|
16 gündür bağlanmayan internet
-
-
Merhaba, PM üzerinden isim soy isim ve iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz
-
benimde 3 hafta oldu ne arayan var ne soran
-
ben onay verdikten 24 saat geçmeden hemen açıldı hocam. sizlerde bir talihsizlik olmuş.
-
Bunlar kadar alakasız ilgisiz bir firma görmedim. Aktivasyonu neden yapmadınız diyorum hemen aciliyet belirtiyorum vsvs bir daha arıyorum abonelik başvurunuz iptal görünüyor iptal etmek istemişsiniz diyor . bu forumdaki millenicom kullanıcısı ayrı telden çalıyor,müşteri temsilcisi ayrı telden whatsaptaki elemanlar apayrı telden çalıyor.Evimde kurulu 2 tane modem var yanlış duymadınız 2 tane 2 kere kurulum yapmalarına rağmen hala intenretim bağlanamadı. tam 3 hafta oldu fiber altyapısındayım.
-
ben de bir aydır uğraşıyorum. bence bu kadar uğraşmanız çok normal.
arıyorum arıza kaydı oluşturuyorum. iki gün sonra onayım olmadan kapatıyorlar. sonra tekrar oluşturuyorum yine kapanıyor.
ücretli ekip bile istedim artık bıktım o da gelmiyor.
çok ilgisiz alakası bir firma.
modemi açın kapatın şunu yapın bunu yapın hep aynı şeyleri söyliyorlar ama sürekli aynı sorun.
istemediğim halde taahhüt yapmışlar onu bir değiştirsinler o zaman iptal edip başka yere bakarım. yoruldum artık.
-
Merhaba, PM üzerinden İsim, soy isim ve irtibat bilgilerinizi paylaşabilir misiniz? Konu hakkında sizlere yardımcı olmak isteriz.quote:
Orijinalden alıntı: rosesben de bir aydır uğraşıyorum. bence bu kadar uğraşmanız çok normal.
arıyorum arıza kaydı oluşturuyorum. iki gün sonra onayım olmadan kapatıyorlar. sonra tekrar oluşturuyorum yine kapanıyor.
ücretli ekip bile istedim artık bıktım o da gelmiyor.
çok ilgisiz alakası bir firma.
modemi açın kapatın şunu yapın bunu yapın hep aynı şeyleri söyliyorlar ama sürekli aynı sorun.
istemediğim halde taahhüt yapmışlar onu bir değiştirsinler o zaman iptal edip başka yere bakarım. yoruldum artık.
-
günaydın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X