Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ( ACİL )16" M1 MAX Macbook Pro 32GB Ram / TERTEMİZ GARANTİLİ SORUNSUZ Satın Al 26 Nisan 2023 02:07 1 1 ( ACİL )16" M1 MAX Macbook Pro 32GB Ram / TERTEMİZ GARANTİLİ SORUNSUZ 16 Ağustos 2022 Tarihinde Apple sitesinden satın alındı. 16" M1 MAX Macbook Pro 32GB Ram mevcuttur / 1 TB SSD si vardır. Sitede ne varsa o şekilde aldım. Alınabilecek en yüksek konfigürasyonlu modeldi. Extra ram ekletmedim sadece 32GB yeterli diye. Yani çekirdek sayısı vs en üst olan model.Kutusu, kutu içeriği vs her şeyi mevcuttur klavyesi çok az kullanıldı ilk 1-2 hafta sadece. Bir kaç haftadır da ekranını kullanmıyorum kapalı duruyor. Kozmetik olarak tertemizdir sıfırdan farksızdır hiç bir ezik çizik vs yoktur. Klavyesi de tertemizdir. Tamamen ihtiyaçtan dolayı satıyorum. Sıfır alır gibi teslim alacaksınız.Alıcısına hayırlı olsun.Fiyatı: 48000 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 48000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 16 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG Strix Scar 18 G834JZR-N6036W - VATANBİLGİSAYAR - YENİ RTX4090 / 64 GB RAM / İ9 13900 KF / GARANTİLİ ASUS PROART KASA [SATILDI] PS5 Slim Digital - Sıfır sayılır, Vatanbilgisayar garantili [SATILDI] iPhone 15 Pro Max Naturel 256GB YurtDışı