Şimdi Ara

SATILIK İDDA MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
30.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8000 $ a satılık idda makinesi hat üzerine olucaktır bilmeyenler için söyliyim üzerinize alabilmeniz içi bir teminat göstermeniz gerekmektedir.Ödemeleri yapmadan kapayıp kaçılmasın diye tabiki teminatı ben deyil yetkili merciler istiyo.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zekanın Yanıtı

Satılık İddaa Makinesi: Kapsamlı Bir Kılavuz

İddaa oynamayı seviyorsan ya da gelir elde etmek için yeni yollar arıyorsan, bir iddaa makinesi satın almayı düşünebilirsin. İddaa makineleri, iddaa tahminleri yapmana ve potansiyel kazançlarını artırmana yardımcı olan cihazlardır.

İddaa Makinesi Fiyatları

İddaa makinelerinin fiyatları, özelliklerine ve yeteneklerine bağlı olarak değişir. Temel modeller genellikle 1.000 TL ile 5.000 TL arasında bir fiyata satılırken, daha gelişmiş makineler 10.000 TL veya daha fazlaya mal olabilir.

Mobil İddaa Makinesi Fiyatları

Mobil iddaa makineleri, akıllı telefonlarında veya tabletlerinde iddaa oynamak isteyenler için uygundur. Bu makinelerin fiyatları tipik olarak standart iddaa makinelerine göre daha düşüktür ve 500 TL ile 2.000 TL arasında değişir.

Satılık İddaa Makineleri

Satılık iddaa makinelerini internette veya fiziksel mağazalarda bulabilirsin. Güvenilir bir satıcıdan satın almayı ve garantili bir ürün aldığından emin olmayı unutma.

İddaa Makinesi Kaç Para

Bir iddaa makinesi satın almayı düşünüyorsan, bütçeni ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurman önemlidir. İşte bazı ipuçları:

• Acemiysen veya sadece temel tahminler yapmak istiyorsan, daha ucuz bir model seçebilirsin.
    • Daha gelişmiş özellikler ve daha yüksek kazanç potansiyeli arıyorsan, daha pahalı bir modele yatırım yapabilirsin.
    • Mobil bir iddaa makinesi, hareket halindeyken iddaa oynamana olanak tanır, ancak daha düşük fiyatlı ve daha az özellikli olma eğilimindedir.

Bir iddaa makinesi satın almadan önce iyice araştırma yaptığından ve ihtiyaçlarına uygun bir model seçtiğinden emin ol. Doğru makineyle iddaa oynama becerilerini geliştirebilir ve potansiyel kazançlarını artırabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorunsuz devrediliyormu bu cihaz.teminat dışında başka bir şey isteniyormu?
    yani araştırdınmı devir konusunu.mesela sayısal makinesini devir edemiyorsun buda öle bir olay varmı?
  • Şu anda idda için hat artık verilmiyo biliyosunuz biz kendimiz için alıcaktık.Herşey hazırdı içerden verilmiş bir söz var bize şimdi başka bi işe koyulduğumuz için askıya aldık yani direk üzerinize alınıcaktır zaten.

• anladım şimdi cihazın açılışı olmamış yani.
    devir ediyorsa daha sonra aksilik çıkmasın uyarayım dedim.
  • işler iyice duruldu bende iş yerini deiştirmeyi düşünüyorum iddaa olayı aklıoma yattı biraz.
    yanlız aklıma bişi takıldı?
    normalde bu cihazın bedeli 2000$ neden dolayı 8000$ istiyorsun yani bir özelligi falanmı var?
  • şimdi artık alamıyosun o nedenle önemli olan cihaz diyil cihazda zaten 3000 dolar sıfırı ama hat alamıyosan bi işine yaramaz idda bayileri kaç paralara satılıyo bi göz gezdir istersen

• Bi idda bayisinde ne var sadece cihaz ve günümüzde 100 bin dolar isteyen bayiler var 2000 dolara ala bilirseniz hiç durmayuın alın derim.İyi bi bayinin kazancıda çok iyi

• nedir teminat kaç para yani
  • gayri menkul varsa daha iyi

• teknopc pm attım cevap verirmisin
  • Hocam pm den bana cep numaranızı gönderin.Konuşalım.Ciddi cevap bekliyorum.Saygılar...

ozansoner@hotmail.com
  • pm attım bakabılırsenız sevınırım..
  • İDDA MAKİNAMI SATIYORUM BAĞCILAR MERKEZ MAHALLESİNDE 36.500 TL YE SATIYORUM
    DÜKKAN KİRALIKTIR AMA İDDA MAKİNASI SADECE 36.500 TL ....
    TELEFON 0532 278 17 28
  • %9 kazzançlı idda makinası ıstanbul ceveresi .geri odemeli % 2 kazançlı makina . genel sartlara uygun sekılde 30.000 dolar komisyon hiç birseye karısmadan . bizim talımatlarımızla . makinanızı teslim edıyorum. 0536 522 53 96 ertan ....arastırın bakın
  • bu fıyata hıç bir yerde bulamazsınız
    çok eminim
  • seyyar iddaa bayiliğimi bırakmam sebebiyle (dükkanımın içinde kullanıyordum) , kupon okuma makinesini (ki kendim bizzat para verip aldığım) satıyorum, artık iddaa bayisi değilim bu yüzden işime yaramıyor, fazla zarar etmemek için 1000TL ye bırakıyorum pazarlık yaparız elbet.Aşağıdaki sitede satışa sundum ilgilenenler siteden mesaj gönderebilirler.

http://www.sanalpazar.com/Micro-Lot-Iddaa-El-Bayiligi-Icin-Kupon-Okuma-Makinesi__isp5344063
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.