MSI RTX 4080 Super Gaming X Slim White 16gb ekran kartı (kfg tam 2 yıldan fazla garantili)
Zotac Trinity Oc Rtx4070ti 12gb ekran kartı (Faturalı, garantili); Christian Lorenz hocamla takas yapıdı.
Asus Rog strix Rtx4080 Oc white (beyaz) 16gb ekran kartı (Kfg tam 12-04-2023 qp bilişimden alınma, 12-04-2026 tarihine kadar garantili)
Asus Rog strix Rtx4080 Oc white (beyaz) 16gb ekran kartı (Kfg tam 23-08-2023 vatandan alınma, 23-08-2026 tarihine kadar garantili)
Msi Suprimx Rtx4080 16gb
İnno3d ichill3x Rtx4070ti 12gb (Kutulu faturalı garantili 11-07-2023 tarihinde alınma)
Colorful Battle Ax Rtx4070ti 12gb (Yurtiçi kutu+ faturalı garantili)
Sapphire Nitro+ oc rx6800xt 16gb (Yurtiçi kutu+faturalı ancak garantisi bitmiş)
Gigabyte Eagle Rtx3070 8gb
Gigabyte gaming Oc rx 6800xt 16gb (Yurtdışı kutulu)
Strix Gaming Oc RTX3080 ti 12gb Ercüment abime satıldı
Gigabyte gaming Oc rx 6800xt 16gb Ercüment abime satıldı
Sapphire Pulse Oc Rx 7900 xtx ( 7900xtx ) 24 gb ( @ sukrullex hocama satılmıştır )
Evga Ftw3 Ultra rtx3070 ti 8gb (steelfoot nikli Ercüment hocama satılmıştır
GİGABYTE AOURUS MASTER RTX3080 ti 12gb (Forumdan Revoil nikli Habil hocama satılmıştır)
Gigabyte Aorus master RTX3080 10gb ( @ Master of Fright hocama satılmıştır )
Sapphire Nitro+ oc rx6800xt 16gb ( @ stEelFoot hocama satılmıştır)
Msi Gaming X trio Rx6900xt 16gb (Forum dışına satıldı)
İnno 3d ichill 4x Rtx 3070 ti 8gb ( Mmsbilisim nikli Mahsun beye satılmıştır)
Xfx swift 319 rx 6800 16gb ( Mehmet Zeki beye satılmıştır) )
Gigabyte gaming Oc rx 6700xt 12gb ( Cihangir bey ile takas yapıldı)
Sapphire Pulse rx 6700 xt 12gb (forum dışına satıldı)
Sapphire Pulse rx7600 8gb (forum dışına satıldı)
Xfx swift 210 rx 6600 8gb ( @Cihangirşeker beye satıldı)
Kartların tek tek detaylı açıklama ve fotoları aşağıdadır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI RTX4080 Super Gaming X Slim White (beyaz) 16gb ekran kartı (kfg tam 2 yıldan fazla garantili)
Bu güne kadar kullandığım en serin 4080 super kart diyebilirim. Sıfır gibi, mükemmel durumda bir kart. Alttaki ilanda rog 4080 var, kesinlikle ondan daha serin bir kart. Rogun dev gibi bloğu var ama bu kartın yanına yaklaşamıyor soğutmada. Furmarkta 65 dereceyi geçmeyen, hotspotu 80 dereceyi görmeyen son derece yakışıklı bir kart. Destek aparatı mevcut olup, harici güç besleme kablosu da beyazdır.
FİYAT: 44500 TL
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zotac Trinity Oc Rtx4070ti 12gb ekran kartı (Faturalı, garantili);
Kartı yaklaşık 3 aydır 2. bilgisayarımda kullanmaktayım. Oldukça stabil ve tertemiz olan kartımın garantisi devam etmekte olup Mayıs 2023 Vatan faturalıdır. Oyunlarda 70 dereceyi, furmarkta ise en fazla 75 dereceyi gören bir karttır. Kartın güç yönetimi üst sınıf olup, pcb si ve komponentleri oldukça kalitelidir. Kartımın destek aparatı, kitapçıkları, faturası, güç kablosu v.s. eksiksizdir. Kartımın sadece dış kutusu yoktur ama iç kutusu mevcuttur. Dış kutusu muadil bir kutu ile gönderim sağlanacaktır.
