Merhabalar. Turknet evrak teslimim gerçekleşti. Turktelekom ekiplerinin isaretleme-bağlantı yapmasını bekliyorum. Aramızda turknet yetkilisi var mi işlemlerin hızlandırılması adına yardımcı olma şansınız var mı?
Etiketleyim
Teşekkürler
Bekliyoruz
@TurkNetDestek
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
Pm atılmıştır
amethtemhaA
kullanıcısına yanıt
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurunuz yapılmıştır. Bir an önce onaylanması için ilgili birimimize bildirimde bulundum. En kısa süre içerisinde işlemlerinizi tamamlayarak hizmetinizi aktif edeceğiz.
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
Pm bakar mısınız ?
batuhan16007B
kullanıcısına yanıt
Merhaba, numara başvurusu yapılmıştır. Yerleşik operatör tarafından bugün onay verilecektir. Şu an bizde bilgi veriyoruz. Gün içerisinde onay verilmiş olacaktır.
TurkNetDestek
kullanıcısına yanıt
tamamdır saolun merakla bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, aktivasyon işlemlerinizi kontrol ettiğimde numara başvurunuz yapılmıştır. Bir an önce onaylanması için ilgili birimimize bildirimde bulundum. En kısa süre içerisinde işlemlerinizi tamamlayarak hizmetinizi aktif edeceğiz.
Hala cevap beklemekteyiz. Herhangi bir işlem sağlanmadı. Süreç oldukça uzadı. Referans olacağım bir çok insan benden yanıt bekliyor. İşlemin hızlı bir şekilde gerçekleşmesini talep ediyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme