Şimdi Ara

Yurtdışından iPhone 5S 16 ve 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri Renk #Siyah Model #iPhone 5S Kapasite #16 GB İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Yurtdışından iPhone 5S 16 ve 32 GB
    Arkadaşlar telefonları kardeşim getirecek şu an almış 11 Kasım akşamı geliyor 32 ve 16 GB mevcut space gray renkte. Jelatini açılmamış kutuda ve kesinlikle unlocked bana aldığı telefonu açtık ve avea sim kart taktık çalışıyor. Kutuda olacağı için foto koymuyorum. Get istenirse + komisyon eklenebilir. Ancak öncelikli tercihim elden satış GET ile gitti geldi komisyon v.s. sıkıntı oluyor. 1 yıl uluslararsı garantisi türkiyede apple store faaliyet göstermeye başladığı için trde de geçerli. Kayseri de gelir gelmez, Konyada 2 gün sonra teslim edebilirim 32 GB için 1900 16 GB için 1700 TL İstiyorum. Takas ve pazarlık için mesaj göndermemenizi rica ediyorum. Fiyat sondur.

Telefonlar kayıtsızdır.
    Fiyat : 1900 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

Arkadaşlar telefonları kardeşim getirecek şu an almış 11 Kasım akşamı geliyor 32 ve 16 GB mevcut space gray renkte. Jelatini açılmamış kutuda ve kesinlikle unlocked bana aldığı telefonu açtık ve avea sim kart taktık çalışıyor. Kutuda olacağı için foto koymuyorum. Get istenirse + komisyon eklenebilir. Ancak öncelikli tercihim elden satış GET ile gitti geldi komisyon v.s. sıkıntı oluyor. 1 yıl uluslararsı garantisi türkiyede apple store faaliyet göstermeye başladığı için trde de geçerli. Kayseri de gelir gelmez, Konyada 2 gün sonra teslim edebilirim 32 GB için 1900 16 GB için 1700 TL İstiyorum. Takas ve pazarlık için mesaj göndermemenizi rica ediyorum. Fiyat sondur.

Telefonlar kayıtsızdır.

merhaba 32 gb lik olani ayirirsan pzts gunu alirim arkadasim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 32 GB space gray siyahbeyazov arkadaşıma rezervedir. Pazartesi Teslim edilecek
  • Siyahbeyazov nickli üyeye teslim edilmiştir hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufsan -- 11 Kasım 2013; 18:27:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde ipone 5 16gb şubat ayınakadar EVO garantisi var cook cok temiz hıç bir cızik yok nekadar fark istersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapper70

elimde ipone 5 16gb şubat ayınakadar EVO garantisi var cook cok temiz hıç bir cızik yok nekadar fark istersiniz?

Cihaz satıldı hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.