Bildirim
16 GB İPHONE 6S Mİ YOKSA 64 GB İPHONE 6 Mİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Buna benzer konu bende açmıştım, geçen aylarda. iPhone5 ( 64gb) mi yoksa iPhone 5s (16) gb mi diye. Bütün üyelerin çoğunluğu 5s diyince 5s almıştım.
bana kalırsa da 6s almanı tavsiye ederim çünkü;Çevrem de 6 vs 6s kullanan kişilerden duyduğum memnuniyet lerinden dolayı söylüyorum. Batry bayağı yavaş gidiyormuş. Görüntü kaliteside iyimiş -
Hafıza sıkıntı yaratabilir ama düşük olsa bile yeni cihaz iyidir. O yüzden 6s derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikinci el alınacaksa fiat konusunda 6 daha mantıklı ama sıfır alınacaksa aynı fiat a tabiki üst modeli tercih daha iyi olur,hafıza sorunu kullanıcıya göre degisir mesela bana 16gb fazla bile.
Bilgiler için teşekkür ederim 6S'de karar kıldım almışken en yenisi alalım peki 7 ne zaman çıkar sizce ?
@Bircan 0 alicam hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 26 Ocak 2016; 22:50:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahPapyon
Bilgiler için teşekkür ederim 6S'de karar kıldım almışken en yenisi alalım peki 7 ne zaman çıkar sizce ?
@Bircan 0 alicam hocam
Seneye diyorlar görüntüleri sızmış :)
Yaklaşık 9 ay sonra... -
O zaman ben bunu yarın alayım hocam sonunda Samsungdan kurtuluyorum yav cidden pişmanlık bu umarım Iphone yanıltmaz
quote:
O zaman ben bunu yarın alayım hocam sonunda Samsungdan kurtuluyorum yav cidden pişmanlık bu umarım Iphone yanıltmaz
bende 2 ay önce samsun s4 den kurtuldum rahatladım iphone 5s sayesinde -
iOS'a alışan,başka sistem kullanamaz yine de siz bilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: 36
quote:
bende 2 ay önce samsun s4 den kurtuldum rahatladım iphone 5s sayesinde
Bi de beni düşünün hocam s3ten 6se,devrim niteliğinde oldu bana -
quote:
Orijinalden alıntı: ardelis
quote:
Orijinalden alıntı: 36
quote:
bende 2 ay önce samsun s4 den kurtuldum rahatladım iphone 5s sayesinde
Bi de beni düşünün hocam s3ten 6se,devrim niteliğinde oldu bana
senin ki yıldızları görmek demek
-
6S ile 6 arasında çok fark var.
Ama 4K video özelliği 16GBde hiç işe yaramaz mesela. İmkanınız varsa zorlayarak 64GB 6S alın
Benim telde S4 hocam ve aldığıma çok pişmanım
16 GB'da niye ise yaramaz anlamadım.Hafizasindan dolayı yer kalmaz mı demek istediniz
quote:
Benim telde S4 hocam ve aldığıma çok pişmanım
Allah kurtarsın seni de
Evet hafıza için diyorlar
bu siralar xbox one dan sonra , iphone 6s plus da oyun oynuyorum sahane oyunlari var keyifli kaliteli ios anlatilmaz yasanir, tabiki 6s tavsiye ederim -
6s ile 6 arasında nerdeyse hiç bir fark yok, bence 64 6 al üstelik 6nın şarjı daha çok dayanıyor.
64gb yurtdışı kayıtlı 6s. (Sahibinden.com'da bulabilirsin.)
quote:
16 GB'da niye ise yaramaz anlamadım.Hafizasindan dolayı yer kalmaz mı demek istediniz
Aynen öyle hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apple türkiye garantili ne demek
- no caller id ne demek
- iphone 12 mini batarya
- iphone imei uzatma
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone se4 fiyat
- ios 18 gizlenen uygulamaları geri getirme
- iphone 13 mor
- iphone kilit modu kullananlar
- yurt dışı telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X