Şimdi Ara

16 gb iphone 6 plus yetermi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
22.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler avea nın çok iyi ve hesaplı tarifeleri var bir bakın derim.
    mesela sizin için belirteyim bende bu şekilde almayı düşünüyorum.
    (iphone 6)

bu arada tavsiyem iphone 6 plus ın büyüklüğü ne kapılmayın fotoğraf çekerken titreşim ve sallanmadan kaynaklanan bozulmaları engelliyor objektifi en belirgin ve büyük özelliği bu bence.
    yani parkinson hastası falan değilseniz sallayın gitsin iphone 6 nın boy uzunluk ve ağırlığı ideal tek el ile bile rahat kullanıla bilmekte.
    plus ise biraz fazla hayvani.

neyse gelelim sadede ;
    şimdi 16 gb lık bir iphone 6 tarifesini belirteyim.

16GB iphone HERŞEY DAHİL paket (telefon ve tarife fiyatı falan) :

--Küçük Paket (500 DK + 500 SMS + 1 GB) ------24 aylık fiyat : 152 lira------36 aylık fiyat : 121 lira------

--Büyük Paket (1000 DK + 1000 SMS + 4 GB) ----24 aylık fiyat : 172 lira------36 aylık fiyat : 141 lira-----

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

64GB iphone HERŞEY DAHİL paket (telefon ve tarife fiyatı falan) :

--Küçük Paket (500 DK + 500 SMS + 1 GB) -----24 aylık fiyat : 168 lira-----36 aylık fiyat : 133 lira------

--Büyük Paket (1000 DK + 1000 SMS + 4 GB) --24 aylık fiyat : 188 lira-----36 aylık fiyat : 153 lira------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

128Gb iphone HERŞEY DAHİL paket (telefon ve tarife fiyatı falan) :

--Küçük Paket (500 DK + 500 SMS + 1 GB) -----24 aylık fiyat : 184 lira-----36 aylık fiyat : 145 lira-----

--Büyük Paket (1000 DK + 1000 SMS + 4 GB) --24 aylık fiyat : 204 lira-----36 aylık fiyat : 165 lira-----

ben size yine link veriyim kendinize göre bakarsınız.
    hatta hayvanlık yapıp 168Gb lık olanı bile 36 aylık fiyat kapsamında rahatça alabilirsiniz.

link: http://www.avea.com.tr/web/Cihazlar/AkilliTelefonlar/iPhone616GB

• Uçak uçurmayacaksan yeter :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 16gb olani aldim. Daha 1 hafta oldu alali 6gb kaldi. Mecburen 16gb aldim. Optortorun 16gb vermesinden dolayi.
    Harici depolamak icin cozum ariyorum. Seyahatlere ciktigimda pc kullanmadan fotolari filmleri wifi ile yada kaplolu atabilecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 16gb aldım dün. Genel kullandığım Uygulamaları yükledim. Fotoğraf düzenlemeleri / Finansal işlemler / alışveriş / Soysal medya programları / müzik&radyo programları / 600 küsür fotoğraf / baktım 4 tane de oyun var. Oyunlar da önceki telefondan yedeklemeden gelen oyunlar. Telefon gayet akıcı ve yeterli bi seviyede kullanabiliyorum. Müzik yok bu ayrıntıyı kaçırmayın. Internet paketimden müzik vs dinliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter diyenlere aldırma .

Yeter diyenlerin hemen hemen hepsi 16 gb kullanıp , devamlı birşeyler silip yenilerini yüklüyor . Kendilerini rahatlatmak için yetiyor diyorlar. Zamanında bizde kullandık 16 gb . Evet yetiyor ama her yüklediğin şeyin yerine bir başkasını silerek , telefona mp3 , video , film atmayarak , büyük oyunları oynadıktan sonra silerek .

Yetiyor dediğiniz şey buysa , evet yetiyor .

NOT : Cihaza jb yaparsanız . pp25 ' den 1.5 gb ' lık bir oyun indirdiğinizde , Onu kurmanız için tam 3 gb boş yeriniz olması gerekiyor . Cihazda silecek birşey aramaktan, Apple'dan soğumuştum vakti zamanında ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 16 Kasım 2014; 1:33:24 >
  • Selam arkadaşlar iphone 6 16gb lık model için 12.2 gb demişsiniz. peki bu iphone 5 de 16 gb lık model için 13gb mıydı ?
  • Kullandigin uygulama sinirli ise benim gibi yeterlidir ancak devamli uygulama indireyim uygulama kalsin ben silmekle ugrasamam beni sikar dersen yetmez bu kadar basit

• 1– Telefonumda büyük oyunları rahatlıkla oynamak istiyorum
    2– Resim video arşivimin her an elimin altında olmasını istiyorum.
    3– Telefonu müzik çalar olarak da kullanırım.
    4– İşe yarar bol miktarda uygulamayı silmeye gerek duymadan telefonumda saklayabilmek istiyorum;

diyorsanız 64 gb

1– Telefon arama yapsın mesaj atsın yeter.
    2– Resim video arşivimi düzenli olarak bilgisayara aktarırım.
    3– Müzik dinlemek için telefonumu kullanmayacağım.
    4– Beş on gerekli sabit uygulama dışında ihtiyacım oldukça uygulamaları kullanıp silerim;

diyorsanız 16 gb

• Benim takıldığımsa, 2650 liraya iphone 6–64 gb mı, 2950 liraya iphone 6plus–64 gb mı çünkü 2650 bile yüksek bir fiyat benim için.