Fiyat: SATILDI
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus Rog strix Rtx4080 Oc white (beyaz) 16gb ekran kartı (Kfg tam 12-04-2023 qp bilişimden alınma, 12-04-2026 tarihine kadar garantili)
Kart mükemmel temizlikte olup 2 sene daha garantisi devam etmektedir. Servise gönderilip bakımları yaptırılmış, 68 dereceyi geçmeyen yüksek performanslı ve yakışıklı bir karttır. Kartın kutusu, faturası mevcut olup, yüzük hariç kutu içeriği tamdır.(Destek aparatı mevcuttur)
FİYAT: Satıldı
Asus Rog strix Rtx4080 Oc white (beyaz) 16gb ekran kartı (Kfg tam 23-08-2023 vatandan alınma, 23-08-2026 tarihine kadar garantili)
Kart mükemmel temizlikte olup 2 sene daha garantisi devam etmektedir. Kart açılmamış, güvenlik bandı üstündedir. Furmarkta 73 dereceyi, oyunlarda 68 dereceyi geçmeyen yüksek performanslı ve yakışıklı bir karttır. Kartın kutusu, faturası mevcut olup, yüzük ve destek aparatı mevcut değildir.
FİYAT: SATILDI
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Msi Suprimx Rtx4080 16gb (Kutulu faturalı garantili 07-05-2023 tarihinde alınma 07-05-2026 tarihine kadar garantili)
Kartı forumdan çok kıymetli Ercüment abimden (steelfoot) aldım. Kart sıfır gibi, neredeyse kullanılmamış ve sınıfın tepe kartlarından biridir. Son derece serin çalışan kart time spy testinden 29 bin grafik skoru almıştır. Hız aşırtma ile daha yüksek skorları alacağı muhtemel bir kart ancak ben gerek duymadım zira performansı muazzam bir kart. Tepe model 4080 super modelleri ile takas düşünebilirim.
İnno3d ichill3x Rtx4070ti 12gb (Kutulu faturalı garantili)
11-07-2023 tarihinde alınma)
Kart sıfırı neyse o durumdadır. Jelatinleri üstünde ve çok kısa süre kullanılmış bir karttır. Rgb aydınlatmaları ve soğutma bloğu ile oldukça kaslı bir karttır, kasada çok şık duruyor. İsterseniz ek kablo ile anakarttan da argb kontrolü yapabiliyorsunuz bende öyle yapıyorum. Kart furmark2 testinde, oda yaklaşık 30 dereceyken maksimum 72 dereceyi görmüş, oldukça serin çalışan bir karttır. Hem performans olarak hem de görüntü olarak harika bir kart olduğunu belirtmeliyim.
C o l o r f u l Battle Ax Rtx 4070ti 12gb
Merhabalar forumdan sukrulexx (Şükrücan bey) nikli arkadaşımdan aldığım yaklaşık 4 aylık sıfır gibi bir karttır. Soğutması ve işçiliği muazzam bir kart olup görünüş olarak ta oldukça güzel bir karttır. Performans olarak hız aşırtma denemelerimde time spy dan 24000 grafik skoru alabilen, frame generation ve dlss3 destekli güncel, güçlü bir karttır.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saphhire Nitro+ Oc rx6800xt 16gb (kutu fatura mevcut ancak garantisi bitmiş)
Kart yurtiçi faturalı, kozmetik olarak oldukça tertemiz bir karttır. Rgb leri sorunsuz, performansı oldukça iyi bir karttır.Oto fanda furmarkta en fazla 75 derece gören kart oyunlarda 71 derecelerde seyretmektedir. İç-dış kutusu ve faturası mevcuttur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte Eagle Rtx3070 8gb
Kart takasla elime geçti. Oyuncu sisteminden çıkma son derece temiz bir kart. Hazır sistemle alınmış büyük ihtimalle garantisi var ama faturayı maalesef bulamadılar. Garanti etiketi üstünde, korozyon v..s olmayan pırıl pırıl bir karttır. Stress testte 71 dereceyi geçmeyen kart 3 fanlıdır. Yanda argb aydınlatması mevcuttur. Ürünün sadece iç kutusu mevcuttur.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte gaming Oc rx 6800xt 16gb
Kart 75 dereceyi geçmeyen son derece temiz bir karttır. Yüksek fpslerde çok az cw vardır ancak rahatsız etmemektedir.
