Şimdi Ara

16 GB İPHONE 6S Mİ YOKSA 64 GB İPHONE 6 Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Götterfunken

64gb yurtdışı kayıtlı 6s. (Sahibinden.com'da bulabilirsin.)

O olaylara hiç girmem hocam o kadar para verip ileride sıkıntı yaşamak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: karti

6s ile 6 arasında nerdeyse hiç bir fark yok, bence 64 6 al üstelik 6nın şarjı daha çok dayanıyor.

Dalga mı geçiyorsun fark yok diyorsun? Donanımsal anlamda biri diğerinin iki katı. İki cihaz arasında ciddi anlamda donanım gücü farkı var. Bilip bilmeden konuşmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Aşırı reaksiyona gerek yok. Ben 64 gb ip 6 kullanıyorum. Eşim de 16 lık 6s. İkisini de bilen birisi olarak 6s her uygulamayı 1 saniye hızlı açıyor. Storeyi de 2 saniye hızlı açıyor. 6s i çok abartmaya gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilader 6s bitek sende yok bende kullandım, abartılcak bir fark yok, hele benim kullanımımda bir fark yok, üstelik 6s bataryası benim kullanımımda 45 dk daha az dayanıyor.

• Normal kullanımda değil ağır kullanımda farkediliyor. Normal kullanımda 4s bile iş görür. Ayrıca 1 GB RAM zaten tarayıcıda sorun çıkarıyor. Bir sürü sekme açın sapıtmaya başlıyor cihaz. Bunu birçok 6 kullanıcısından okudum burada. Her kullanıcının başına gelmez ama 2 GB RAM'e boşu boşuna geçilmedi. İleride daha ağır grafiklere ve daha çok RAM'e ihtiyaç duyacak oyun ve uygulamaları hesaba katarsak şu saatten sonra imkan varken 6s almamak hata olur. O uygulamalarda 1 GB RAM'e sahip cihazlar zorlanmaya başlayacaklardır. Geleceğe yatırım yapın. Çünkü Apple RAM'i değiştiriyorsa bilin ki artık düşük RAM'li cihazlarda yakın bir süre sonra kasacak demektir.

Az önce İphone 6S Gümüş 16 GB aldım hocam umarım pişman olmam.Uzay Grisi alıcaktık fakat apple garantisi yoktu aldığım mağaza garantisi vardi zaten gümüş ve uzay grisinin tek farki gumus biraz daha soluk

• SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun ben olsam 64 gb alirdim ayni zamanda ilerde satmak istersen kolay müsteri buluyor 64 gb olani
  • quote:

6s ile 6 arasında nerdeyse hiç bir fark yok, bence 64 6 al üstelik 6nın şarjı daha çok dayanıyor.
    quote:

Orijinalden alinti: karti

6s ile 6 arasinda nerdeyse hiç bir fark yok, bence 64 6 al üstelik 6nin sarji daha çok dayaniyor.

Fark yokmu 5s ile 6 arasında donanımsal olarak pek fark yok ama 6 ile 6s arasında iki kat fark var
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun da siyahın olmayıp beyazın nasıl oluyor garantisi? Saçma, aynı mağazanın ürünü birinin varken diğerinin nasıl olmaz ilginç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raif Ulutürk

Aşırı reaksiyona gerek yok. Ben 64 gb ip 6 kullanıyorum. Eşim de 16 lık 6s. İkisini de bilen birisi olarak 6s her uygulamayı 1 saniye hızlı açıyor. Storeyi de 2 saniye hızlı açıyor. 6s i çok abartmaya gerek yok

Şimdilik öyle fakat oyunlar vs geliştikçe a9 işlemci ve 2 kat ram etkisini daha fazla gosterecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Hayırlı olsun da siyahın olmayıp beyazın nasıl oluyor garantisi? Saçma, aynı mağazanın ürünü birinin varken diğerinin nasıl olmaz ilginç.

Hocam yok derken kalmamış Ya bu rehberdeki nolar çıkmıyor Nasıl yapılıyor

• Arkadaş öyle bir yazıyosunuzki sadece 6s sizde var bende iki cihazda var 6s e boşuna para verdim diyorum. 6 her türlü iş görür. 16 gb hafıza alacağıma 64 i6 almak

• Hafıza yeterli gelmeyecektir, çok bir şey kurmam etmem falan olmuyor, hiçbir türlü yetmeyecek. Ancak yine de 6S diyorum. Ama 16 GB alınmaz. Böyle bir ikilem.

• quote:

Arkadaş öyle bir yazıyosunuzki sadece 6s sizde var bende iki cihazda var 6s e boşuna para verdim diyorum. 6 her türlü iş görür. 16 gb hafıza alacağıma 64 i6 almak

6 kullanan bir adama 6s al demiyorum zaten, ama 2 cihaz arasında kalınıyorsa her türlü 6s alınır, şuan bir fark olmayabilir ama iki kat güçlü işlemcisi ve 2gb rami ile ios 10'dan sonra farkı açıcak 6'ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.