Şimdi Ara

16 GB iPhone Satışta !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1gb kullanan ben çokta üzülmüş olalmam değil mi:)
  • walla program yükleme için ayrılan hafıza dün ağladı.
    isetiğim mp3lerin yarısını anca yüklemişimdir 4giga kalmış yer ki daha bunun videosu da var!

e 16 çıkmasaydı nolcaktı derseniz 8 ile seve seve idare edicektik sonuçta değişen bi durum yok.

ama dediğim gibi fiyat koyuyo.

macbook almaya kalksanız harddisk fiyatı fiyatı acayip oynatıyor ki bu bildiğimiz bilgisayar harddiski değil daha bi maliyetli olanı.
  • Sitedeki iPhone kullanıcılarından lokomotif olanlar araştırıp foruma yardımcı olanların dısında bende dahıl hepımız daha cok fonksıyonunu kullanamazken 16 olmuş 8 olmuş ne farkederkı?.....
  • Arkadaşlar yeni çıkan 16 gb 1.1.3 versiyon mudur?kısacası biz bunu Türkiyede kullanabilirmiyiz?Genel edindiğim bilgilere göre ancak 1.1.2 versiyonları kırılabiliyor değilmi?
  • Cihazi henuz elimize almadik ama 1.1.3 tur buyuk ihtimalle.
    itunes 'da henuz yeni version var diye uyari gelmedi.
  • Yahu ben daha 8 gb'ın 3-4 gb'ını anca dolduruyorum siz 16 gb çıkmış diye ağlıyorsunuz

Ne koyuyorsunuz o kadar içine anlamıyorum valla
  • 1.1.3tur. Daha kirilamadi dort gozle bekliyoruz. Kirilinca zaten forumdan ogreniriz.
  • şansa bak yha
  • BEN BÜTÜN MP3LERİMİ ATTIM 5 GB DOLDU ANCA
  • Arkadaşlar çok takılmayın. Apple da Steve'in şirkete geri dönmesi ile tüketim politikası izlemeye başladı.
    2000lerin başına kadar 2-1 senede yeni modeller çıkardı. (PPC işemcilerin yetersiz kalmasından)
    intel işlemciye geçince macler, iPod da peynir ekmek gibi iPhone da ballı börek gibi satılınca
    Steve 6 ayda bir yeni versiyon (bazen 3 ay) çıkarmaya başladı.
    iPhone 32 GB yolda olduğu gün gibi aşikar. Hatta sonraki modelin üretim anlaşmaları 1-2 sene önce yapılıyor.
    Thinksecret sitesi uzakdoğuya Apple tarafından verilen siparişleri takip ederek çıkacak modelleri tahmin ediyorlar.

En ilginci (konumuzlada ilgili) ''4 sene ÖNCE'' Thinksecret sitesi Apple'ın iPod'a telefon özelliği ekleyerek yeni bir model çıkarma hazırlığında
    olduğunu duyurmuştu. (Bu olay TR'de olsa hadi canım git işine kafamı yapıyon Nokia da yok öyle bir model derlerdi)

Thinksecret sitesindeki amcalar üşenmeyip Apple'ın verdiği eleman ilanına görüşme için GSM mühendisi ayarlayıp göndermişler neden GSM mühendisi aradıklarını öğrenmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoolCat2019 -- 5 Şubat 2008; 17:47:28 >

• Arkadaşlar bende 1.0.2 var 8 gb 1.1.3 16 gb verseler degısmem çıksa nolucak kullanabılecek ve doldurabılecek olan varmı
  • ençok filimler yer kaplıyor bende onunda güzel bir yöntemi varmış telefonu bilgisayara bağlamadan silebiliyorum , beğenmedim yada izlediysem filmi hemen siliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Merak ediyorum;
    Hangimiz 8gb yi dodurduk?
    Bir de boyle dusunelim. Ac gozlu olmamak gerek.

ben doldurdum kardeş hatta installer dan bişi indirmeye kalkınca bazen film siliyorum 30 gb ipod uma bile sığamıyordum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Yahu ben daha 8 gb'ın 3-4 gb'ını anca dolduruyorum siz 16 gb çıkmış diye ağlıyorsunuz

Ne mutlu sana
    Sadece alo diyorsan dolmaz kullananca dolduruyor, 160 GB iPod var 3 GB yer kaldi silip duruyorum.