Argb ledleri v.s. sorunsuz olup kutusu mevcut olup, garantisi mevcut değildir.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asus Rog Strix Gaming Oc RTX 3080 ti 12gb
Kartı forumdan Steelfoot nikli Ercüment beyden aldım. Kart çok temiz olup 2024 10. aya kadar garantilidir. Mining görmemiş olan kartı grafik tasarımcı arkadaşından bizzat Ercüment bey satın almış olup oldukça serin çalışmaktadır. Fiziksel olarak çok temiz olan kart stress testlerde en fazla 71 dereceyi görmüştür. Oyunlarda 69 dereceyi benim yaptığım testlerde geçmemiştir. Kutusu, faturası ve kutu içeriği tam olan kartın performansı 400 watt tgp değeri ile muazzamdır. 3080ti kartların en hızlılarından olan kart performans olarak eski kartım Aorus master 3080 ti ile yarışmaktadır. Rgbleri sorunsuz olup asus rog kartlarda kronik olan çok az cw mevcuttur.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte gaming Oc rx 6800xt 16gb
Kart 70 dereceyi geçmeyen, kozmetiği çok temiz, bobin zırıltısı olmayan taş gibi bir karttır. Argb ledleri v.s. sorunsuz olup kutusu mevcut olup, garantisi mevcut değildir.
Ercüment abime satıldı.
Evga Ftw3 Ultra rtx3070 ti 8gb
Kart kozmetik olarak oldukça temiz olup en fazla 66 dereceyi görmüştür. Kullananlar bilir, 3070ti çok ısınan bir gpu olmasına rağmen bu kartta ısınma söz konusu değildir. Argb ledleri v.s. sorunsuz bir karttır. Kartın garantisi temmuz ortalarına kadar devam etmekte olup kutusu vardır ancak faturası mevcut değildir.
SATILDI
GİGABYTE AOURUS MASTER 3080 ti 12gb
Gigabyte aorus master lcd rtx 3080ti kartım tertemizdir. Serinin en baba kartı budur diyebilirim. 15 Aralık 2023 tarihinde termal macun bakımı Thermal Grizzly Extreme ile tarafımca yapılmış olup kart 74 dereceyi geçmemektedir. Hot spot ve memory sıcaklıkları da 85 dereceyi geçmemektedir. Oyunlarda gpu hızı düşen kartlardan değildir, stabil performansı ile 3090ti kartlara oyunlarda kafa tutmaktadır.Normalde 100 power target değerinde 390-410 watt tdp ile çalışan kart,112 power target ile 455 watt tdp değerinde default performans değerlerinden %20 daha performanslı çalışmaktadır. Ben kartı denemeler hariç default ayarlarda kullanıyorum.Kartın kutusu yoktur ancak çok sağlam bir şekilde gönderimi sağlanacaktır .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GİGABYTE AOURUS MASTER rtx3080 10gb
Yaklaşık 2 senedir kullandığım aynı marka-model karttan(3080 ti) çok memnun olduğum için bu kartı dayanamayıp aldım. Kartı ilk sahibinden satın aldım (kendisi forumumuzda). Kart 3 ay civarı mining görmüş bir karttır belirtmek isterim ancak kozmetik olarak tertemizdir. Yurtdışı garantisi vardı ancak ben macun bakımı yaptım kart oldukça serin çalışmakta. Kutusu mevcut olan kartın genel kozmetiği de oldukça iyi durumdadır. 3x8 pin girişi olan üst seviye bir, performans olarak standart 3080 ler içerisinde en hızlı kartlardan biridir ve hız aşırtma+güç hedefi artışı ile (inanılmaz bir potansiyeli var 450 watt tgp üstüne çıkabiliyor) 3080ti ayarında bir performans vermektedir. Kullandığım süre içerisinde deneme dışında hız aşırtma yapılmamış zaten ihtiyaçta olmamıştır.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Saphhire Nitro+ Oc rx6800xt 16gb (kutu fatura mevcut ancak kart yurtdışı)
Kartı 2. sahibinden elden aldım. Herhangi bir mining v.s. görmemiş olup tertemiz, açılmamış bir karttır. sıcaklığı 70 dereceyi geçmeyen 2k ve 4k da yüksek performans gösteren bir kart olup herhangi bir hatası yoktur. 2. sistemimde takılı olup oldukça memnun kaldığımı belirtmeliyim.
