Şimdi Ara

[SATILDI] Asus Advantage Edition G15 G513QY Ryzen 9 5900HX Radeon RX 6800M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Asus Advantage Edition G15 G513QY Ryzen 9 5900HX Radeon RX 6800M

Merhabalar,

Ürünü 2022 yılı Mart ayında New York'tan aldım. Kutusu vs. bulunmuyor sadece şarj aleti var. 2.5 senedir şahsen kullanıyorum.

Ürünün 2x8GB olan düşük performanslı ramlerini 2023 yılı sonunda  Kingston FURY Impact 32GB (2x16GB) 3200MT/s DDR4 CL20 ile upgrade ettim. 

ABD'den aldığım Honeywell PTM 7950 faz değiştiren termal macun ile, kendi mevcut sıvı metalini temizleyerek değiştirdim. Sıvı metal fabrika çıkışı çok kötü işlenmişti. Bu nedenle cihazın soğutması ve performansı oldukça iyi.

Rutin olarak 6 ayda bir fan temizliği yaptım. Pil kapasitesi 90W, şu anda sağlığı 75W. Video izlerken yaklaşık 6.5-7 saat şarjı gidiyor. 

Cihazda ekstradan 2GB SSD takılı (Crucial P3 2TB CT2000P3SSD8 PCIe 3.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, 3500 MB/sn'ye kadar) ancak onu vermeyeceğim. Eğer isterseniz ek ücret karşılığı cihazda bırakabilirim. 

Satma nedenim artık laptop'a ihtiyacım olmaması, masaüstü toplayacağım. Yerleşik düzene geçebildim. (Takas sadece üzerine para alabileceğim Ekran Kartsız ve SSD'siz kasalarla olabilir. Bu parçalar bende var.)

Cihazın kozmetik olarak klavyesindeki 0 tuşu çıktı. Kedim tarafından klavye üstünde bisküvi hareketi yapılırken söküldü. tırnağı kırıldığı için tuşu yerine takamadım. Tuş çalışıyor. Ancak yeni bir tuş alınabilir. ABD'den alındığı için cihazın klavyesi US klavye. 

Fiyatta pazarlık yapabilirim.

Saygılarımla,

Özellikleri ve görselleri sahibinden'de paylaştım. Telefon numarama whatsapp'tan yazabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-asus-advantage-edition-g15-g513qy-ryzen-9-5900hx-radeon-rx-6800m-1205515483/detay

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 27500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.