Biraderin 8GB iPhonu doldu oda sil babam sil

• Valla çok güzel bir haber Beklediğime deymiş demek ki (1,5 sene nasıl geçti bende bilmiyorum)...Ama hala bekliyeceğim 2G iPhone'u alacağım...Zaten Türkiye'ye de büyük ihtimalle o gelecek (İnşallah;Bilkom'la görüştüğümde antlaşma aşamasına gelmişler ama operatör ismi vermiyorlar )....Demek ki 2.Jenerasyon iPhone 32gb olma ihtimali iyice arttı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolCat2019

quote:

Orjinalden alıntı: mw@ruw@ri

Yahu ben daha 8 gb'ın 3-4 gb'ını anca dolduruyorum siz 16 gb çıkmış diye ağlıyorsunuz

Ne mutlu sana
    Sadece alo diyorsan dolmaz kullananca dolduruyor, 160 GB iPod var 3 GB yer kaldi silip duruyorum.

Biraderin 8GB iPhonu doldu oda sil babam sil

Valla içinde sadece installerdan indiridiğim bir dolu program ve mp3lerim var. Onlarda zaten topu topu 3-4 gb ediyor. Film falan atayım derseniz iş değişir tabi.

• 8e çok erken sahip olup kullanmanın avantajı, 16lığa sahip olmaktan çok daha iyidir. Ben şahsen dolduramadım hiç. oyle cok mp3 film delisi değilim. benim için 16 nın 32 nin şuan bi anlamı olmaz sanıyorum, özellik değişmedikçe.. Ama bi soylentiye gore, 32 liklerin içince gps olacakmış.bilmem ram veya işlemcide arttırım olurmu? işte ozaman 16 lık sahibi olsam, cok uzulurdum.. yani harddisk alanı çok sorun degil, ama ozellik arttımı,, can sıkabilir..
  • 8gb lık hafızanın 6 gb ını kullanan bir iphone kullanıcısı olarak okadarda uzucu bısey deyıl bence
  • isterlerse 160 GB iphone çıkarsınlar isteyende içini tıka basa doldursun SORARIM SİZE 160 GB LIK MP3 VİDEO Yİ NASIL İZLEYİP DİNLEYECEKSİNİZ. 8GB LİK İPHONE ORTALAMA 20 TANE FİLM ALIR HADİ BAKALIM 20 FİLMİ TELEFONA DOLDURACAKSIN. YADA 160 GB LIK İPHONE 200 FİLM ALACAK YAHU SAÇMA SAÇMA KONUŞUYORSUNUZ. 8 GB İPHONE DA İZLEYEBİLECEĞNİZ FİLM FULL DOLU BAYARYAYLA TOPLAMDA 7 SAATİ GEÇEMEZ NEDEN BAHSEDİYORSUNUZ.

İPHONE UN HAFIZASI YÜKSELİNCE AĞZININ SUYU AKAN ARKADAŞLAR. SİZ ASIL APPLE A MAIL ATIN BATARYA ÖMRÜNÜ UZATSINLAR. UZATSINLARDA 16 GB YADA 160 GB IN KEYFİNE VARIN....
  • ya arkadaşlar ben pc deki bütün herşeyi attım foto müzik klip vs.. ama hala 4 gb boş yapmayın ya neye üzülüyonuz anlamadım 8gb iş görür 16 daha iyi tabi ama 8 de kötü degil üzülecek kadar degil yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.