Şimdi Ara

16 GB iPhone Satışta !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • traceroote arkadasın soyledıgı cok dogru valla flashbellek özelliğide yok hafızsının yuksek olmasının ne anlamı varkı bence 8gb ideal onun ıcın fazla uzulmeyın
  • Hasan abiiii hasan abiii 8 likler iptal oldu 16 lık sar abiii
    1.1.3 çıkacak diye 1.1.2 stok yapıp gg de toplu satış yapan
    Cin arkadaşların gözlerinden öpüyorum sizlerin aracılığıyla...(:

quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

1 ssat önce Apple Store kapandı. (Anlamı ürünler veya fiyatlar güncellenir)

16 GB iPhone 599 dolara satışa sunulacağı söyletisi var.

edit: Site açıldı

8 GB 399, 16 GB 499+tax olarak satışa sunuldu.

Çok üzülmeyin iTouch'ların da 32GB liği çıkmış

Alanlara geçmiş, alacaklara hayırlı olsun

Kaynak
    http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore

www.apple.com

• Hayır Benimm (:
    quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

o satanlardan biri benim dostum ne demek istiyo olabilirim ki sence
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracerooter

isterlerse 160 GB iphone çıkarsınlar isteyende içini tıka basa doldursun SORARIM SİZE 160 GB LIK MP3 VİDEO Yİ NASIL İZLEYİP DİNLEYECEKSİNİZ. 8GB LİK İPHONE ORTALAMA 20 TANE FİLM ALIR HADİ BAKALIM 20 FİLMİ TELEFONA DOLDURACAKSIN. YADA 160 GB LIK İPHONE 200 FİLM ALACAK YAHU SAÇMA SAÇMA KONUŞUYORSUNUZ. 8 GB İPHONE DA İZLEYEBİLECEĞNİZ FİLM FULL DOLU BAYARYAYLA TOPLAMDA 7 SAATİ GEÇEMEZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ.

İPHONE UN HAFIZASI YÜKSELİNCE AĞZININ SUYU AKAN ARKADAŞLAR. SİZ ASIL APPLE A MAIL ATIN BATARYA ÖMRÜNÜ UZATSINLAR. UZATSINLARDA 16 GB YADA 160 GB IN KEYFİNE VARIN....

Lossless formatında 8gb en fazla (4dklık bir şarkı yaklaşık 30mb) 200 şarkı alır...Bu da son derece az...Bana 128lik mp3 yeter dersen bilemem ama herkesin kulağı aynı değil..Herkesin ihtiyaçları farklı...Kimseye dolduramazsın doldurunca ne yapacaksın gibisinden sorular sorman çok mantıksız....

Batarya süresine gelince;Apple'ın mobil ürün alanındaki en uzun ömürlü bataryasına sahip iPhone...Bu ekrana ve bu işlemci için son derece yüksek batarya süresi

• quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

isterlerse 160 GB iphone çıkarsınlar isteyende içini tıka basa doldursun SORARIM SİZE 160 GB LIK MP3 VİDEO Yİ NASIL İZLEYİP DİNLEYECEKSİNİZ. 8GB LİK İPHONE ORTALAMA 20 TANE FİLM ALIR HADİ BAKALIM 20 FİLMİ TELEFONA DOLDURACAKSIN. YADA 160 GB LIK İPHONE 200 FİLM ALACAK YAHU SAÇMA SAÇMA KONUŞUYORSUNUZ. 8 GB İPHONE DA İZLEYEBİLECEĞNİZ FİLM FULL DOLU BAYARYAYLA TOPLAMDA 7 SAATİ GEÇEMEZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ.

İPHONE UN HAFIZASI YÜKSELİNCE AĞZININ SUYU AKAN ARKADAŞLAR. SİZ ASIL APPLE A MAIL ATIN BATARYA ÖMRÜNÜ UZATSINLAR. UZATSINLARDA 16 GB YADA 160 GB IN KEYFİNE VARIN....

