin cunku yarin fiyat değişir dedi çalışan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 5s 16 gb kullanıyorum. şuan telefon 11gb dolu . nasıl dolmuş anlamadım

40 tane resim 2 video ( en yüksek boyutu 117mb )

geriye kalan rehber , programlar. hiç müzik bile yok
  • Kesinlikle 64 gb alınmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez kardeşim nerden yetsin paradan kaçayım derken aldıktan sonra pişman olma .. 1 ay geç al ama 64 al ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.