Şimdi Ara

16 gb ram laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'de lise öğrencisiyim. Evde belki 5-6 yıllık belki de daha da önceden aldığımız 8 gb ramli , 500 gb harddiskli toshiba satellite laptop var. Şuan gayet iyi aslında ama seneye abim üniversiteye giderken bu laptopu alıcak. Ben de laptop araştırmaya başladım kendime. Almışken iyi birşey olsun, beni uzun yıllar idare etsin diyorum. Bilgisayarda oyun da oynamak istiyorum ayrıca. Bu yüzden 16gb ramli , 500gb-1tb harddiskli ( SSD desteği olursa çok güzel olur) , kozmetiği eski model durmayan bir laptop arıyorum. Ne yazıkki dolar belli, euro belli.. İkinci el alırım büyük ihtimalle . İkinci el de olsa laptop önerirseniz sevinirim (siz bilgisayarın 0 modelini söyleyin, ben fiyatına göre 0 veya ikinci el araştırırım.) Dediğim gibi oyun oynayabilecğim , sağlam bir laptop arıyorum.

• Hp envy 15-k000st düşünüyorum sizce nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmutengin kullanıcısına yanıt
    Baktım önerinize de. Şuan indirime girip 7.500’e kadar düşmüş. Almak isterdim ama büyük ihtimalle yaza temmuz gibi veya şubatta alırız. Fiyatta max 5000 olur. Bu yüzden ikinci el bakıyordum. İkinci el 6500 müş g770’in. Alacağım zaman 5000’e yaklaşırsa alırım, gerçekten güzel bir laptop gibi.
    Öneriniz için teşekkür ederim ayrıca:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 adet laptop ram (8+4)
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.