Lossless formatında 8gb en fazla (4dklık bir şarkı yaklaşık 30mb) 200 şarkı alır...Bu da son derece az...Bana 128lik mp3 yeter dersen bilemem ama herkesin kulağı aynı değil..Herkesin ihtiyaçları farklı...Kimseye dolduramazsın doldurunca ne yapacaksın gibisinden sorular sorman çok mantıksız....

Batarya süresine gelince;Apple'ın mobil ürün alanındaki en uzun ömürlü bataryasına sahip iPhone...Bu ekrana ve bu işlemci için son derece yüksek batarya süresi

bu yeterli olacaktır sanırsam . lossless formatıyla şarkıyı kim ne yapacak sanki kulaklıklrda dobly digital ses alıyoruz.

batarya süresini işlemci yada ekrana göre değil kullanımına göre değerlendir. 16 gb lık şarkılar yada videoları izleyemezsin hangi batarya olursa olsun.

• bu kadar açlık niye? anlamakta güçlük çekiyorum. 8 aydır iPhone kullanıyor ve haftada en az 3 kez mp3 playlistimi güncelliyorum, ancak 6 gb dan öteye gidecek bir gereksinim duymadım. 16 gb az, 160 gb olsa idi düşünürdüm.!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: weakstorm

bu kadar açlık niye? anlamakta güçlük çekiyorum. 8 aydır iPhone kullanıyor ve haftada en az 3 kez mp3 playlistimi güncelliyorum, ancak 6 gb dan öteye gidecek bir gereksinim duymadım. 16 gb az, 160 gb olsa idi düşünürdüm.!!!!

Açıkçası belki fazla bulacaksınız ama ben 8 gb dolu dolu kullanıyorum benim işimi görürdü ama çok da üzülmedim yani.Zaten bu işe ayakuydurmak imkansız daha neler çıkacak neler..
  • her elektronik ürünün kaderi budur..yeni modeli çıkar eskisi tarihte kalır
  • enayi diyosun bence. ha alma kardeşim diycen, almam zaten 400 dolar 500 ytl den az yapar sen satıyosan 1000 ytl ye ve bunuda övünerek solüyosan diycek bişeyim yok. ben aldığımda daha pahalıydı dersen 600 ytl olsun. hangi firma yada teknoloji kuruluşu %100 kar ediyo. diycenki ben hamaliye yapıyorum getitiriyorum vs. adam dükkan açıyo milyarlarca sermaye yatırıyo bilmem kaç personel çalıştırıyo vs. vergi derken karı senin üçte birin. ha alan varmı var hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar.
    quote:

• Pil konusunda şunu söyleyeyim. Pil konusu Apple'in handikapı (yada satış stratejisi) olmuştur.
    3G ipod larda 12 sa dedikleri piller 5-6 sa zor gidiyordu. 6G 160GB iPodlar daha ince ve mp3de 40 sa pil ömrü ben 1 hafta şarj etmeden kullanıyorum bitmiyor pili.
    Üstelik iPodlarda HD çalıştırıyor bu piller.
    Yeni modellere yüksek kapasiteli piller koyacaklardır satışı körüklemek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: waffenss

enayi diyosun bence. ha alma kardeşim diycen, almam zaten 400 dolar 500 ytl den az yapar sen satıyosan 1000 ytl ye ve bunuda övünerek solüyosan diycek bişeyim yok. ben aldığımda daha pahalıydı dersen 600 ytl olsun. hangi firma yada teknoloji kuruluşu %100 kar ediyo. diycenki ben hamaliye yapıyorum getitiriyorum vs. adam dükkan açıyo milyarlarca sermaye yatırıyo bilmem kaç personel çalıştırıyo vs. vergi derken karı senin üçte birin. ha alan varmı var hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar.
    quote:

Estağfurullah kimseye enayi dediğim yok benim fiyatlar bu şekilde bende kendi amaçladığım kazancımı maliyetimin üstüne koyup satmaya çalşıyorum o da benim bileceğim iştir.Ama tabi sizi de anlıyorum ama inanki ben kazandığımı hakediyorum çünkü ben bu işe inanılmaz zaman harcıyorum.Ama düşüncenize saygılıyım..Saygılar..

