Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 5s 16 GB Space Gray kayıtsız kapalı kutu Satın Al 13 Kasım 2013 01:36 1 1 iPhone 5s 16 GB Space Gray kayıtsız kapalı kutu Arkadaşlar kardeşime yurtdışından getirttiğim telefonlardan bir tanesi daha isteyen arkadaş ödeme yapmadığı için satılık. Telefon kapalı kutu Space Gray (Siyah) renkte 16 GB 5s'tir %100 kilitsizdir. Gelenlerden bbirini kendim kullanıyorum isteyene fotoğrafını yollarım. Takas veya Pazarlık içeren mesajları cevaplamayacağım. Şu anda iki adet telefon satılık dükkanımdan 32 GB Silver olan cihazla ilgili ilana ulaşabilirsiniz. 3 cihazdan biri forumdan siyahbeyazov'a satıldı diğer ikisi halen satılık. Cuma akşamına kadar İstanbul Ataşehirdeyim daha sonra Konya ve Kayseriden elden teslim edebilirim. Öncelikli tercihim elden satış GET v.s. isteyen olursa duruma göre konuşabiliriz. GET için + komisyon fiyata eklenecektir. Aynı fiyata GET olurmu diye lütfen sormayın. Kapalı kutu olduğu için fotoğraf eklemiyorum. Merak eden olursa kutunun fotoğrafını çeker koyarım sorun olmaz. Fiyat 1700 TL Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 14 Kasım 2013 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iphone 5s 32 GB SpaceGray ile takaslık kayıtlı 5s 16GB Gold iPhone 5s 16 GB Space Gray kayıtsız kapalı kutu iPhone 5s 32 GB silver kayıtsız kapalı kutu Yurtdışından iPhone 5S 16 ve 32 GB
Forum dışına satılmıştır... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iphone 5s 32 GB SpaceGray ile takaslık kayıtlı 5s 16GB Gold iPhone 5s 16 GB Space Gray kayıtsız kapalı kutu iPhone 5s 32 GB silver kayıtsız kapalı kutu Yurtdışından iPhone 5S 16 ve 32 GB