Şimdi Ara

Çok temiz 13 inç i5-12gb ram Sony laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Çok temiz 13 inç i5-12gb ram Sony laptop

Severek kullandığım ancak artık ihtiyaç fazlası olan dizüstü bilgisayarımı satmak istiyorum. Cihaz emsalleri arasında en temizlerinden olup özellikleri aşağıda yazmaktadır. Bataryası vardı ve 2 saat civarı gidiyordu ancak şişme oluştuğu için bataryayı attım. İlla bataryalı isteyen olursa 500-600 liraya piyasada bataryası bulunmaktadır. İsteyen farkını öderse bataryayı ben alır, takar öyle gönderirim. Dediğim gibi cihaz çok temiz ve çalışmayan hiç bir özelliği yok. Normalde 4gb ramı vardı ancak ben 8gb kingston marka garantili ram alıp ekledim. 12gb ram ve i5 işlemcisi ile size sıkıntı yaşatmaz. İngilizce klavye düzeni vardır. Ayrıca 240gb kingston ssd ile çok hızlıdır. İsteyene açılış videosu atarım inanamazsınız :D Aydınlatmalı klavyesi karanlıkta otomatik yanar. Dvd sürücüsü dahil aktif çalışmaktadır. Orijinal şarj aleti ve piyasa değeri 300 lira civarı olan yakışıklı çantasıyla göndereceğim. Kozmetik olarak zaten 10 üzerinden 9 alır. 13 inç ekranı ve kompakt boyutlarıyla her yere yanınızda götürebilirsiniz. Fiyat olarak 3550TL düşünmekteyim.

Teknik özellikler link: https://www.sony.com.tr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpcsb1s1e/specifications

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tokat Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat Takip

• mkarahanli61 hocama rezervedir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.