Sapphire Pulse Oc Rx 7900 xtx 24 gb (sıfır değişim ürünü)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte Vision Oc Rtx 3080 ti
Ürün sıfır ayarında olup 27/01/2025 tarihine kadar endeks bilişim garantilidir. Kutusu, faturası tamdır. Oyunlarda ve testlerde 69 dereceyi geçmeyen tabiri caizse buz gibi çalışan bir karttır. Bu güne kadar kullandığım en serin 3080ti kart budur diyebilirim. Bilirsiniz 3080ti ler default olarak 350watt tdp ile çalışan güçlü bir karttır. Beyaz sistemlere çok yakışan bir karttır (görsellerde mevcut).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Msi ventus 3x Oc RTX 3080 ti
Pırıl pırıl bir karttır. Kutu, fatura, garanti tamdır. Yaklaşık 2 Sene daha garantisi devam etmektedir. Destek aparatı ve tüm kutu içeriği eksiksizdir.
Msi Gaming X trio Rx6900xt 16gb (Kfg tam)
Kart pırıl pırıl ve çok serin bir karttır (68 dereceyi geçmiyor). Kutusu, kutu içeriği, destek aparatı(kullanılmamış poşetinde) hatta msi stickeri bile poşetinde durmaktadır. Kartı bakım için 17-11-2023 tarihinde servispointe gönderdim ve bakımları yapılıp geldi. Garantisi halen devam etmektedir, tarihi tam hatırlamıyorum ama 1 yıl civarı garantisi devam ediyor. 6900xt ler arasında 3x8 pin girişe sahip ve oldukça performanslı bir karttır. 3080 ti kartımı söktüm ve kasaya bunu takıp kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.
Fiyat: Forum dışı elden satıldı.
İnno 3d ichill 4x Rtx 3070 ti 8gb (Kutu mevcut garanti bitti)
Kart elime takasla geçti ancak bu kadar temiz beklemiyordum. Sahibi son derece titiz kullanmış ve kart kesinlikle mining görmemiştir. Kartın garantisi bitmeden bakıma gönderilmiş ancak bakım düzgün yapılmadığı için sahibi bakır bellek soğutucuları da kullanarak oldukça güzel bir bakım yapmıştır. Kart çok çok temizdir. Gpu 78 dereceyi bellekler 82 dereceyi geçmemektedir. Şu an 2. sistemimde takılı ve oldukça memnun kaldığımı belirtmeliyim.
Xfx swift 319 rx 6800 16gb (kfg tam)
Kart oldukça temiz ve serin çalışmaktadır. Kutusu, faturası ve garantisi tam olup, Nisan 2024 e kadar garantilidir 16 GB belleği ile güncel oyunları 2k ve 4k da sorunsuz oynatan performanslı bir karttır. 34cm uzunluğunda bir kart olduğu için satın almadan önce kasanıza uyup uymadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyorum.
