Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iphone 5s 32 GB SpaceGray ile takaslık kayıtlı 5s 16GB Gold Satın Al 27 Kasım 2013 13:47 1 1 iphone 5s 32 GB SpaceGray ile takaslık kayıtlı 5s 16GB Gold Arkadaşlar Pasaport kayıtlı 5s Gold 16 GB telefonumu 32 GB kayıtlı veya garantili space gray ile takas etmek istiyorum. Kayıt için ikinci bir pasaportum olmadığı için Kayıtsız telefonlar ile ilgilenmiyorum. Telefon kayıtlı 16 GB Gold modeldir şarj cihazı ve kulaklığı kullanılmadı sadece 3 gün kullandım 16 GB yetmediği için 32 GB modelle takaslamak istiyorum. Telefonda çizik v.s. yok tertemizdir. Önü ve arkası ekran koruma filmi ile kaplıdır. Teklifler için lütfen PM Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iphone 5s 32 GB SpaceGray ile takaslık kayıtlı 5s 16GB Gold iPhone 5s 16 GB Space Gray kayıtsız kapalı kutu iPhone 5s 32 GB silver kayıtsız kapalı kutu Yurtdışından iPhone 5S 16 ve 32 GB