Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Palit Geforce RTX 3070 gaming PRO OC 8 GB GDDR6 256 bit (2 Adet) Satın Al 31 Aralık 2024 12:37 1 1 Palit Geforce RTX 3070 gaming PRO OC 8 GB GDDR6 256 bit (2 Adet) Merhabalar,Kartlar Kasım 2021 yılında alınmıştır. Yaklaşık 1 sene kadar mining yapılmış, son 2 sene ise depoda yatmıştır. 2024 Aralık ayı başında fanlar ve soğutucu kısımları dahil içleri açılarak full temizliği ve termal macun yenilemeleri gerçekleştirilmiştir.Kartların çalışmasında hiçbir problem bulunmamaktadır, coil whine vs. yoktur. Son derece sessiz ve soğuk çalışmaktadırlar. Furmark sonuçları eklenmiştir.İki kartın da kutusu bulunmakla beraber faturaları yoktur. (Kartların dış kutusu yok, iç kutusu var. Al-satçı arkadaşlar için ekstra bilgi vermek istedim) Fiyat tek bir kart fiyatı olup ikisinin de alınması halinde indirim yapılacaktır. Bunun dışında bir de RTX 3070 ASUS DUAL kartım var. Kişisel kullanıyorum. Bu kartların satışı yapıldığında onu da ilana ekleyeceğim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Palit Geforce RTX 3070 gaming PRO OC 8 GB GDDR6 256 bit (2 Adet) [SATILDI] Asus Advantage Edition G15 G513QY Ryzen 9 5900HX Radeon RX 6800M