Fiyat: @ mzatalar nikli Mehmet Zeki beye satılmıştır.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapphire pulse rx 6800XT 16 gb
Kartın kutusu, faturası tamdır. Arena garantilidir ancak garanti süresini belirtmiyor(fotolarda mevcut) ancak Mart 2024 e kadar garantilidir. Kart 3 fanlı olup uzun bir karttır(32cm, lütfen kasanıza uyumlu olduğundan emin olunuz). Isınma problemi olmayan tertemiz bir karttır. Fiyat:SATILDI
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gigabyte gaming Oc rx 6700xt
Tertemiz Endeks bilişim garantili, kutu fatura garanti tam, oldukça serin çalışan bir karttır. Yaklaşık 1 sene daha garantisi devam etmektedir.2023 Kasımın son haftası servisten bakımları yapılıp gelmiştir.
Fiyat: @ Cihangirseker bey ile takas yapıldı.
------------------------------------------------------------------------------------
Sapphire Pulse rx 6700 xt 12gb
Pırıl pırıl bir kart. 2024 Nisan ayına kadar Endeks Bilişim garantili. Oyunlarda veya benchmark uygulamalarında 68 dereceyi geçmeyen bir karttır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapphire Pulse Oc Rx7600 8gb
Kartı Dh forumdan almıştım. Sıfır ayarında üzerinde toz bile olmayan 18 Ağustos 2023 fatura tarihli, 21 ay daha garantisi bulunan bir karttır. Oldukça serin çalışmaktadır.
Fiyat:SATILDI
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapphire Pulse rx 6700 xt 12gb
Kart çok temiz olup 2025 senesine kadar Endeks bilişim garantilidir. Sıfır ayarında, tertemiz bir karttır. Oldukça serin çalışmaktadır.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 adet Xfx swift 210 rx 6600 8gb
Kartların ikisi de kutulu, faturalı ve garantilidir. Kartlardan birinde korozyon vardır ancak aldığım kişi mining görmediğini söylemiştir, benim tecrübelerim mining gördüğü yönündedir ancak sıcaklık değerleri bunun aksini söylüyor diyebilirim. Kapalı kasada oyunlar ve benchmarklarda 65 dereceyi geçmemiştir. Kartın korozyon dışında kozmetik veya işlevsel hiç bir problemi olmadığı gibi oldukça da temizdir. Diğer kartta korozyon v.s. yoktur. Bloğu ve genel yapısı çok temiz ve yeni gibidir. İki kartın da garantisi 2024 ün 4 ve 5. aylarına kadar devam etmektedir. Faturaları fotolarda mevcuttur.
Korozyon olan kart(jelatinle kaplı olan): SATILDI
Korozyon olmayan kart(jelatinsiz): SATILDI
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zotac gtx 1060 6gb
Çok temiz bir karttır. Bakımlarını mx6 ile bizzat yaptım.Bloğu-fanları pırıl pırıl bir karttır.Bir fanı hafif tıkırtı yapmaktadır ancak rahatsız edici bir şey yok. Sökülüp yağlanırsa sorunu kalmaz.Kfg yoktur ancak cidden tertemizdir. 72 dereceyi geçmemiştir...
Fiyat: Satıldı
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sapphire Rx 580 8gb
Kart takasla elime geçti. Kozmetik olarak mükemmel temizlikte olan kartın blokları pırıl pırıldır. Furmarkta 77 dereceyi gören kart oyunlarda 72 dereceyi geçmemektedir. 8 gb video belleği ile güncel oyunları 1080p de gayet akıcı oynatabilmektedir. Kutusu veya garantisi yoktur ancak güvenli bir biçimde kargolanacaktır.
Msi Armor 8g rx570 8gb
Kart takasla elime geçti. Kozmetik olarak oldukça temiz olan kart açılmamış etiketi üstündedir. Furmarkta 75 dereceyi gören kart oyunlarda 68 dereceyi geçmemektedir. 8 gb video belleği ile güncel oyunları 1080p de gayet akıcı oynatabilmektedir. Kutusu veya garantisi yoktur ancak güvenli bir biçimde kargolanacaktır.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.