(2,5 senedir Note kullanıcısıyım; büyük ekran seviyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skboga -- 1 Aralık 2014; 10:27:02 >
  • bana yetiyor. daha 8gb boş yerim var. film, müzik vs ile telefonu doldurmam dersen sana da yeter.
  • Arama, sms, whatsapp olarak kullanacaksan yeter, ama onun disinda yetmiyor. Zaten geriye 11 gb kaliyor, cok fotograf ceken biri degilim, mp3 hic yok telefonumda, uygulama indiriyordum ama hafiza sorunu cikiyor surekli. Kaldiki guncelleme gelince 1,2 gb bos alan istiyor kurulum icin. Sonra guncellemeyi almak icin sil dur bazi seyleri. Bu yuzden sattim 16 gb ip 6 plus'i. Alacaksan 64 gb al derim.

• Sadece arama ve bir iki oyun ve Facebook twetter ise al ama insan hem yeni cihaz alınca hem de biraz aldığın telefon ile neler yapılır moduna bağlanınca hafıza yetmiyor. Büyük ekran takıntı ise 6+ al ama 64 ve 6 ikilisi bence süper bir tercih olacak

• 16 gb gelse yine iyi net 11 civarı geliyor
  • Güncelleme için bil 4-5 GB yer istediğini de düşünün derim ben, en az 64GB ama 128GB bence ideal. 280 TL fark ediyor 64'le sadece..

Ayrıca %10'unu da boş tutmak lazım performans açısından :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimcoz1 -- 1 Aralık 2014; 17:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane2bin6

Sadece arama ve bir iki oyun ve Facebook twetter ise al ama insan hem yeni cihaz alınca hem de biraz aldığın telefon ile neler yapılır moduna bağlanınca hafıza yetmiyor. Büyük ekran takıntı ise 6+ al ama 64 ve 6 ikilisi bence süper bir tercih olacak

aynen katılıyorum; iphone 6 – 64 gb ideal bir telefon.
    16 gb alan, böyle bir telefonu alan insanın fıtratına aykırı gelir. Bu telefonlar Nokia 3310 değil. Resim müzik video oyun internet... hakkını vererek kullanacak birinin en en en az 32 gb alması gerek ki o seçenek de mevcut değil. 64 GB <3

• Modern Combat - 2gb
    Real Racing 3 - 1.8gb
    Most Wanted - 1.8gb
    The Dark Night Rises - 1.4gb
    Assasins Creed Pirates - 637mb

Telefonumda muzik yok, spotify;dan dinliyorum, 215 tane de fotograf var.

16gb'lik iphone 5'te bana kalan alan 1.7gb.

Kisacasi uzun vadede dusununce 16gb yetmez, 64gb ise hayli hayli yeter. ben 16 onermiyorum.
  • yigitded kullanıcısına yanıt
    16 GB'tan kullanabildiğin alan 12.7 GB. Bir oyun 1 GB. İndikten sonra kurulunca oldu 2 GB. Sadece 5 dakikalık video çekimi 1.1 GB. Bir foto 3-4 MB. Önbellek dosyaları 1 haftada oluyor 500 MB. 5S'im 16 GB'tı. Bir şey kurmak için başka birşey silmek kadar berbat bir şey olamaz. Telefonum zevkini alamadım resmen. Şu an 64 GB 6 kullanıyorum. Her türlü büyük küçük oyunu kurdum. 20 GB da müzik attım. Hala daha 14 GB yer var. Kafam rahat. Telefonun tadı anca böyle çıkıyor.

• iphone 5 16 gb var suan.Sosyal medya hesapları,1.800 fotograf,300 e yakın şarkı(uygulamadan.bana yetiyr.5.2 gb bos yerim var
  • eğer çok fazla uygulama seviyorsan ve oyunlara merakın varsa kesinlikle yetmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

arkadaşlar 32 gb 5s kullanıyorum zaten telefonu alınca sıfırken bile 7 gb iphone işletim sisteminemi neye giriyorsa artık kullanılabilir alan 29 gb görünüyor o yüzden 16 gb alırsanız 9 gb alan size kalacak orta düzey üstü grafikli bir oyun zaten 1gb a yakın o yüzden iyice düşünün bende 32 gb plus alacaktım ama mecburen 64 gb almak zorunda kalacağım :( 16 gb hayatta yetmez yok ben müzik dinlemem oyun oynamam videoda çekmem derseniz çok rahat yeter kesin bilgi.

16 alman komik olmuş ..

pişman mısın ben de 16 6s alıcam gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.