• anlayışın için teşekürler. medeniyet böyle birşey. karşılıklı fikirlerimizi söyledik. ben bu işi yapmadığımdan zorluklarını bilmem ama dışardan görüşlerim anlattığım şekilde.
    quote:

Estağfurullah kimseye enayi dediğim yok benim fiyatlar bu şekilde bende kendi amaçladığım kazancımı maliyetimin üstüne koyup satmaya çalşıyorum o da benim bileceğim iştir.Ama tabi sizi de anlıyorum ama inanki ben kazandığımı hakediyorum çünkü ben bu işe inanılmaz zaman harcıyorum.Ama düşüncenize saygılıyım..Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waffenss -- 5 Şubat 2008; 21:42:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: waffenss

anlayışın için teşekürler. medeniyet böyle birşey. karşılıklı fikirlerimizi söyledik. ben bu işi yapmadığımdan zorluklarını bilmem ama dışardan görüşlerim anlattığım şekilde.
    quote:

Rica ederim ama şunu söyleyeyim iphone normal bi cep telefonu değil o yüzden insanlar herşeyini soruyo edio zaten onlara anlatmak zor osu busu derken böle bi hal alıyor..Çok da kolay bi iş olmadığını söyleyebilirim..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

quote:

bu yeterli olacaktır sanırsam . lossless formatıyla şarkıyı kim ne yapacak sanki kulaklıklrda dobly digital ses alıyoruz.

batarya süresini işlemci yada ekrana göre değil kullanımına göre değerlendir. 16 gb lık şarkılar yada videoları izleyemezsin hangi batarya olursa olsun.

Audiophile kavramı vardır bilirmisin....Tereddütsüz 1000 Euro bayılabilirler bir amfiye bir kulaklığa...Neden çok daha kaliteli ses alabilmek için..Peki bunlar aptal mı hayır...Kulakları ayrıntıyı daha çok alıyor...Mp3lerde ayrıntı kaybolduğu için dinledikleri mp3ler onlara zevkten çok acı verebiliyor....

Apple hafızayı ne kadar arttırırsa iPod kullanıcıları o kadar çok daha yönelecek iPhone'a....5 Jenerasyondur iPod'u takip edip hafızası 8gb olduğu için iPhone ve iPod Touch almayan insanlar var...Bunlar aptal mı hayır...İki günde bir playlist'ini değiştirebilir ama o arşivinin belki sürekli elinin altında bulunmasını istiyor...Şahsen çoğu iPod kullanıcısı (Nano ve Shuffle kullanıcıları hariç) benim gibi düşünüyordur

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waffenss -- 5 Şubat 2008; 23:56:21 >
  • shady_tr çok haklısın dediğim gibi 30gb ipod uma sığamıyordum 8 gb nin 4 gb sini şarkılarım 800 mb gibi bölümünü ıvırzıvırşar gerisinide videolarım kaplıyor 30 gb dan 8 gb ye sığmaya çalışınca çok zorlandım çok çok önemli şeyleri seçmek zorunda kaldım peki şimdi bu alet 16 gb olunca daha kalın mı oluyor yoksa boyutunu koruyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

shady_tr çok haklısın dediğim gibi 30gb ipod uma sığamıyordum 8 gb nin 4 gb sini şarkılarım 800 mb gibi bölümünü ıvırzıvırşar gerisinide videolarım kaplıyor 30 gb dan 8 gb ye sığmaya çalışınca çok zorlandım çok çok önemli şeyleri seçmek zorunda kaldım peki şimdi bu alet 16 gb olunca daha kalın mı oluyor yoksa boyutunu koruyormu ?

sanırım boyutu aynıdır
  • yav madem aynı boyutta çıkarcaksın niye pat diye çıkarmadınki
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

yav madem aynı boyutta çıkarcaksın niye pat diye çıkarmadınki

satış stratejisi daha durun neler çıkcak bu bişi değil
  • doğru diyosun ... iphone platinium da çıkartmışlar sınırlı sayıda 1000 dolar 1.1.3 ten tek isteğim lyrics ti oda olmadı ya 16 çıksa nolur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.