Millenicom çaresizliği
Pandemi başlangıcında hızlıca internet ihtiyacımız olmuştu. forumda okuduğumuz konulardan etkilenip millenicoma başvurmuştuk.
ancak o zamanda bağlamaları 20 günü bulmuştu ilgili konuya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/16-gundur-baglanmayan-internet--145564666
Uzun süredir aile evine gelmiyordum. hizmetin bu kadar yerlerde olduğunu bir kaç telefon görüşmesinde babam belirtmişti ama bu kadar yerlerde olduğunu bilmiyordum.
Sözde 50mb olan internet hizmetimizden aldığımız hız testi sonucu ekran görüntüsü ektedir.
Arıza kaydı oluşturduk ancak düzelen birşey olmadı.
youtubedan video açarken sürekli donmalar yaşıyoruz. Netflix desen bağlantı kuramıyoruz.
sorunumuzun bir an önce çözülmesini bekliyoruz. şimdiden tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum
Aracımın harareti yükselmiyor
Merhaba 98 model unu araç sahibiyim. Aracımın harareti yükselmiyor haliyle kalorifer çalıştırıp aracın içini ısıtamıyorum. Bazen yoğun trafikte normal seviyelere geliyor hararet o zaman gayet güzel ısıtabiliyorum.
örneğin 45 kilometre yol yapsam dahi (çevre yolu trafiksiz) hararet göstergem en dipte. Ancak trafikte bazen 60-70 e geliyor hemen tekrar düşüyor. Ayrıca uzun yoldan gelip motoru kapattıktan sonra 15-20 dakika sonra tekrar araca bindiğimde hararetim normal seviyede bir süre gidiyor. Ancak sonra tekrar düşüyor. Sorun ne olabilir?
|
|
|
|
Türknet sabit telefon iptali hakkında
|
|
Türknet otomatik ödeme talimatı sorunu
|
Aramızda turknet yetkilisi var mı
|
Lookle.Net Gir Bak Neler Olcak! |
lenovo z585,amd a10,amd radeon hd7660G 7670M dual graphics 128 bit,8gb dual ram ddr3, 1000gb harddisk, 7200rpm,windows 7 |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 82
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.973 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama